38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Denizverdicim sende bir kız bebek düşünüyormuşsun senin içinde en hayırlısını versin yaradanım,inşallah istediğin gibi olur herşey bu çiçeklerde senin için:71::71::71::71::71::71:

canım ben olsam tansiyonla ilgili olarak baktırırdım allh şifa vrsin canım ama dijital makinalar tam iyi göstermediğini hep söylüyrlar

inş.canım heppimiz için inş. ay canım aklına kötü şeyler getirme ben hala arada kasık sancıları çekiyorm bazen absest yeri çok yanıyr gibi oluyar hergün farklı bir şeyler oluyor birgünü diğerine uymuyor inş. herşey yolundadır ama izmire bakmak içn gitme bence çok uzak

günaydın canm artık iyi akşmlar nasılsın

Şimdi de günaydııııınnn Merye'cim:71::1:

Günaydın

Bugün nisa da uğramamış çiçekçiye gideyim zorda yürüyorum ama tükkanı açayım. Uyuyan, uyanan, ayakta bebişleri için dolanan, uykusuz kalan, umutları ve sevinçleri için uykusuz olan, tüm arkadaşlara

:71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71: uğrayan uğrayamayan tüm arkadaşlara.

ZarpDeniz canım bu ağrılar rahim ağrıları arada oluyor sadece 11. haftayla sınırlı kalmıyor canım her zaman iyi düşünmek lazım ve dikkatli oturmak yatmak kalkmak lazım bol bol dinlenmek kendini yormamak gerekir. Kaplumbağa hızı yani :)

babydeniz çok şükür iyiyiz. Sende iyisindir inşallah

bluestar çok geçmiş olsun canım ilaç kullanıyormusun ? göğüs altı bölgen terleyince oluyordur galiba. orası için bez kullansan yada iççamaşırların tamamen pamuklu olanlardan olsa gerçi önlemlerini alıyorsundur ama.

Bluestar tansiyonumu ölçüyorum canım 13 8 görüyorum bu yüzden sınırı geçmemek için uğraşıyorum
o kadar tuzsuz yiyorum canımın istediklerinden uzak duruyorum bakalım hayırlısı canım ilaç kullandığını söylemiştin tansiyonmu sorun oldu durumunla ilgli?

Kızlar ya benim göğsümde mantar çıkmıştı bir ara ilaç kullandım ve geçmişti ama yine çıktı ve ilaç kullanmama rağmen hala devam ediyor burda doğru dürüst bir dermatolog yok bende sürekli bebe yağı kullanıyorum çünkü çok kaşınıyor başım bununla dertte şimdi de:43::43::43::43::43::43::43::43:

Bluestar, gecmis olsun arkadasim. Maalesef ki mantar ve ucuk iyilesip bir sure sonra yeniden cikan seyler!!! Ilacina devam et aksi takdirde gecmesi cok zor canim. Bebe yagindan ote mantar icin krem kullansan daha iyi olur gibime geldi, hem agizdan mantar icin tablet hem de kremi ikisi bir arada daha cok etkili olur canim, kasimamaya calis lutfen. Cok gecmis olsun tekrar.

Tunaydin arkadaslar:71:

Denizverdi, artik ikon dili konusuyorsun,:1: yazdiklarimizi okuyobiliyorsun ama degil mi?:16:

Patikler, sana da merhaba.:71:

Hulya, Hosgeldin canim. Bu ay da calismalar vardi degil mi?:48:

Baharnaz, onerilerin icin tesekkurler arkadasim. Ayyy bir garip oldum! Agri olunca bir endiseleniyorum olmayinca baska turlu endiseleniyorum.:52::52: Tansiyonunu dengede tutmanin bir yolu da psikolojini dengede tutmak, sinirlenmemek, asiri heyecanlanmamak, uzulmemek...Ben tuzsuz bir yasam dusunemiyorum, Allah sana cok kolaylik versin. Ama bizim ailede de yuksek tansiyon problemi var dolayisiyla bende de olma ihtimali yuksek. Ben Istanbul'da tedavideyken Annem de sol dizinden kireclenme agrisi gecirmis, simdi cok zor yuruyor, hatta topalliyor. Bu da genetikmis! Simdi bir cok ilaci var ama agrilar ve sikayetler devam ediyor. Onlar bittikten sonra gidip MR cektirecegiz. Ben de Annem icin endiseleniyorum simdi. :53:

Limonkabugu, bilgiler icin sagol canim. Masallah 9 haftayi bitirmissiniz.:nazar: Benim bir tanidigim iki kez tup bebekle dis gebelik gecirdi! Insallah degildir. Iyi dusunmeye calisacagim,sagol canim.:16:

Nisa-mai,
sagolasin.:16:
zarpdeniz,şükür bitirdim 9.haftayı..ama gel sen birde bana sor nasıl geçti o 9 hafta..inşallah sen benim yaşadığım stresi yaşamadan rahat rahat geçirirsin bu dönemi...sanırım ağrıların geçti..bebek büyüdükçe de kasıklarda ağrı olur demişti doktorum..:emir_bebek:
alın size bir muzur... kapmış kumandayı küçük serseri :)

ahaaa bebefonu aldı ve kaçıyor banyoya küçük muzur :)

canım maşallah kuzucuğa :nazar: :nazar: çok yakşıklı...

denizverdi canım, senin her sabah çiçeklerle sayfaya açılış yapmana alışmışız..sen şimdi yazmayınca bana tuhaf geliyor...klavyeden kaynaklanıyorsa biran önce değiştir tatlım bizi o güzel çiçeklerden mahrum etme....:70:

dün bizde kontrolümüze gittik...herşey yolunda dedi doktorumuz..:nazar: bebişinde maşallahı vardı..:nazar: kesenin içinde ters yatmıştı...kafası aşağı gelicek şekildeydi..benim bebiş aceleci hemen doğum pozisyonunu almış diye yorum yaptım...dün biraz daha uzun görebildik,sonunda babası da gördü ultrasonda..zavallım heyecandan dilini filan yutucaktı...Rabbim,isteyen herkeze yaşatsın bu duyguyu..
doktorum birdahaki ultrasonu 3 hafta sonraya verdi ozaman 2'li taramada yapıcakmış...bende 2'li taramayı nerede yaptırsam diye derlenirken bu sorundan da kurtulmuş oldum merkezde yapılıyormuş,güvendiğim bir yerde yapılacak...inşallah onun sonucuda güzel çıkar ve ilk trimesteri sorunsuz bir şekilde atlatmış oluruz...

bizden haberler böyle teyzeleri,hepinizi öpüyoruz ve bu çiçekleri size gönderiyoruz....:71: :71: :71: :71: :71:

Back
X