Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ben olsam tansiyonla ilgili olarak baktırırdım allh şifa vrsin canım ama dijital makinalar tam iyi göstermediğini hep söylüyrlar
inş.canım heppimiz için inş. ay canım aklına kötü şeyler getirme ben hala arada kasık sancıları çekiyorm bazen absest yeri çok yanıyr gibi oluyar hergün farklı bir şeyler oluyor birgünü diğerine uymuyor inş. herşey yolundadır ama izmire bakmak içn gitme bence çok uzak
günaydın canm artık iyi akşmlar nasılsın
Herkese günaydın kızlar....
Günaydın Baharnaz :)
Kızlar ya benim göğsümde mantar çıkmıştı bir ara ilaç kullandım ve geçmişti ama yine çıktı ve ilaç kullanmama rağmen hala devam ediyor burda doğru dürüst bir dermatolog yok bende sürekli bebe yağı kullanıyorum çünkü çok kaşınıyor başım bununla dertte şimdi de![]()
Babydeniz, cok tesekkurler canim, hala ben inanamiyorum, insallah saglikla sonunu getiririz. Darisi sana ve siradaki arkadaslara canim.zarpdenizcim gözün aydın canım çok ama çokkk sevindim senin adına allah hayırlısı ile kucağına almayı kısmet etsin![]()
zarpdeniz,şükür bitirdim 9.haftayı..ama gel sen birde bana sor nasıl geçti o 9 hafta..inşallah sen benim yaşadığım stresi yaşamadan rahat rahat geçirirsin bu dönemi...sanırım ağrıların geçti..bebek büyüdükçe de kasıklarda ağrı olur demişti doktorum..Limonkabugu, bilgiler icin sagol canim. Masallah 9 haftayi bitirmissiniz.Benim bir tanidigim iki kez tup bebekle dis gebelik gecirdi! Insallah degildir. Iyi dusunmeye calisacagim,sagol canim.
Nisa-mai, sagolasin.![]()