38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

güller....herkese selam.....:71:

daha önce yazmıştım ama o gün kk nın azizliği oldu sanırım...bir günlük tüm yazılar yok oldu....kısmet....

herkese çok selam olsun...tedavidekileirn olacakların işleir yolunda gitsin inşallah...Allahım herksin gönlünün muradını versin.amin...çok çabuk yazıyorum ..kısaca..

alkan...yazmıştım...tekrar geçmiş olsun...önce üzüldüm.ama spontan hamile kalmana da çokkk sevindim...naçizane fikrim...bir süre doğal dene...sevgiler hocam...yazılarınızı arıyorum...

su 10...selam...inşallah ikinciş bebeğin seni yormadan gelir...aslında yazmak istediğim o kadar çok şey var kiii...sadece...seni sarıyorum...

nisa.....nasıl gidiyor...son durum ne.....inşallah sen de mutlu sona yaklaşıyorsun....

cans hocam....iyimisiniz....bibili?

herlese çok sevgiler....tatlı kızımdan öpücükler....:38:

inşaAllah denizgeldi inşaAllah.henüz son durumda değişiklik yok canım ya.yapmak istediğim son tedavim daha tam sonuşlanmadı bakalım hayırlısı olsun.

Gunaydin kizlar..topigimiz cok sesiz kalmis kimseler ugramiyor nedense..benimde birazdan kontrolum var bakalim kac kilo olmus benim yaramaz kizlarim..durmuyolar valla dogururum yakinda herhalde..dogum korkusu var bende kizlar atamiyorum nedense icimden:17:..elbetteki dogurcam ama merak ediyorum insallah hersey kolay olur hepimiz icin..insallah hayirlisiyla..:16:

cans..nasil oldun canim hala hastenedemisin..merk ettim insallah hersey yolundadir hayirlisiyla..

canım benımde doktorum cem demırel..:) benımde pek sansım yok hatta bahcecı klınıgınde sen anne falan olmazsın gıt ugrasma dıye neredeyse kovmaktan beter etmıslerdı. sonrasında bır yumurta ama olumsuz sonuc sımdı cem bey ıle 2 deneme bakalım ne olacak cok seker bır doktor bana rahat ol yeter dedı dun transfer yapıldı bugun ısyerındeyım.. benım ıcınde zor bır donem kayınvalıdem kemoya baslayacak ve burada yasamıyor ankarada yasıyor bız ıstanbulda yasıyoruz baska cocugu yok nasıl olacak nasıl yapıcaz hc bılmıyorum.. onunda yanında olmamız lazım durumu cok ıyı degıl doktorlara gore .. yanı karmakarısık duygular var huzun sevınc umut..vs vs umarım mubarek gunlerde bu bebegı allahım verır en azından yuzumuz guler...

sevgıler

İnşallah yüzün kısa zamanda güler... Hayırlı haberler bekliyoruz. Bu arada kayın validen ilaç alırken , şu aşamada dahi yanında durma...

doktorum çok sıkı şekilde tembihliyordu beni..

Gunaydin kizlar..topigimiz cok sesiz kalmis kimseler ugramiyor nedense..benimde birazdan kontrolum var bakalim kac kilo olmus benim yaramaz kizlarim..durmuyolar valla dogururum yakinda herhalde..dogum korkusu var bende kizlar atamiyorum nedense icimden:17:..elbetteki dogurcam ama merak ediyorum insallah hersey kolay olur hepimiz icin..insallah hayirlisiyla..:16:

cans..nasil oldun canim hala hastenedemisin..merk ettim insallah hersey yolundadir hayirlisiyla..

İnşallah hayırlısı ile zamanında gelir kızların. Ne güzel ikisi bir arada büyümüş olur.. Bu arada kaçıncı haftadasın.. :3:

teşekkür ederim.. bende seni ve kızını sevgiyle sarıyorum.. Seni çevremdeki çok kişiye örnek olarak verdim...

Ne mutlu sana... Kızın çok şanslı senin gibi annesi var..

İnşallah yüzün kısa zamanda güler... Hayırlı haberler bekliyoruz. Bu arada kayın validen ilaç alırken , şu aşamada dahi yanında durma...

doktorum çok sıkı şekilde tembihliyordu beni..
yok canım zaten kayınvalıde ankarada tedavı gorecek bız ıstabuldayız. Sonucu aldıktan sonra gıtmeyı planlıyorum ama yıne de doktoruma sorucam sonuc pozıtıf olursa tabı..

bu arada bugun 4 gun oyle dınlenerek yatarak gecırmıyorum gunlerımız aksıne yoruluyorum bıle dıyebılırım. gecen sefer 12 gun yatmıstım ızne cıkmıstım. bu sefer tam aksıne ısıme gelıyorum evde gunluk hafıf ıslerımı yapıyorum cıkıp yuruyorum... Ama goguslerım transfer oncesınde de acıyordu ama sımdı cok daha fazla acıyor dokunamıyorum.. bırde mıdemde bır kaynama nedır anlamadım ve bel ve kasık agrısı sureklı var ama dayanılmayacak boyutta degıl..
hayırlısı olsun umarım bu yasadıklarım bebegımın ısaretıdır. olumsuz dusunmek ıstemıyorum... Allah emeklerımızı bosa cıkartmasın ınsallah
sevgıler..

yok canım zaten kayınvalıde ankarada tedavı gorecek bız ıstabuldayız. Sonucu aldıktan sonra gıtmeyı planlıyorum ama yıne de doktoruma sorucam sonuc pozıtıf olursa tabı..

bu arada bugun 4 gun oyle dınlenerek yatarak gecırmıyorum gunlerımız aksıne yoruluyorum bıle dıyebılırım. gecen sefer 12 gun yatmıstım ızne cıkmıstım. bu sefer tam aksıne ısıme gelıyorum evde gunluk hafıf ıslerımı yapıyorum cıkıp yuruyorum... Ama goguslerım transfer oncesınde de acıyordu ama sımdı cok daha fazla acıyor dokunamıyorum.. bırde mıdemde bır kaynama nedır anlamadım ve bel ve kasık agrısı sureklı var ama dayanılmayacak boyutta degıl..
hayırlısı olsun umarım bu yasadıklarım bebegımın ısaretıdır. olumsuz dusunmek ıstemıyorum... Allah emeklerımızı bosa cıkartmasın ınsallah
sevgıler..

Tüm kalbim ile güzel haberler vermen için dua ediyorum... benimde başım çok ağırmıştı.

Güzel yürekli arkadaşlarıma yeniden selamlar...Öncelikle durumuma yorumlar yazan,üzüntülmü,sıkıntımı benimle yaşayıp paylaşan herkese çok teşekkür ederim.Napalım şekerler ya...Başa gelen çekiliyor.Kimi gün umut,kimi gün umutsuzluk,zaman zaman çaresizlik günler geçip gidiyor.Ama şunu açıklıkla söyliyeyim ki en zoru hiç bir şey yapamadan beklemekmiş ben bunu bu sefer çok iyi anladım.Tüp bebek denemelerinde bir şeyi bekliyorsun.Olacak ya da olmayacak sonuçta belli bir gün var oturup kalkıp o günün gelmesini bekliyorsun.Benim şu bekleyişim o bekleyişten daha çok canımı sıktı inanın bana.Kürtajdan bu güne tam 43 gün geçti.İçimde bir embrio ne yaşadı ne de beni terkedip gitti.Bu gün yarın derken 6 hafta bitti,bu gün 7.hafta başladı.Çarşambayı bekliyorum o gün randevum var.O güne kadar kendiliğinden düşmezse cumaya kürtaj görünüyor.Beni en çok korkutan narkoz.Uyanamıyorum çünkü.Biraz uyanıp sonra 48 saat uyuyorum.Opularda da öyle olmuştu hep,son kürtajda da öyle.Neyse olan olacak,bu günlerde bitip gidecek biliyorum....
Hülya'cım aynı şehirdeyiz oleyyyyy...Görüşmeyi çok ama çok isterim.İstemek ne demek görüşeceğimiz garanti.Yazmışsın artık,kurtulamazsın benden söyliim:)))
BlondeHazan(umarım nikini doğru yazdım) güzel sözlerin için çok teşekkürler canım.Allah çok büyük.Biz elimizden geleni yapalım gerisi onun takdiri artık.Ben hep en başından beri şunu söylüyorum.Hayat çok kısa ve günler hızlı geçiyor.Allah bize ve eşlerimize sağlık sıhhat versin.Huzur ve sevgi ortamında büyüteceğimiz çocuklarımızı da verirse ohhhh ne güzel.Mücadeleye devam edeceğiz başka yolu yok.
Su,sana yazacak çok şey var ama belki de hiç bir şey yok canım ya.Verdiğin mücadele karşısında bizimkisi ne ki?Alnından öpüyorum seni.Allah yardımcın olsun ve mükafatını en yakın zamanda versin AMİNNNN...
Lenova,hadi bakalım kır şu şeytanın tükürdüğüm bacağını inşallah ya.Olsun Allahım ikizlerin olsun inşallah Aminnnn...
Toana,evimcim ve cans bir an önce sağlıkla doğurun bebeklerinizi ki azıcık bize ekşın olsun.Yüzlerimiz gülsün,sevinelim.Ben bu topikte bir tayfın bir de denizgeldinin anne olmalarına bire bir tanık oldum.Ne heyecanlı ve güzel günlerdi.sIRA ÖNCE ŞİMDİ SİZDE SONRA DA TEKER TEKER HEPİMİZDE aMİNNNN.aYYY büyük harflerle yazmışım yuhh bana ama silemiycem.Çok sıcak kızlar yaaa..Ben ki zıp zıp zıplayan hiperaktif insan,bu sıcaklarda epeyce bir yavaşladım zıplayamaz oldum.Hem kışı sevmiyorum üşüyorum diye,hem de çoook özler oldum..
Kambar,sen doktorun ne söylerse onu yap canım.Eksra hiç bir şey içme.Ne aspirin ne de hiç bir şey.Adamlar ne derse onu yap...
Kampa,tedavin hayırlı olsun inşallah.Ama bak söyliyeyim memeorialde benden ne kromozom tahlilleri,ne pıhtılaşma ne de bağışıklık testleri hiç ama hiç birisini istemediler.Ben hepsini sonradan ve buradan duyduğum okuduklarımla yaptırdım.Sana tavsiyem tedaviden önce hemen mtfhr denilen testleri kromozom analizini yaptır.zaten özelde bile en az iki haftada çıkıyor pıhtılaşma testleri.Kromozom ise 1 ayı buluyor.Ama canım mutlaka yaptır.Çünkü olumsuz tedavinin sonucunda doktorcuğumların sığındıkları tek şey yaşşş.E ama yaş var zaten biz sonucu az çok tahmin ediyorduk diyorlar,paracıkları alıp sana da yeni denemelerde buluşmak üzere veda ediyorlar...Akıllı ol güvenme sakın.Git en yakın hastaneye bayıl paranı yaptır testlerini tedaviden önce.Ben bu konuda çok üzgünüm biliyorsun.Aman hiç bir şeyi atlama canım e mi....
Yazamadığım arkadaşlarım sakın darılmayın,hikayelerinizi tam bilmiyorum okuyunca yazacağım.Eski arkadaşlarıma ve yenilere sevgilerimi gönderiyorum.Benim için dua edin kurtulayım şu son durumdan ki yolum açılsın yeniden mücadeleme başlıyayım.Kendinize iyi bakın hoşçakalın...

selam güller:71:

alkan....bir an önce bu kaostan kurtul yeni sikluslara yelkan aç hocam....niye böyle yzdım ki?dr gibim...hiç sevmedim....neyse hocam silemem şimdi.güzel yazılarınızı bekliyeceğim...sevgiler...

anne olmaya hırlandığım sıralardaki heyecanımı anımsattınz bana...bir yıl olmuş...zaman nasıl da geçmiş....kızm büyüdü hoca teyzesi:))

toana....canımmm.hllandanın gülü...çok yakında açacaksın güllerini...unutmazsan eğer güllerini benim için öpermisin doğduklarında......

herkese sevgiler ve bol şans gönderiyorum...umut sizinle olsun....

cans hocam....yazmamışsınız?inşallah herşey yolunda......

uyuyan güzelim uyanmadan yemek girişiminde bulunsam iyi olacak....baayyy:3:

Su..canim sagol insallah sag selim dogsunlarda bebek buyutmede tecrubem var biraz EE ALLAHTA YARDIM EDErSE BUYUTUCEM INSALLAHH..YETRKI SAG SELIM DOGURAYIMDA Allah buyuk..canim bugun dr da kontrolum vardi iyile r maasssallahh:nazar::nazar:buyumusler cok sukur..dr 32+3 hafta lik dedi bir problem olmadiktan sonra 37.hafta ve 38.haftada dogsunlar istiyorum dedi ama bakalim tabiki zamaninda gelsinler cok isterim ama benimkiler durmuyor masallah cok harektliler bakalim hayirlisi..:16:

Alkan..canim insaallah sen yoluna devam ettikce azim gosterdikce sana rabbim evladini gonderecek guzel haberlerini seninde, mai ninde. diger arkadaslariminda hayirli haberlerini okuycaz insallahh..dogumda sizlere hepinize dua edicem UNUTMA ALLAH bu sevgiyi azmi icine koydukca vardir bunda da bir hayir olucak evladin gelicek insallah inanki bu sevgi bosuna degil..zamani var insallah hersey yolunda gidicek insallah saglicaktan canim..

denizgeldi..sagol canim,, opicem tabiki senin yerinede teyzesi..Allah kerim bir dogsunlar hayirlisiyla kizlarimi bugun daha buyumus gordum cok sukur babasi bana benzediyini soyluyor ben babasina benzedigini soyluyorum..gozlerini benzettim(Esim kendi yakisiklidir) ona benzesin cok istirim cok emek verdi benden daha cok diye bilirim,ama en basta saglikli olmalari onemli insallahh..sende benim yerime cimcimeni op emi..bana dua etmeyide unutma kele..sariyorum seni saglicakla kal..ho llandadan tr kiyeme slm olsun ..:3:

Güzel yürekli arkadaşlarıma yeniden selamlar...Öncelikle durumuma yorumlar yazan,üzüntülmü,sıkıntımı benimle yaşayıp paylaşan herkese çok teşekkür ederim.Napalım şekerler ya...Başa gelen çekiliyor.Kimi gün umut,kimi gün umutsuzluk,zaman zaman çaresizlik günler geçip gidiyor.Ama şunu açıklıkla söyliyeyim ki en zoru hiç bir şey yapamadan beklemekmiş ben bunu bu sefer çok iyi anladım.Tüp bebek denemelerinde bir şeyi bekliyorsun.Olacak ya da olmayacak sonuçta belli bir gün var oturup kalkıp o günün gelmesini bekliyorsun.Benim şu bekleyişim o bekleyişten daha çok canımı sıktı inanın bana.Kürtajdan bu güne tam 43 gün geçti.İçimde bir embrio ne yaşadı ne de beni terkedip gitti.Bu gün yarın derken 6 hafta bitti,bu gün 7.hafta başladı.Çarşambayı bekliyorum o gün randevum var.O güne kadar kendiliğinden düşmezse cumaya kürtaj görünüyor.Beni en çok korkutan narkoz.Uyanamıyorum çünkü.Biraz uyanıp sonra 48 saat uyuyorum.Opularda da öyle olmuştu hep,son kürtajda da öyle.Neyse olan olacak,bu günlerde bitip gidecek biliyorum....
Hülya'cım aynı şehirdeyiz oleyyyyy...Görüşmeyi çok ama çok isterim.İstemek ne demek görüşeceğimiz garanti.Yazmışsın artık,kurtulamazsın benden söyliim:)))
BlondeHazan(umarım nikini doğru yazdım) güzel sözlerin için çok teşekkürler canım.Allah çok büyük.Biz elimizden geleni yapalım gerisi onun takdiri artık.Ben hep en başından beri şunu söylüyorum.Hayat çok kısa ve günler hızlı geçiyor.Allah bize ve eşlerimize sağlık sıhhat versin.Huzur ve sevgi ortamında büyüteceğimiz çocuklarımızı da verirse ohhhh ne güzel.Mücadeleye devam edeceğiz başka yolu yok.
Su,sana yazacak çok şey var ama belki de hiç bir şey yok canım ya.Verdiğin mücadele karşısında bizimkisi ne ki?Alnından öpüyorum seni.Allah yardımcın olsun ve mükafatını en yakın zamanda versin AMİNNNN...
Lenova,hadi bakalım kır şu şeytanın tükürdüğüm bacağını inşallah ya.Olsun Allahım ikizlerin olsun inşallah Aminnnn...
Toana,evimcim ve cans bir an önce sağlıkla doğurun bebeklerinizi ki azıcık bize ekşın olsun.Yüzlerimiz gülsün,sevinelim.Ben bu topikte bir tayfın bir de denizgeldinin anne olmalarına bire bir tanık oldum.Ne heyecanlı ve güzel günlerdi.sIRA ÖNCE ŞİMDİ SİZDE SONRA DA TEKER TEKER HEPİMİZDE aMİNNNN.aYYY büyük harflerle yazmışım yuhh bana ama silemiycem.Çok sıcak kızlar yaaa..Ben ki zıp zıp zıplayan hiperaktif insan,bu sıcaklarda epeyce bir yavaşladım zıplayamaz oldum.Hem kışı sevmiyorum üşüyorum diye,hem de çoook özler oldum..
Kambar,sen doktorun ne söylerse onu yap canım.Eksra hiç bir şey içme.Ne aspirin ne de hiç bir şey.Adamlar ne derse onu yap...
Kampa,tedavin hayırlı olsun inşallah.Ama bak söyliyeyim memeorialde benden ne kromozom tahlilleri,ne pıhtılaşma ne de bağışıklık testleri hiç ama hiç birisini istemediler.Ben hepsini sonradan ve buradan duyduğum okuduklarımla yaptırdım.Sana tavsiyem tedaviden önce hemen mtfhr denilen testleri kromozom analizini yaptır.zaten özelde bile en az iki haftada çıkıyor pıhtılaşma testleri.Kromozom ise 1 ayı buluyor.Ama canım mutlaka yaptır.Çünkü olumsuz tedavinin sonucunda doktorcuğumların sığındıkları tek şey yaşşş.E ama yaş var zaten biz sonucu az çok tahmin ediyorduk diyorlar,paracıkları alıp sana da yeni denemelerde buluşmak üzere veda ediyorlar...Akıllı ol güvenme sakın.Git en yakın hastaneye bayıl paranı yaptır testlerini tedaviden önce.Ben bu konuda çok üzgünüm biliyorsun.Aman hiç bir şeyi atlama canım e mi....
Yazamadığım arkadaşlarım sakın darılmayın,hikayelerinizi tam bilmiyorum okuyunca yazacağım.Eski arkadaşlarıma ve yenilere sevgilerimi gönderiyorum.Benim için dua edin kurtulayım şu son durumdan ki yolum açılsın yeniden mücadeleme başlıyayım.Kendinize iyi bakın hoşçakalın...

Selam tekrar kader arkadaşım, nickimi doğru yazmışsın sağolasın yazmasan da önemli değil önemli olan gönüller bir olsun da niye hemen kürtaj yapılmadı ben orasını çok anlamadım çok beklemişsin kendiliğinden düşmesi için de hap veriliyor bildiğim kadarıyla ama ben zaten hepsinde kürtaj oldum kendiliğinden gitmedi benimkiler kanama da olmamıştı zaten hep muayenede çıkyı o yüzden ben de artık muayene ve ultrason fobisi oluştu inan bu arada mthfr ler bende de var heterozigot ama Amerikan Hastanesindeki doktorum bunun düşük nedeni olduğuna inanmıyordu bu konuda farklı düşünen iki grup doktor var ama 3.hamileliğimde benim ısrarım üzerine iğne vermişti, ayrıca Rıza Madazlı'ya gidecem demişsin o dikkatimi çekti hamile kalmadığın sürece gitmeni tavsiye etmem zira ben hamile kalmadan önce gittim 3.hamileliğimden sonra beni tatlı dille azarlamıştı ne işin var benimle benim işim geblerle bebeklerle hamiel kal onda da sorun olursa gelirsin demişti yanlış adres demişti bilgin oslun dedim o da aklında olsun:nazar:

denizgeldi..sagol canim,, opicem tabiki senin yerinede teyzesi..Allah kerim bir dogsunlar hayirlisiyla kizlarimi bugun daha buyumus gordum cok sukur babasi bana benzediyini soyluyor ben babasina benzedigini soyluyorum..gozlerini benzettim(Esim kendi yakisiklidir) ona benzesin cok istirim cok emek verdi benden daha cok diye bilirim,ama en basta saglikli olmalari onemli insallahh..sende benim yerime cimcimeni op emi..bana dua etmeyide unutma kele..sariyorum seni saglicakla kal..ho llandadan tr kiyeme slm olsun ..:3:

Allah sağlıklı güzel doğumlar versin.. İnşallah zaman su gibi akıp geçer..

Selam tekrar kader arkadaşım, nickimi doğru yazmışsın sağolasın yazmasan da önemli değil önemli olan gönüller bir olsun da niye hemen kürtaj yapılmadı ben orasını çok anlamadım çok beklemişsin kendiliğinden düşmesi için de hap veriliyor bildiğim kadarıyla ama ben zaten hepsinde kürtaj oldum kendiliğinden gitmedi benimkiler kanama da olmamıştı zaten hep muayenede çıkyı o yüzden ben de artık muayene ve ultrason fobisi oluştu inan bu arada mthfr ler bende de var heterozigot ama Amerikan Hastanesindeki doktorum bunun düşük nedeni olduğuna inanmıyordu bu konuda farklı düşünen iki grup doktor var ama 3.hamileliğimde benim ısrarım üzerine iğne vermişti, ayrıca Rıza Madazlı'ya gidecem demişsin o dikkatimi çekti hamile kalmadığın sürece gitmeni tavsiye etmem zira ben hamile kalmadan önce gittim 3.hamileliğimden sonra beni tatlı dille azarlamıştı ne işin var benimle benim işim geblerle bebeklerle hamiel kal onda da sorun olursa gelirsin demişti yanlış adres demişti bilgin oslun dedim o da aklında olsun:nazar:

kesinlikle haklısınız. rıza hoca benim doktorumdu. Oda onun öncesinde ilgilenmiyor. Cem demirel'i tavsiye ederim.. bütün doktorları dolaştım. tek dürüst doktor.

teşekkür ederim.. bende seni ve kızını sevgiyle sarıyorum.. Seni çevremdeki çok kişiye örnek olarak verdim...

Ne mutlu sana... Kızın çok şanslı senin gibi annesi var..

teşekkürler su.....sağolasın...inşallah çevrendede bir deniz olur...haberini verirsin.sevinirim...

biz de çok şanslıyız çokkk...onun gibi bir evlada sahip olduğumuz için...şükür bugüne....

Kizlarr selam nasilsinizzzz ben valla cok iyiyimm o kadar yogunumki surekli iftarlardayim ve bende 3 gunde 30 misafir agirladim yogun zevkli bir ramazan,veee persembe turkiye beni bekliyorr cok ozledim.bu arada 15 gun evvel goguslerim acidi gecdi normalde o durumda 3 uncu gunu adet olurum ama adet sancilarim oldu olmadim sonra gene goguslerim acimaya basladi 1 haftadir bazenn adet agrilarim oluyo geciyo ama goguslerim aciyo birde sapsari akintim var.bu durumda ya bu ay bir kac kez yumurtladim yada birseyler var bakalim belli olur yarin obur gun ama adet agrilarim oluyo geciyo.kismettt bu arada lenovammmm cok mutlu oldumm rabbim verecek bu sefer olacak maim tum diger arkadaslarimm bu ay cook hayirlii inanin acilan eller bos cevrilmez.Alkann sen benim umut kaynagim oldun sakin yikilmak yokk devam yolaa bu sefer bebis senle kalacakk sevgilerrrrr kizlarrrrr

Kızlar hepinize merhaba. Sonunda geldim Istanbul'a, gerçekten yanıyormuş buralar. Memorial'a gittim adetimin 2. günü, tedaviye başladık. Prolaktin biraz yüksekti, Dostinex almaya başlamıştım, güzelce düşmüş. Diğer değerlerde iyi çıktı. İğnelere başladım geçen Cuma günü. Bugün tedavinin 5. günü (reglin 6. günü), daha önce hiç olmayan işler oluyor; foliküller çok hızlı büyüyor ve endometrium ince. Normalde endometrium 5'in üstünde hatta 7 falan olurdu. Şimdi 4,8.
İki adet folikül var önde giden, iki tanesi de pek gelişmiyor. OPU Cuma olacak galiba, yani reglin 9. günü. Hiç bu kadar erken olmamıştı, bakalım içinden olgun yumurta çıkacakmı.

Ben çok tuhaf oldum yaa, otomatiğe bağlanmış gibi hiçbir şey hissetmeden yapıyorum bu işi, ne korkuyorum ne üzülüyorum ne seviniyorum.

Mai'cim ve buluşmak isteyen arkadaşlar, boğaza karşı çay-simit yapmaya hazırım :) Haberleşelim.

Kimse moralini bozmasın, aynen devam.
Optüm

Kızlar hepinize merhaba. Sonunda geldim Istanbul'a, gerçekten yanıyormuş buralar. Memorial'a gittim adetimin 2. günü, tedaviye başladık. Prolaktin biraz yüksekti, Dostinex almaya başlamıştım, güzelce düşmüş. Diğer değerlerde iyi çıktı. İğnelere başladım geçen Cuma günü. Bugün tedavinin 5. günü (reglin 6. günü), daha önce hiç olmayan işler oluyor; foliküller çok hızlı büyüyor ve endometrium ince. Normalde endometrium 5'in üstünde hatta 7 falan olurdu. Şimdi 4,8.
İki adet folikül var önde giden, iki tanesi de pek gelişmiyor. OPU Cuma olacak galiba, yani reglin 9. günü. Hiç bu kadar erken olmamıştı, bakalım içinden olgun yumurta çıkacakmı.

Ben çok tuhaf oldum yaa, otomatiğe bağlanmış gibi hiçbir şey hissetmeden yapıyorum bu işi, ne korkuyorum ne üzülüyorum ne seviniyorum.

Mai'cim ve buluşmak isteyen arkadaşlar, boğaza karşı çay-simit yapmaya hazırım :) Haberleşelim.

Kimse moralini bozmasın, aynen devam.
Optüm

canım benım tedavın hayırlı olsun benım kı kadar hızlı olamaz sanırım ben 25 temmuzda basladım tedavıye 31 agustosta yumurtalar toplandı bırı 222 bırı 16 bırı 12 mm 2 yumurta kalıtesızdı tek yumurta dollendı 2 agustosda transferım oldu. doktorum bıle cok hızlı oldu bu ıs dedı.. yanı herseyın hayırlıs ıbugun 5. gün ne hıssedıyorsan dersen pek negatıf dusunmek ıstemıyorum ama bazen evet olacak dıyorum bazen de yok olmayacak.. ama gecen transfer sonrasında hıssetmedıgım seyleer hıssedıyorum. bas agrısı bel ve karın agrısı gıbı ama herseyın hayırlısı artık.. Allah ol dedıgınde olacak yoksa hersey bos bız elımızden gelenı yapıyoruz..
sende olumlu dusun olumlu olsun mutlaka olacak unutma..

amin diyorum yürekten içtennnn..ben de erbil beyin hastasıyım temmuzda tüp bebek tedavim başlıycak inşallah Rabbim sevindirsin ..:49:

Canım benim yarın adetin 2.günü olduğundan doktor randevum var,sen de Erbil Beyin hastasısın ya gelirsen görüşürüz.Ben en geç saat 10'da oradayım...
dondurulmuş transfer için geri sayım başladı,inşallah hayırlı olur Rabbim nasip eder 2.de anne olmayı,dua edin lütfen...
sanırım bayrama kadar transfer olur...en geç bayramdan sonra...
çok heyecanlıyım...

Tweeyt..Allah dularini kabul etsin bende cok dua okumustum cok sukur oldu.. HALANDE OKURUM ..tabi inanmak ve icten okumak cok onemli..rabbim seninde ve diger arkadaslariminda bu dualr yuzu suyu hurmetie kucaklarinizi doldursun insallah..kimin ne muradi varsa rabbim versin en kisa zamanda..AMMIINN..

Kampa..listeyi guzel dusunmussun arkadasim..tabi herkes yazsa tecrubelerini kac defa deneyip nezama yavrularini kazandiklarini yeni arkadaslarimizida aydinlatmak amaciyla..iyi olur..Benimde ,5 defa denemem oldu 6.da yavrularim tuttu rabbim herkese bu duyguyu tattirsin..ilk 3 denememde hollandada oldu ilk denememde 22 tane yumosum olmustu tabi burdakiler kalanlari dondurmuyorlar iki tane transfer etmislerdi..kalani atmislardi 3 defa denemed de iyi yumoslar vermistim ama tutmamisti..tabi bu arada esim 2 defa , amaliyat oldu yani amaliyatla sperm leri aliyorlardi..sonra almanyada 2 defa denedik ordada kaliteli yumos lar verdim ama or dada tutmamisti..artik sonra almanyadaki dr um histereskopi istedi cunki bir neden bulamiyorum cunki hersey iyi kaliteli ama neden tuttmadigini boylece belik anlariz demisti..sonra arkadaslarim sagolsun bana buaradan cok tesseli verirlerdi tavsiyede bulundular ve ben 6.denemmi yapmak icin memoriyale karar verdim,,arkadaslarim cok met edince tabi bu arada dua koymadim okudum namazimi kiliyordum ucan kusalradan yesil ranklarden medet umuyordum birsey yeni acmissa tomurcuk vermisse elimi surup dua ediyordum rabbim mahrum etme kucagimizi bos koyma diye aglardim ama icimde hep bir his olucak derdi.....az seyler yasamamistim ama durmadan hakkima hayirlisini ver rabbim diye dusunup dua ediyordum..uzuluyorduk ama allahtan umut asla kesilmezmis..gittim ve histereskopiye gerek yok ded ..aynur hanimdi benim dr..muayene etti ve miyomlar var ikitane ama rahimden uzak onlarda kucuk demisti ama bebeyin olusumunda bir problem olmaz dedi.(.tabi simdi buyuduler) ..rahmine hic bakilmamis bir film ve birsuru kan tahlili istedi ben esimde 1 ay once gitmistim..rahim filmi kan tahlilerim cok temiz cikti..oralarda kalmak problemde cok yorulmustum..neyse sonra esim geldi ben esim amaliyat olucak diye dusunurken rabbim orda da mucizesin yaratti ve esim amaliyat olmadan cikis var dedi drumuz ve amailayata gerek yok deyince gozlerim doldu,,rabbime sukurlar olsun diye dua eettim..orada 7 tane yumosum olusmust 5 dollendi ve 5 taneyide dr umuza cok israr ettik semra hanima ve aynur hanima ..bize ya hepisi tutar yada hicbiri tutmaz demisti hepiside tutmus meyerse yavrularim benim..sonra kala kala ikitane kizim siki siki bana tutundular..rabbim mucizesini hic umadigin anada gonderiyor..yeterki ALLAHIMIZDA umit kesmeyelim..hamile oldugumu duydugumuzda esimde bende hic bir tepki vermemistik cunki donmustuk ve inanmadik..ama ALLAH DIYEN HICBIRSEYDEN MAHRUM KALMAZMIS..INSALLAH SIZLERDE MUCIZELERINIZI BIRAN ONCE YASAYIN INSALLAHH..iste benim hikayem bu ozetleyim yazmak listeye almak istersen alabilrsin canim.. :34:

canım benim darısı başımıza inşallah....
sanırım okmeydanı memorial..başarı oranları çok yüksek diye takip ediyorum
bir şey soracağım sen kaç yaşındasın canım?ve kaçıncı denemen tam olarak?embriyoların hep 5.gün embriyosu muydu?bilgi verir misin?...

Back
X