Arkadaşlar Merhaba
uzun zamandır girmedim foruma girsemde şöyle bir gezindim yazmadım.
Geçen hafta kısmetse başlayacağız diye gittik doktorumuza, (kaç aydır başlıcaz diye gidiyoruz

lakin olmuyor) FSH yüksek çıktı doktor ilaç kullandığınız için olabilir dedi d.k hapı kullanıyorum yılbaşından bu yana. Geçen ay gittiğimizde kendi dk.rum yoktu diğer bayan doktor çok kırıcı konuştu; bu kadar sık doktora gidince kistin küçüleceğini mi sanıyosunuz neden şimdiye kadar beklediniz gibi kırıcı sözler. Bende dedim ki zaten ameliyat oldum birde tedavi ikisinin borcu ancak bitti dedim.
Haa sizde haklısınız ama yumurta göremiyorum dedi FSH istedi yaptırdık 13 çıktı isterseniz başlayın yumurta bulamazsak yarım kalır tedavin dedi.
(eşimde son zamanlarda üzerime geliyor biraz o da yıprattı )
Neyse 1 ay daha hap kullanayım o zaman dedim. geçen hafta dk.rum oradaymış (ASM Aydın Bey) bu sefer ona muayene oldum.
Oda kistin içinde bişiler gördüm umarım iyi huyludur dedi. Tekrar bir yıkım yaşadım. bu cuma tahliller istedi onları yaptırıcam. (Regl döneminden 5 gün sonra yapılıcakmış)
Ne olur bana teselli verici birşeyler yazın yıkıldım artık. Bugün psikoloğa gittim son çaremi bilemiyorum, ya da çaresiz mi kaldım ne olucam bilemiyorum. Kafam allak bullak. Doktora kafamdan atacak birşeyler yapmam gerek yoruldum dedim öyle sihirli bir değnek yok diyor.
Birde bana bir hikaye anlattı belki sizlerinde rahatlamanıza sebep olur size de anlatayım
Dünyaca ünlü bir bisikletçi varmış. 24 yaşında testis kanseri olmuş ve her iki testisi alınmış, sonra evlenmiş ve tüp bebek yöntemi ile eşi hamile kalmış ikizleri doğmuş.
Sonra aradan birkaç yıl geçince doğal yoldan hamile kalmış eşi bir çocukları daha olmuş. Bu bir mucize değil mi dedi testisleri olmayan biri nasıl olduda 3 çocuk sahibi oldu diye bu mucizeye kimse inanamıyor dedi