Merhaba arkadaslar son birkac gündür okuyorum sizleri desteginize samimiyetinize bir tek sozunuze cok ihtiyacim var. 38 yasindayim tam 6 yillik evligim hic hamilelik yasamadim istanbuldayim calisiyorum.Sorunum tuplerimden biri tiklali normal yoldan hamile kalma hayalimi kaybettim her ay regli oldugumda bir hüsran yasiyorum tek carem tüp bebek o kadar stresliyimki bu stres ve kafayi takma yüzünden cesaret edemiyorum herkese yalan soylemekten biktim kiskanmiyorum ama cok özeniyorum Allahima dua ediyorum hergün ama cok huzursuz ve mutsuzum. Yazsam daha neler yazarim eminim beni anlayacaksiniz sizler kadar cesur olamiyorum henuz![]()
Puding'cim hoşgeldin. 38 geç falan değil, çoğumuz 40'ın üstündeyiz artık, umudumuz da var. Fakat zaman kaybetmeden başla, her senenin önemi büyük. O kadar çok kişi tüp 40ından sonra doğuruyor ki, bu artık çağımızın yeni kadın tiplemesi neredeyse. Takma kafana. HEMEN BAŞLA tedavine. Tek tüp tıkalıysa bile, diğer tüpten yumurtan vardır. Git en iyi doktorlara, tüm tahlillerini yaptır, sakin sakin adımlarını at. Bir bakarsın ilk denemede olmuş. Olmazsa da dünyanın sonu değil, yol uzun.
Ben 39 yaşında başladım tedavime, son 3 senede, 5 kere denedim, en son Memorial'de yaptırdım, şimdi sonucumu bekliyorum. Memorial'den çok memnunum. Sende topla cesaretini! Bu iş kararlılık istiyor, bir de kendi ruh halini iyi kontrol edebilmen lazım. Sinir stres yapma şekerim, erken kalkan yol alır, hadiii. Öptüm.