- 14 Ağustos 2013
- 3.268
- 918
- Konu Sahibi CadiKelebek
VT
Öncelikle eeen baştan maşallah bize Diyip ayrıntılara giriyorum kızçeler
Yıllarca bu günü bekledik ve Rabbim'e çok şükür nişanımızda atlattık Her şey gönlümce oldu 2 gibi kuaföre gittim sevdiceğim 5 te beni almaya geldi fotoğraf çekilmeye gittik
Ardından biraz halasında bekledik çünkü hemen eve gitmek istemedim nişanımız evde olcağı için direk misafirlerin arasında olmak istemedik
Evin önünde arabadan inerken ki heycanımı anlatamam
Sonra eve girdik hemen ardından tüm misafirler geldi yüzüklerimiz takıldı pastamız kesildi hediyeliklerim çerezlerimz dağıtıldı rüya gibiydi yaa
Ufak tefek şeyler oldu tabi aksilikler ama geriye dönüp baktığımda mutlu muyum sevdiğimle? , ÇOOOK şükür Rabbim 5.5 senenin sonunda yaşattı ya bunları daha ne isteyim
Buyrun nişanımızdan kareler
Nişanım için el emeğim hazrılıklarım
Hediyeliklerim:)
Nişanda kullandığımız tabak ve bardaklar (bunlarda el emeğim )
yüzük tepsim
Alyanslarımız
Nişan fotoğraflarımız
Veee el çiçeğim bunuda ben yaptııım
Pastamıız
Darısı kına gecemizin ve düğünümüz başına inşallah
Evde nişan nasıl oldu sorusu olan herkese yardımcı olurum konumu okuduğunuz için teşekkürler
Öncelikle eeen baştan maşallah bize Diyip ayrıntılara giriyorum kızçeler
Yıllarca bu günü bekledik ve Rabbim'e çok şükür nişanımızda atlattık Her şey gönlümce oldu 2 gibi kuaföre gittim sevdiceğim 5 te beni almaya geldi fotoğraf çekilmeye gittik
Ardından biraz halasında bekledik çünkü hemen eve gitmek istemedim nişanımız evde olcağı için direk misafirlerin arasında olmak istemedik
Evin önünde arabadan inerken ki heycanımı anlatamam
Sonra eve girdik hemen ardından tüm misafirler geldi yüzüklerimiz takıldı pastamız kesildi hediyeliklerim çerezlerimz dağıtıldı rüya gibiydi yaa
Ufak tefek şeyler oldu tabi aksilikler ama geriye dönüp baktığımda mutlu muyum sevdiğimle? , ÇOOOK şükür Rabbim 5.5 senenin sonunda yaşattı ya bunları daha ne isteyim
Buyrun nişanımızdan kareler
Nişanım için el emeğim hazrılıklarım
Hediyeliklerim:)
Nişanda kullandığımız tabak ve bardaklar (bunlarda el emeğim )
yüzük tepsim
Alyanslarımız
Nişan fotoğraflarımız
Veee el çiçeğim bunuda ben yaptııım
Pastamıız
Darısı kına gecemizin ve düğünümüz başına inşallah
Evde nişan nasıl oldu sorusu olan herkese yardımcı olurum konumu okuduğunuz için teşekkürler
Son düzenleme: