Nişan 3o.o5.2o15 Tuğba&Volkan'ın Nişanıı :))

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

CadiKelebek

Çok şükür Seni bana veren Rabbime ...
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2013
3.268
918
:nazar:V:KK200:T:nazar:
:nazar:Öncelikle eeen baştan maşallah bize :KK19:Diyip ayrıntılara giriyorum kızçeler :KK68::KK68:
:nazar:Yıllarca bu günü bekledik ve Rabbim'e çok şükür nişanımızda atlattık :KK37: Her şey gönlümce oldu 2 gibi kuaföre gittim sevdiceğim 5 te beni almaya geldi fotoğraf çekilmeye gittik :KK60:
:nazar:Ardından biraz halasında bekledik çünkü hemen eve gitmek istemedim nişanımız evde olcağı için direk misafirlerin arasında olmak istemedik :KK17:
:nazar:Evin önünde arabadan inerken ki heycanımı anlatamam :KK47:
:nazar:Sonra eve girdik hemen ardından tüm misafirler geldi yüzüklerimiz takıldı pastamız kesildi hediyeliklerim çerezlerimz dağıtıldı rüya gibiydi yaa:21:
:nazar:Ufak tefek şeyler oldu tabi aksilikler ama geriye dönüp baktığımda mutlu muyum sevdiğimle? , ÇOOOK şükür Rabbim 5.5 senenin sonunda yaşattı ya bunları daha ne isteyim :KK60:
:nazar:Buyrun nişanımızdan kareler :KK37::KK37:
:nazar:Nişanım için el emeğim hazrılıklarım :KK24:
:nazar:Hediyeliklerim:):KK36:
IMG_20150525_231328.jpg
IMG_20150414_225511.jpg

:nazar:Nişanda kullandığımız tabak ve bardaklar (bunlarda el emeğim ):KK36:
IMG_20150523_191042.jpg

:nazar:yüzük tepsim :KK36:
IMG_20150424_165353.jpg

:nazar:Alyanslarımız :KK36:
IMG_20150528_200143.jpg

:nazar::nazar::nazar:Nişan fotoğraflarımız:nazar::nazar::nazar:

Ekran Alıntısı.PNG

lggl.png

Veee el çiçeğim bunuda ben yaptııım :KK36:
IMG_20150518_203547.jpg

:nazar:Pastamıız :KK74:
2015-05-31-13-55-58-502.jpg

:nazar:Darısı kına gecemizin ve düğünümüz başına inşallah :KK68:

Evde nişan nasıl oldu sorusu olan herkese yardımcı olurum konumu okuduğunuz için teşekkürler :KK15:

Son düzenleme:
Allah tamamına erdirsin.her şey çok güzell görünüyor :))

çok güzel olmuş her şey, maşallah :nazar::KK200:

ayh super olmus yaptiklarin ellerine saglik ve mutluluklar dilerim ALLAH devamini getirir insallah

Allah tamamına erdirsin mutluluklar dilerim. Her sey cok guzel olmusss :KK68::KK68:

Allah tamamına erditsin adaşım herşey çok güzel görünüyor maşşallah :KK49:

Hepinize çooook teşekkür ederim Amiiin inşallah Allah isteyen herkese yaşatsın bunları :-)

Çok sağolun teşekkür ederim :KK36:

:KK68:Sağol canıım çok şükür bugünleri gördüm uçuyorum mutluluktan :nazar: :KK49::KK49:
nickini mi değiştin seen görüşemiyoruz bayadır
:eek:
evet bayağı oldu :) Nickimi değiştirdim daha bir kaç gün oldu :) Hayırlı olsun düğün tarihi belli mi?

Sağol canım henüz belli değil işte evimizn işleri var onlar olcak net tarih konşmadk bakalm hayrlısı ne zmn. Sizde ne var ne yok nasl gidiyo
Anlıyorum canım. Ben de zor günler atlatıyorum biliyorsun.
20 Martta babam vefat etti. Babamdan 43 gün sonra ise halam vefat etti. ALLAH(c.c) hepsine gani gani rahmet eylesin inşaALLAH(c.c)... (Amin inşaALLAH(c.c)...) Beni ayakta tutan abdest,namaz , kuran ve dua...
Bir yandan düğün hazırlığı... Bir yandan okulumun sınavları öyle ELHAMDÜLİLLAH....

Anlıyorum canım. Ben de zor günler atlatıyorum biliyorsun.
20 Martta babam vefat etti. Babamdan 43 gün sonra ise halam vefat etti. ALLAH(c.c) hepsine gani gani rahmet eylesin inşaALLAH(c.c)... (Amin inşaALLAH(c.c)...) Beni ayakta tutan abdest,namaz , kuran ve dua...
Bir yandan düğün hazırlığı... Bir yandan okulumun sınavları öyle ELHAMDÜLİLLAH....
Canım ya başınız sağolsun geldimi hepsi bir geliyo zaten Rabbim sabır versn onlara da rahmet eylesin inşallah mekankarı cennet olsun. Düğün ne zmndı canm ne kadr kaldı

X