Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek İkinci El4-5-6yaş Eğitimi Dergi ve Fasikül Satıyorum
Merhaba elimde okul öncesinde kullanilabilecek kitaplar mevcut. Kargolar kitap gönderimine yüzde 50 indirim uygulaniyor uygun fiyattan vericem isteyen mesaj yazsin lütfen Watsaptan resimleri yollayabilirim.
Beşiğin kılıfı çok rahat çikip yikanabiliyor, biraz pinpirikli bir anne olduğum için baya yikanmiştir kilfi. Ama renginde solma falan olmadi. Oturur pozisyonu sayesinde çok rahat ettim.
ACİLLLL Fiyatlari düşürüyorum. Evim küçük olduğu için koyacak yerim yok satmak istiyorum. Ana kucagi 50 tl.... Bebek arabasi 95 TL... ALacaklar iletişime geçsin....
joie marka Bebek arabamiz satiliktir.Çift yönlü , tam yatar pozisyonda kullanilabilir. 3 kademeli. Doğumdan itibaren kullanilabilir. Tentesi tam kapaniyor. Amortisörleri sayesende keyifle sürülüyor. Rengi siyah hem kiz hem erkek bebekler icin rengi idaldir.