Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Beslenmesi4 aylik bebegim ek gida tavsiyeleri ve sutlu pirinçli mama
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Kizlar yardim edermisiniz 4 aylik bebegim meyve suyu veriyorim bazen az az yeni başladık milupa sutlu pirincli mama varmis muhallebi kullanan varmi bu ayda
Kizlar yardim edermisiniz 4 aylik bebegim meyve suyu veriyorim bazen az az yeni başladık milupa sutlu pirincli mama varmis muhallebi kullanan varmi bu ayda
benim bebeğim beş aylıkken ama dört aylıkken verdim canım dediğin mamadan. bebelac aldım ben ve sulu yapıp biberonla verdim bir ay. şimdi kaşıkla artık. tadı güzel bebişler seviyor