Bebek Beslenmesi 4 aylik bebegim oksuruyor :((

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Deryakuzusu88

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2014
2.005
1.767
36
Doktora gittik cigerleri temiz dedi ama oksurugu siďetlenmeye basladi surekli hastaneyede gotrmek istemiyorum enfeksiyon riskinden dolayi ne yapabilirim

Her önüne gelene evinde sigara içirttiğin için bebeğin öksürüyor olabilir mi ?

Söyleyince de kızıyorsun

Gerçekten annelik eğitimi verilmeli bazılarına

Söyleyince de kızıyorsun

Yaaa çok fenasin güldürdün benii.
:KK15::KK15:

Söyleyince de kızıyorsun

Yaaa çok fenasin güldürdün beniii :p

Anneligide senden ogrenecek degilim isine bak sen kimsinde bu sekilde konusuyosn senden akil isteyen olmadi hadi canm hadi baska kapiyaaa

Anneliği benden öğrenemezsin çünkü anne değilim
Ama bebekli ortamda sigara içilmemesi gerektiğini bilmeyecek kadar cahilde değilim :KK66:

Ben mi boş işler müdüresiyim?
Pardon vasıflarını saysana bi?
Komşuları eve toplayıp sigara eşliğinde dedikodu yapmak dışında Tabi

Ayricada bebegimin oksurugu dogustan suregelen geniz akintisi sonucu olusan birseymis sigarayla alakasiz bir durum atlama sazan gibi bilmeden hadiii byyyyyyyy

Canm senin gibi ele ayaga dusuremm ben kendimi komplekslide degilim allaha sukur bana gel sigara esliginde anlataym ben sana vasiflarimi daha iyi olur okeyyyt

Ayricada bebegimin oksurugu dogustan suregelen geniz akintisi sonucu olusan birseymis sigarayla alakasiz bir durum atlama sazan gibi bilmeden hadiii byyyyyyyy

Haaa zaten öksürük problemi olan bebeğim yanında sigara içirtmek?!?
Bu daha fena.
Hayır kadına "Bebeğimin öksürük problemi var evimde içme" diyeceğine evine aldın demek
Hmmmm
Annelik eğitimi tekrar düşünülmeli

Doktora gittik cigerleri temiz dedi ama oksurugu siďetlenmeye basladi surekli hastaneyede gotrmek istemiyorum enfeksiyon riskinden dolayi ne yapabilirim
Tatlim. Turupla bal dene. Turubun icini oy ama siyah turup olucak. Suzme bal koy icine. Turubun altini ince bir sekilde kes igneyle del bir bardagin icine koy akan bali yedir ben de bunu tv de duydm sonra hastalaninca yaptm gecirmisti ck sukur

Tatlim. Turupla bal dene. Turubun icini oy ama siyah turup olucak. Suzme bal koy icine. Turubun altini ince bir sekilde kes igneyle del bir bardagin icine koy akan bali yedir ben de bunu tv de duydm sonra hastalaninca yaptm gecirmisti ck sukur

Ayyyy sakın. Bal bebekler icin zehirlidir sakın. Anne sütü bol bol. @Baby3434
Yazmicaktim geniz akintisi yazmissiniz zira ama okuyan falan olur. 1 yas alti bebeklere bal verilmez. Zehirler

Canm bebegim artik 14 AYLIK ve ben 4 aylikkn acmistm bu konuyu problemimiz sukur kalmadi bazilarida bu konumdan kendince prim yapmaya calisti kendini bilir tarife gerek yok:)

X