- 21 Aralık 2014
- 2.005
- 1.767
- 36
- Konu Sahibi Deryakuzusu88
Doktora gittik cigerleri temiz dedi ama oksurugu siďetlenmeye basladi surekli hastaneyede gotrmek istemiyorum enfeksiyon riskinden dolayi ne yapabilirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Her önüne gelene evinde sigara içirttiğin için bebeğin öksürüyor olabilir mi ?
Söyleyince de kızıyorsun
Gerçekten annelik eğitimi verilmeli bazılarına
Yaaa çok fenasin güldürdün beniiiHer önüne gelene evinde sigara içirttiğin için bebeğin öksürüyor olabilir mi ?
Söyleyince de kızıyorsun
Gerçekten annelik eğitimi verilmeli bazılarına
Ayricada bebegimin oksurugu dogustan suregelen geniz akintisi sonucu olusan birseymis sigarayla alakasiz bir durum atlama sazan gibi bilmeden hadiii byyyyyyyy
Canm senin gibi ele ayaga dusuremm ben kendimi komplekslide degilim allaha sukur bana gel sigara esliginde anlataym ben sana vasiflarimi daha iyi olur okeyyyt
Tatlim. Turupla bal dene. Turubun icini oy ama siyah turup olucak. Suzme bal koy icine. Turubun altini ince bir sekilde kes igneyle del bir bardagin icine koy akan bali yedir ben de bunu tv de duydm sonra hastalaninca yaptm gecirmisti ck sukurDoktora gittik cigerleri temiz dedi ama oksurugu siďetlenmeye basladi surekli hastaneyede gotrmek istemiyorum enfeksiyon riskinden dolayi ne yapabilirim
Heee ablaaammmm vallaaa eyyyllleeeeeeee haahaaaytttt yuriiiiiii100 tane eğitim alsan kaç yazar
Bir tanesini bilemedikten sonra
Tatlim. Turupla bal dene. Turubun icini oy ama siyah turup olucak. Suzme bal koy icine. Turubun altini ince bir sekilde kes igneyle del bir bardagin icine koy akan bali yedir ben de bunu tv de duydm sonra hastalaninca yaptm gecirmisti ck sukur
Valla ben verdim bisi olmadiAyyyy sakın. Bal bebekler icin zehirlidir sakın. Anne sütü bol bol. @Baby3434
Yazmicaktim geniz akintisi yazmissiniz zira ama okuyan falan olur. 1 yas alti bebeklere bal verilmez. Zehirler