4 aylık bebeğimin kabızlığı için ne yapabilirim

seni_i

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2014
115
4
Bebegım neredeyse 2 aydır kabız.sureklı fıtılle yaptırıyoruz.duphalac kullandık doktor kontrolünde.ama bırakınca gene aynı oldu.armut suyu ıcırdım mınıcık bebegıme bır cay kasığı etkısı oldu evet ama Butun gün ağladı gaz yaptı,zaten kolık bır bebek.15 gün denedım hep ağladı sonrada vermedım..kayısı deldiler.kuru sıyah Kayısıyı suya koydum geceden hasladım suyunu ıcırdım fayda etmedı.napıcagımı şaşırdım artık.tecrubelı anneler sızler neler onarırsınız sımdıden teşekkürler

Kac gundur yapmiyor? Anne sutu alan bebeklerdd 10 gune kadar normal kabul edilir. Bir de bacaklariyla bisillet suruyor gibi yapin karnina masaj yapin kibarsak hareketleri artsin. Cok zorda kalirsaniz cay kasigi zeytin yagi verin demişti doktor

En fazla 3 veya 4 gün bekleyebılıyoruz.sonra fıtılle yaptırıyoruz çünkü cok Sancı cekıyor aksama kadar ağlıyor uykudada rahat olmuyo.zeutınyagı ıcırdım ama aksama kadar sutumu kustu,ya napıcagımı şaşırdım artık

Banyo suyu sıcaklığında suda oturtun ve sonra karnina saat yönünde masaj yapin belki biraz rahatlatır

canım daha çok küçük yaa gaz sancısından dır huzursuzluğu zeytin yağı içir her gün benim kızım on güne kadar yapmadığı oluyodu

Zeytinyağını kusuyor dıye ıcırmedım bugün ama banyo ıyı geldı yaptı 3. Gün ılk kez kendılıgınden cok sevındık anlatamam

Canım bizim dr da zeytin yağı ver dedi hiçbir zararı yok ben bir öğün atlayarak verdim kaşıkla zor oldu sütun içine koydum b7 seferde mama dan tiksinti diye bıraktım en güzeli siringayla veriyorum biberon dan önce veriyorum pist diye ve zorla mdan yapıyor he birde poposunu bebek yağıyla masaj yapıyorum kakasini yaparken birde mutlaka poposunu krem sürün

T
Canım bizim dr da zeytin yağı ver dedi hiçbir zararı yok ben bir öğün atlayarak verdim kaşıkla zor oldu sütun içine koydum b7 seferde mama dan tiksinti diye bıraktım en güzeli siringayla veriyorum biberon dan önce veriyorum pist diye ve zorla mdan yapıyor he birde poposunu bebek yağıyla masaj yapıyorum kakasini yaparken birde mutlaka poposunu krem sürün
tamam canım sağl teşekkürler

Karnına rezene yaağıyla masaj yapabilirsin. Poposuna zeytin yağı sürüyordum ben. Rahatlatıyordu o da. Ilık su da duşta iyi gelir.

bir cay kasigi hakiki saf zeytinyagi icir . bizimde 6 gun yapmadigimiz oldu ams fitil vermedim hic. zaten sonra kendiligindem duzene girdi.

Bebegım neredeyse 2 aydır kabız.sureklı fıtılle yaptırıyoruz.duphalac kullandık doktor kontrolünde.ama bırakınca gene aynı oldu.armut suyu ıcırdım mınıcık bebegıme bır cay kasığı etkısı oldu evet ama Butun gün ağladı gaz yaptı,zaten kolık bır bebek.15 gün denedım hep ağladı sonrada vermedım..kayısı deldiler.kuru sıyah Kayısıyı suya koydum geceden hasladım suyunu ıcırdım fayda etmedı.napıcagımı şaşırdım artık.tecrubelı anneler sızler neler onarırsınız sımdıden teşekkürler
sütün içine zeytin yağı 1 çay kaşığı bizde fayda ediyor inş sizdede eder

X