Kıslarrrrrrrrrr çok mutluyum.Bugün özel bir hastaneye gitmiştim.Rapor alacaktım doktordan.Gelmişken bir plastik cerrahada görünsem mi diye düşündüm.Hemşireye söyledim.4 ay önce ameliyat olduğumu fakat doktorumun başka bir ilde olduğunu kontrole gidemediğimi söyledim.O da beni plastik cerraha söyledi.Doktorda burnuma baktı.Dedimki şişlikler ne durumda.Doktorum burada değil.Bir sorun var mı diye merak ettiğimi,kendisine bir plastik cerrah olarak nasıl yapılmış bir burun olduğunu sordum.Adam tahmin ettiğimden daha çok beğendi:)Doktorumun hangi hastanede olduğunu,adını tekrar tekrar sordu.Çok doğal ve düzgün yapılmış bir burun dedi.genelde kuaförler birbirini çekemez sürekli birbirini eleştirir ya doktorlarda birbirinin yaptığı işi beğenmez diye düşünürdüm ben.Yani kuaförlerin yapacağı eleştiri gibi bişey bekliyordum ki doktordan çok iyi falan dedi:))Ben de bir kez daha doktoruma sevgi dolu teşekkürlerimi ilettim içimden:))BU GıTTıĞıM PLASTıK CERRAHTA ANTEPTEKı EN ÜNLÜ CERRAHLARDAN BıRı YANı.o DA BEĞENDıĞıNE GÖRE DOKTORUMUN ÇOK BAŞARILI OLDUĞUNU BıR KEZ DAHA ANLADIM VE MUTLULUKLA ODASINDAN ÇIKTIM.bUNU DA SıZıNLE PAYLAŞAYIM DEDıM CANLARIM BENıM:))