4 aylık evli ve umutsuzum

xessica

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2015
706
880
selamun aleykum ben 4 aylık evliyim ve bizim sonumuz olmadıgına inanıyorum eşim bana namaz kılmam için çok agır laflar söylüyo ve bende namaz kılmayı bilmiyorum öğret madem diyorum onuda yapmıyo tek yaptıgı hakaret etmek az kaldı gavursun sen dıycek . senin yanında sadece babam uzulmesın dıye kalıyorum yoksa coktan bosıycam dıyo bu benm cok agırıma gıdıyo bugunde ben senınle sadece babamn evınden ayrılmak ıcın evlendım o evden baska turlu cıkamadım bekara ev vermıyolar kıraya dıye evlendım senınle o evde kafayı yemeye nıyetım yoktu karsıma senin gibi bi salak cıktıda kurtulmak ıcın evlendım dedı . bu arada kendısı 30 yasında ben 21 yasındayım o yasına kadar evvlenmemıs neymıs en guzelını beklemıs gozunu dısarı kaydırtmıycak kadar guzel olanını .bu lafları soyledıkten yarım saat sonra gelıp bana sarılmaya ugrasıyo ve beni çok sevdıgını soyluyo !!!! yalannn ben buna ınanmıyıyorum artık onun benı sevdıgıne ınanmıyorum 2 hafta oncede 1 aylık bebegımı dusurdum ıyıkı dıyorum ıyıkı dusmus bızzım sonumuz yok rabbım bunu bılerek o melegı gondermedı dunyaya ... kızlar bana s.. gıt dedı defol sayende o evden kurtuldum sımdı gıt dedı ne yapayım annemın evıne gıtmelımıyım bunca seye ragmen durmalı sabretmelimi cok umutsuzum mutsuzum :KK43:

Arkadaşım şükret ki 4 ayda gerçek yüzünü görmüşsün bebekte olmadan bir de çocuk olsaydı daha da zor olurdu... Ailen biliyor mu yaşadıklarınızı ne tepki veriyorlar? Bence bir an önce ayrılın hiç çekmeyin zira çekilecek dert değil malesef:KK43: Hakkınızda hayırlısı olsun Rabbim yardımcınız olsun...

selamun aleykum ben 4 aylık evliyim ve bizim sonumuz olmadıgına inanıyorum eşim bana namaz kılmam için çok agır laflar söylüyo ve bende namaz kılmayı bilmiyorum öğret madem diyorum onuda yapmıyo tek yaptıgı hakaret etmek az kaldı gavursun sen dıycek . senin yanında sadece babam uzulmesın dıye kalıyorum yoksa coktan bosıycam dıyo bu benm cok agırıma gıdıyo bugunde ben senınle sadece babamn evınden ayrılmak ıcın evlendım o evden baska turlu cıkamadım bekara ev vermıyolar kıraya dıye evlendım senınle o evde kafayı yemeye nıyetım yoktu karsıma senin gibi bi salak cıktıda kurtulmak ıcın evlendım dedı . bu arada kendısı 30 yasında ben 21 yasındayım o yasına kadar evvlenmemıs neymıs en guzelını beklemıs gozunu dısarı kaydırtmıycak kadar guzel olanını .bu lafları soyledıkten yarım saat sonra gelıp bana sarılmaya ugrasıyo ve beni çok sevdıgını soyluyo !!!! yalannn ben buna ınanmıyıyorum artık onun benı sevdıgıne ınanmıyorum 2 hafta oncede 1 aylık bebegımı dusurdum ıyıkı dıyorum ıyıkı dusmus bızzım sonumuz yok rabbım bunu bılerek o melegı gondermedı dunyaya ... kızlar bana s.. gıt dedı defol sayende o evden kurtuldum sımdı gıt dedı ne yapayım annemın evıne gıtmelımıyım bunca seye ragmen durmalı sabretmelimi cok umutsuzum mutsuzum :KK43:

Ayol neyi bekliyorsun tekme tokat kapıyamı atsın herif seni..
Daha dört aylık evlisiniz.. bu ne öküzlük bu ne karektersizlik
Genceciksin ayrıl şu basit karekterden..
Şuna bak ayrı eve çıkacak kadar hükmü yokmuymuşta evlenmiş bunun için
Sakınnn çocuk yapma sakın... hemen aileni ara

Arkadaşım şükret ki 4 ayda gerçek yüzünü görmüşsün bebekte olmadan bir de çocuk olsaydı daha da zor olurdu... Ailen biliyor mu yaşadıklarınızı ne tepki veriyorlar? Bence bir an önce ayrılın hiç çekmeyin zira çekilecek dert değil malesef:KK43: Hakkınızda hayırlısı olsun Rabbim yardımcınız olsun...
ailem biliyo sadece kayınvalıdenle kayınpederınle konus onların cevabına gore bakarız bı hal caresıne dedı

görücü usulümü evlendin arkadaşım. bence eşinin başk bir sıkıntısı var. birde de ki ona küfür ediyon ama namazdanda şaşmıyon nasıl oluyo o de. o defol git deyince sende usulca sesini çıkarmadan kayınvalidenlere git onlara da bişey anlatma. bakalım ne yapck

profilinizi inceledim de bize sizce gitmeli miyim diye sorarken diğer yandan başka bir konuda bebek düşündüğünüzü yazmışsınız eğer ki konu doğruysa kendinize acımıyorsunuz bari günahsız yavruya acıyın hata üzerine hata yapmayın

anlatınca işler daha
amin bu aksam onun ailesının yanında anlatıcam tek tek herseyı
anlatınca değişmiycek bilyorsun demi şans vermek istiyorsun değişiceğine inanma maalesef çoğu değişmiyor canım allah kolaylık versin namaz kılan bir adam nasıl bunları yapar bu adamın hiç ALLahtan korkusu yokmu insan böylemi davranır sevdiğine daha bu aylarda böyleyse işin zor

insan namaz gibi kutsal bir ibadeti yapmadan önce içini temizlemeli, sonra beden temizliğini yapmalı, en son da namazını kılmalıdır... ama sizin eşiniz maalesef içi kirli, ağzı bozuk bir insanmış... madem eşiniz iyi bir müslüman olduğunu zannediyor, o zaman ilk önce müslüman erkeğin karısına nasıl davranması gerektiğini öğrensin...

insan namaz gibi kutsal bir ibadeti yapmadan önce içini temizlemeli, sonra beden temizliğini yapmalı, en son da namazını kılmalıdır... ama sizin eşiniz maalesef içi kirli, ağzı bozuk bir insanmış... madem eşiniz iyi bir müslüman olduğunu zannediyor, o zaman ilk önce müslüman erkeğin karısına nasıl davranması gerektiğini öğrensin...
valla arkadşım ne doğru şeyler yazmışsın erkekler fetva vermeye gelince çok iyidir ama dinimizde kadınlara çok şefkatli olmalı çoğu erkek yapmıyor

sabredeyim mi ne demek ya....
hemen şimdi topla eşyalarını git annenin evine
adam resmen eziyet ediyor.!!!
ahlaksız

valla arkadşım ne doğru şeyler yazmışsın erkekler fetva vermeye gelince çok iyidir ama dinimizde kadınlara çok şefkatli olmalı çoğu erkek yapmıyor

peygamberimizin, eşi hz. ayşe annemize nasıl davrandığını kaynak kitaplardan bir okusalar, o zaman ideal eş nasıl olur anlarlardı...

Şaka mı bu ?
görücü uslü mü oldu=? bu adamın önceden bu konularda tavırları nasıldı_?
size aptal,salak dittir git diyor
siz hala durayım mı katlanayım mı diyorsunuz?
yaşın 21 gençliğini çer çöp yapma.
Allah bak şans çıkarmış karşına işaret yollamış neyi bekliyorsun

ayrıca ailenin tavrı da bir garip kv-kp ile konuş bakalım onlar ne diyecek ne demek!!!!!
hayır derlerse ne olacak
o adamın koynuna girmeye devam mı edeceksin.

sen bir bireysin mai değilsin. bunu idrak edin önce.

X