- 11 Ocak 2015
- 706
- 880
selamun aleykum ben 4 aylık evliyim ve bizim sonumuz olmadıgına inanıyorum eşim bana namaz kılmam için çok agır laflar söylüyo ve bende namaz kılmayı bilmiyorum öğret madem diyorum onuda yapmıyo tek yaptıgı hakaret etmek az kaldı gavursun sen dıycek . senin yanında sadece babam uzulmesın dıye kalıyorum yoksa coktan bosıycam dıyo bu benm cok agırıma gıdıyo bugunde ben senınle sadece babamn evınden ayrılmak ıcın evlendım o evden baska turlu cıkamadım bekara ev vermıyolar kıraya dıye evlendım senınle o evde kafayı yemeye nıyetım yoktu karsıma senin gibi bi salak cıktıda kurtulmak ıcın evlendım dedı . bu arada kendısı 30 yasında ben 21 yasındayım o yasına kadar evvlenmemıs neymıs en guzelını beklemıs gozunu dısarı kaydırtmıycak kadar guzel olanını .bu lafları soyledıkten yarım saat sonra gelıp bana sarılmaya ugrasıyo ve beni çok sevdıgını soyluyo !!!! yalannn ben buna ınanmıyıyorum artık onun benı sevdıgıne ınanmıyorum 2 hafta oncede 1 aylık bebegımı dusurdum ıyıkı dıyorum ıyıkı dusmus bızzım sonumuz yok rabbım bunu bılerek o melegı gondermedı dunyaya ... kızlar bana s.. gıt dedı defol sayende o evden kurtuldum sımdı gıt dedı ne yapayım annemın evıne gıtmelımıyım bunca seye ragmen durmalı sabretmelimi cok umutsuzum mutsuzum