4 aylık hamileyim hiç kilo alamadım bana yardım edin

cananrana

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2009
26
0
86
Tekirdağ
arkadaslar 4 aylık hamileyim fakat hiç kilo almadım cok üzülüyorum.karnıma büyüme var,ancak kilo alamadıgım için bebeğimin gelişmeyeceğini düşünüyorum.bilgsi olan bana yardım etsin lütfeeen 56 kiloyum ve 160 boyundayım

Son düzenleme:
canım merak etme bebeğin senden besleniyor yani seni yiyor onun için üzülme o her şarta gelişir yakın zamanda kilo alırsın sende bende ilk 3 ayda kilo vermiştim tabi 4. ayda aldım ama yinede hamile kaldığım kilonun altındaydım şimdi ise 5 bitmek üzere ve kilo aldım Allaha şükür bebeğimde büyüyor

canim ben de ilk 3 ay hic kilo almadim. 4. ay 1 kg aldim. bebegimin gelisimi de cok iyi masllah. yani sen bilemezsin bebeginin gelisip gelismedigini, bunu doktro mu soyledi kendi kendine mi kuruntu yapiyorsun/

ayrica canim 1.60 boya gore zaten bastan hafif toplu imissin. yani merak etme. ben 1.60 boyum var. 50 ile hamile kaldim. simdi 52.5um. 5 ay bitmek uzere.

arkadaslar 4 aylık hamileyim fakat hiç kilo almadım cok üzülüyorum.karnıma büyüme var,ancak kilo alamadıgım için bebeğimin gelişmeyeceğini düşünüyorum.bilgsi olan bana yardım etsin lütfeeen 56 kiloyum ve 160 boyundayım

canım hiç merak etme ilerde çok kilo aldım diye yakınacaksın.ben doğum yaptım gebeliğimin ilk 4 ayı 3 kğ verdim sonraları hızla aldım.özellikle son 3 aylık dönemde alıyosun.yeterli beslendiğine inanıyorsan doktorunda herşey yolunda diyorsa hiç sorun etme.bu arada ben hamileliğimi 22 kğ alarak tamamladım.

canım bir de benimle aynı kilo ve boya sahipmişsin.4 aylık hamileyken bende senin kadardım.

şu an bebeğinin gr taş çatlasın 100/120 gr zaten..
onun içinde kilo almana gerek yokki canım.
ben ilk 5 ay hiç aldamdım aksine aşermelerim yüzünden 2 kilo vermiştim..sonraki aylarda 8 kilo alarak 8 kiloyla tamamladım..
bebeğin senden beslenip kilo almaman kadar güzel bişey var mı?

Alınan kilonun şu dönemde bebekle bir alakası yok arkadaşım , senden besleniyor , bu senin için iyi bir şey bence .. Büyümeye başlayınca zaten alacaksın merak etme , sen kendin ve bebek için gerekli olan besinlere dikkat et gerisi gelir zaten :) Güzel bir hamilelik geçirmen dileğiyle .

canım senin kilo almaman bebeğin gelişmediği anlamına gelmiyor.
ben 5 aylık hamileyken 5 kilo vermiş 5 aydan sonra kilo almaya başlamıştım...
bebeğimde çok şükür sağlıklı sıhhatli geldi dünyama
3460 gramdı... :emir_bebek: :asigim:

şu an bebeğinin gr taş çatlasın 100/120 gr zaten..
onun içinde kilo almana gerek yokki canım.
ben ilk 5 ay hiç aldamdım aksine aşermelerim yüzünden 2 kilo vermiştim..sonraki aylarda 8 kilo alarak 8 kiloyla tamamladım..
bebeğin senden beslenip kilo almaman kadar güzel bişey var mı?

ne kadar az kg almışsın çok şanslısın..özel bişey yaptın mı ??

Canım bebeğin normal gelişimini gösteriyorsa sevinmelisin ben 64 kilo ile hamile kaldım şu an 68 oldum 30 haftadayım önce bebek aldı kilolarımı şu 2 aydırda ben hızla alıyorum.Toplam daha 4 kilo aldım ama görüntüm 10 kilodan fazla almışım gibi.Tartıyı hatta birkaç yerde baktım olamaz dedim ama oldu.Merak etme alacaksın sonra uf puf çekeceksin.Önemli olan bebeğin sağlığı

Ne güzel yazmışsınız arkadaşlar . benimde neredeyse 3 ay dolmak üzere . bende kilo almak yerine veriyorum daha . hamile kaldığım kilomdan 3 kg falan vermişim. fazla dert etmiyordum zaten bebiş daha çok küçük diye şimdi sizin yazdıklarınızı okuyunca bende çok rahatladım.

bırazda olsun ıcım rahatladı bende 5. aydayım hıc kılo alamadım daha 58 le hamıle kaldım ilk 3 ay 56 ya düştüm sımdı en son 58 dim 2 kıloyu aldım 5 ayda ama artık bende almak istiyorum 10 kılo falan ınsallah saglılı olsun evladımda oda olur belkı.

bende 15. Haftadan sonra kilo almaya başladım 65le hamile kaldım 62ye 63e kadar düşmüştüm şimdi 66 kiloya çıktım bi anda kilo almaya basladım 15+2dede kızım 132 gramdı tombiş bi bebek olacak herhalde şimdi 17+2deyim

Merhaba ben 16 haftalık hamileyim ama hiç kilo alamadım 49 kiloyum ne yapmam gerek mide bulantılarım da var kilo almam için ne yapmalıyım

Back
X