• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4 Aylık kilo verme yarışması

tatlitbaşlayınca t: 40026719 .!.:
2 tane de diyarbakir kadayifi yedim
1 de tuzlu kurabiye bitti ama son gozum de doydu.
ben de her hafta 1 gun boyle olur kizlar ...
emzirme de ayni kilo da kalsam sevinirim diye bosuna demiyorum dimi ben....
Ben de yemeye baslayinca aynen boyle davraniyorum.azla kendimi kandiramiyorum.emziriyorum acaba onunla ilgisi olabilir mi.demekki herkesin boyle kacamaklari oluyor

Hiç tadına bakma mak daha iyi yoksa sonu gelmiyor emzirme ille alakali değil misal ben

Ben de yemeye baslayinca aynen boyle davraniyorum.azla kendimi kandiramiyorum.emziriyorum acaba onunla ilgisi olabilir mi.demekki herkesin boyle kacamaklari oluyor

Ben de emziriyorum canim benim. Ve benim ki kesinlikle emzirmeden. Yoksa boyle tatli delisi degilimm

2 tane de diyarbakir kadayifi yedim
1 de tuzlu kurabiye bitti ama son gozum de doydu.
ben de her hafta 1 gun boyle olur kizlar ...
emzirme de ayni kilo da kalsam sevinirim diye bosuna demiyorum dimi ben....
Aman tatlim yaaa cidden fazla olmus Ama
Bosver pisman olmaman da iyi
Hergun boyle yemiyorsun ya
Bir de bir sey sorucam hani tatlisiz duramam diyorsun ya acaba senin kan sekerin falan mi dusuk canim
Hiç baktirdin mi

Aman tatlim yaaa cidden fazla olmus Ama
Bosver pisman olmaman da iyi
Hergun boyle yemiyorsun ya
Bir de bir sey sorucam hani tatlisiz duramam diyorsun ya acaba senin kan sekerin falan mi dusuk canim
Hiç baktirdin mi

Canim zaten kalitsal olarak potansiyel seker hastaligini yatkinligim var. Gebeliklerim de cikti. Simdi arada olcerim ac karna normal ama tokluk sekerim cok dusuk cikar.
Yarin sabah olceyim bu kadar tatlidan sonra bakalim ne cikacak

Back
X