- 28 Kasım 2014
- 876
- 1.323
- 158
Hiç gofret deme hafta sonu onuda yedim hemde bol bolInan komsularim getirdi. Yoksa evime ben almiyorum yerim diye....
sadece gofret var bizde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç gofret deme hafta sonu onuda yedim hemde bol bolInan komsularim getirdi. Yoksa evime ben almiyorum yerim diye....
sadece gofret var bizde
Ben de yemeye baslayinca aynen boyle davraniyorum.azla kendimi kandiramiyorum.emziriyorum acaba onunla ilgisi olabilir mi.demekki herkesin boyle kacamaklari oluyortatlitbaşlayınca t: 40026719 .!.:2 tane de diyarbakir kadayifi yedim
1 de tuzlu kurabiye bitti ama son gozum de doydu.
ben de her hafta 1 gun boyle olur kizlar ...
emzirme de ayni kilo da kalsam sevinirim diye bosuna demiyorum dimi ben....
Ben de yemeye baslayinca aynen boyle davraniyorum.azla kendimi kandiramiyorum.emziriyorum acaba onunla ilgisi olabilir mi.demekki herkesin boyle kacamaklari oluyor
Aman tatlim yaaa cidden fazla olmus Ama2 tane de diyarbakir kadayifi yedim
1 de tuzlu kurabiye bitti ama son gozum de doydu.
ben de her hafta 1 gun boyle olur kizlar ...
emzirme de ayni kilo da kalsam sevinirim diye bosuna demiyorum dimi ben....
Himm emzirmede etkili olabilirBen de emziriyorum canim benim. Ve benim ki kesinlikle emzirmeden. Yoksa boyle tatli delisi degilimm
Aman tatlim yaaa cidden fazla olmus Ama
Bosver pisman olmaman da iyi
Hergun boyle yemiyorsun ya
Bir de bir sey sorucam hani tatlisiz duramam diyorsun ya acaba senin kan sekerin falan mi dusuk canim
Hiç baktirdin mi
Kızlar yine acıktım ne yapsam acaba
Anladım şimdi tatlımCiddi dedimböreği az yedigini Varsayarak aksam yemegini bitirmissin
Yesem mi yemesem mi işte bütün mesele bu
Çok sağol tatlı ben de seni çok içten buluyorum inanki yorumların benim için önemli şimdi bir parça peynir yicem minnakBen senin fizigini begeniyorum canim yaaa ben senin gibi olsam yerdim cok kasmadan
Ah canım kelin ilacı olsaKızlar neden toparlayamıyorum kendimi
Saçma sapan Şeyler yiyorum
Yarın toparlanmam Lazım artık
Çok ederim canım. Dua edin bebişimeBen sana su getiririm
çok gecmis olsun canim