• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4 Aylık kilo verme yarışması

Kesinlikle pis bogazlik degil emzirmek oyle kolaymi ya ben kocaman cocuk emziriyorum anliyorum seni bugun kendisine guzel melemen yaptim bi iki sey daha yaptim yemiyor emememe diyo israrla konusmuyorda henuz
Kuzcuğum benim annesi emzir onu her istediğinde keşke benimki hala emseydi her emdirme seansı kalori kaybı demek söyle duymuştum tam emzirme günlük 500 kalori yaktiriyor çok sanslisin canim

Kesinlikle pis bogazlik degil emzirmek oyle kolaymi ya ben kocaman cocuk emziriyorum anliyorum seni bugun kendisine guzel melemen yaptim bi iki sey daha yaptim yemiyor emememe diyo israrla konusmuyorda henuz

Benim de kucuk hic ama hic yemek yemiyor sadece meme. Agzini acmiyor. Ben de zorlamiyorum

Kizlar ben hafta sonu misafirim olmasina ragmen pazar gunu tartilip burada paylasacagim kontrol amacli ve hedef 81.9 diyorummm

Kızlar neden toparlayamıyorum kendimi
Saçma sapan Şeyler yiyorum
Yarın toparlanmam Lazım artık
Tatlim ne oldu ki
Ya ne yedin bilmiyorum ama bana Birileri Aaa cok zayiflamissin diyince saliyorum kendimi
Aman dikkat et cok emek verdin iyi bilirim

Canim zaten kalitsal olarak potansiyel seker hastaligini yatkinligim var. Gebeliklerim de cikti. Simdi arada olcerim ac karna normal ama tokluk sekerim cok dusuk cikar.
Yarin sabah olceyim bu kadar tatlidan sonra bakalim ne cikacak
Himm annemin de oyle ondan sormustum
canim olmaz insallah tatli yi kim sevmezki
Hepimiz yiyoruz valla

Evet ya azıcık peynir kemirdim geçti krizi m haklısın biri zayiflamissin diyince saldim m ben hafta sonu
Ayy ben de ben de
Cumartesi ekmege dadandım
Pazar sinavda gorevliydim
Cikisita bir acikmisim ne bulduysam yedim
Sonuc bugun 200 gr arti
Ki 2 gun cok dikkat ettim
Yoksa 1 kilo fazlaydim kesin

Ayy ben de ben de
Cumartesi ekmege dadandım
Pazar sinavda gorevliydim
Cikisita bir acikmisim ne bulduysam yedim
Sonuc bugun 200 gr arti
Ki 2 gun cok dikkat ettim
Yoksa 1 kilo fazlaydim kesin
Evet canım sınavda daraldiysan beklemekten ondan yemissindir

az önce dışarda ben annem bide hiç sevmediğim biri konuşuyoruz o kadar kıskanç birisi ki annem elif güzel zayıfladı 79 kilo olmuş.Cevap daha veremez anca bu kadar gider eliften zaten çabuk pes ediyor gine hepsini alır.kızlar annemede dedi size diyorum yemin ederim hiç pes etmeden devam edecem,biran evvel 69 da görüp onu hasedinden çatlatacam.
Gunaydın Elifcim ,
Cok kıskanmıs seni cok belli tatlım , sen diyordun zayıfladıgım cok belli diye ondan kıskanmıs canım . Umarım biranevvel gorursun 69 u da daha cok kıskandırırsın canım , boyle insanlarada mesafe koymak lazım gercekten , ben beni uzen insanlarla birarada olmamaya calısıyorum gercekten ıse yarıyor .

Canim sen ne iyi yurekli ve yapicisin masallah sana:nazar:
ayrica memleketimiz_adini yazip desifre olmayalim_ icin yazdiklarin ne guzel
Hepsi ne tek tek katiliyorum
Iletisimimizi kopaayacagimizi da biliyorum:KK49:
Canım Seacım ,
O senin güzelliğin canım ,sen de cok cok pozitif , cok sempatik cici birisin canım iletişimimiz kopmasın gercekten ...
Bu gruptaki herkes özenle secilmiş gibi , cok seviyorum herkesı gercekten .

Günaydın herkese ;
dun aksam : 1 tabak kerevız yemegı + 1 dılım ekmek + 1 kase yogurt + 2 cevız
bu sabah : 2 dılım kepek ekmegı + 2 dılım peynır + 5 zeytın

Back
X