• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

images

O Ollalla

Mutlu Pazarlar Canlar :)

Ellerin dert gormesin Fatimem:)

Canim bol sivi tuket, yuruyuse asil, jj, ip atlama, DK yap..

Cok sekermis bunlar :)

Tatli telaslar, kolay gelsin canim :)

Cok az kalmis, haydi hayirli olsun simdiden:)

Gozun aydin, kosa yuruye kullan canim :)

Iner cumaya kadar merak etme canim :)

En sevdigim mekiklerden biri kolay gelsin canlar:)

Ven cok begendim elbiseyi canim :)

Ohh gelsin cezalar ablam :)

Tebrikler tebrikler tebrikler :)

Simite 100 JJ gelsin ablam:)
Aslinda ogun olarak yemissin aksam yemegi daha bile kalorili olurdu ama ciks karbonhidrat olmus:)

Ne guzel sonuclar boyle:)

Dugununuz hayirli olsun canim, bol bol dans etmeyide unutma:)

Sanada Demetim :)

Harikasin canim:)
Dahlia_ Dahlia_ canim Senay'in bildirimi :)

Çok sağol canım benim :KK15:

Dahlia_ Dahlia_ cnm kusura bakma el alışkanlığından @Yawrukush etiketlemişim

Düğün dediğim nikah canımmm saat 1 de. Benim ailem %90 hep nikahtan evleniyoruz

Sorun değil canım benim, hiç etiketlemeseniz de olur, kaçırmadan takip etmeye çalışıyorum :)

Ya bunları giyebilmek için ince belin olması lazımmm, ben giyemem meselaa :63: hele şu bel kısmındaki detay iyice kilolu gösterir yoksa :KK53: hele bu basenle balık model giydiğimi düşünemiyorum:KK70:

edsofi edsofi Canım egzersizi gördün dimi

Gorsum canm saol :) yapicimmm ama ilk jillianimi yapam bakam . evet basenliye balik olmaz tatlim sen sifon tercih etmelisin :) belinde mi kalin

Bu da güzelmiş ama böyle basen çalıştıracak bi egzersiz yok u @Yawrukush kapranım yaw.. YouTube'da geziyim geziyim hiçbiri içime sinmiyor., :KK43:

Benden sana 5jj o Zaman :)

Tebrik ederim kızlar.. Kendimi de tehdit ederim herhalde :kızgın:
5 mii
Kiskandin dimi buskuvi yedim die hıhhhh.
Hemde nasıl kızım büyüdü kaç senedir yemedim bebe bisküvisi
Bu çok güzel

Gorsum canm saol :) yapicimmm ama ilk jillianimi yapam bakam . evet basenliye balik olmaz tatlim sen sifon tercih etmelisin :) belinde mi kalin

Çok haklısın, ben zaten balık sevmiyorum yanii çok ince biri olsam belki tercihim olabilir :))
Şifon aldım en son gayet güzel oldu :)
Bana göre belim kalın ama elbiselerde belli olmuyor nedense :))

Çok haklısın, ben zaten balık sevmiyorum yanii çok ince biri olsam belki tercihim olabilir :))
Cokta guzel sifonlar bende kendime aldim bi elbise 60tlye bedava :) resmini bulursam yollim dur krep kumas

Ya bunları giyebilmek için ince belin olması lazımmm, ben giyemem meselaa :63: hele şu bel kısmındaki detay iyice kilolu gösterir yoksa :KK53: hele bu basenle balık model giydiğimi düşünemiyorum:KK70:

Basene balık olmaz doğru..

5 mii

Hemde nasıl kızım büyüdü kaç senedir yemedim bebe bisküvisi

Bu çok güzel

Kıyamadım napim :KK15: hem herkes 5 verse etti sana 100 :)

Bel dedigin ole aman aman kalin olmazki canm zaten sende bayadir kg veriosun okdar kalin degildir senin gozune batiyodur . ben elbisenin foti bulamadim valla neseee :)

Bel dedigin ole aman aman kalin olmazki canm zaten sende bayadir kg veriosun okdar kalin degildir senin gozune batiyodur . ben elbisenin foti bulamadim valla neseee :)

Haklısın tabi, benimki bel değil göbek sanki mübarekk:KK70:
Hafif yanlardan yanlardan içeriye doğru şekli olmasa belim yok tamamı göbek derim:KK70:

Back
X