• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Erken yazın diyorum dinlemiyorsunuz kiii :p

ben erkenide gecmisim gun atlamisim kuzum :KK49:

Canim benim o kadar cok ki hastaligim:))
Dogdugumdan beri boyle oldu hep, beynim de belirli sıkıntılar var ara ara kontrol gerekiyor. Uyku veren hormonum duzgun çalışmıyor mesela gecem gunduzum belli olmuyor :)
Allah beterlerinden esirgesin

bilmiyordum canim gecmis olur insallah.saglik ihmale gelmez Allahtan ilgileniyorsun kendinlede boslamiyorsun

Off offf...
Oglani sabah giydirirken baktim ayaklarin da kirmizi noktaciklar var ama sinek isirmis gibi, baska heryerine baktim yok. Aksam yemek yerken farkettim ağzının içi çilek gibi olmuş, sora kasinmalar filan basladi. Aldi babasi goturdu acile nur topu gibi Kızıl hastaligimiz oldu. Yarin poliklinige goturucem, antibiyotik igne vurmuslar devamini daa yazmislar. Atesi filan yok hic basindan gecen var mi ?

Sabah
3 bol peynirli zeytinyağlı omlet
5 zeytin 2 ceviz 1 bardak süt

Ara
Türk kahvesi sade

Öğle
1 tabak keşkek tepeleme değildi
1 br ayran

Ara
2 çilek 2 kayısı 4 tatlı sivri biber

Akşam
1 tabak taze fasülye
1 tabak tavuklu çorba
Salata

Ara sade türk kahvesi

Leslie 2 miles

3 lt su

Off offf...
Oglani sabah giydirirken baktim ayaklarin da kirmizi noktaciklar var ama sinek isirmis gibi, baska heryerine baktim yok. Aksam yemek yerken farkettim ağzının içi çilek gibi olmuş, sora kasinmalar filan basladi. Aldi babasi goturdu acile nur topu gibi Kızıl hastaligimiz oldu. Yarin poliklinige goturucem, antibiyotik igne vurmuslar devamini daa yazmislar. Atesi filan yok hic basindan gecen var mi ?
Geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin

Sabah
3 bol peynirli zeytinyağlı omlet
5 zeytin 2 ceviz 1 bardak süt

Ara
Türk kahvesi sade

Öğle
1 tabak keşkek tepeleme değildi
1 br ayran

Ara
2 çilek 2 kayısı 4 tatlı sivri biber

Akşam
1 tabak taze fasülye
1 tabak tavuklu çorba
Salata

Ara sade türk kahvesi

Leslie 2 miles

3 lt su
Guzel gecmis canim gunun. Afiyet olsun

Off offf...

Aaa geçmiş olsun canım Nasıl bi hastalık hiç duymadım hali Nasıl huysuzluğu halsizliği var mı?

Selam canlar, mutlu carsambalar:)

@E-brulim gozunuz aydin canim. Yeni yuvanizda mutluluk&huzurla oturun insallah:)

@abesle_istigal Harpy Harpy bizim takimda oldugunuz icin asil biz sansliyiz:KK76:

@asya_01 keyifler yerinde mi kuzum?:) Belli oldu mu yegenimizin cinsiyeti? Isim dusunmeye basladiniz mi?:)

@Saadetim33 siz nasilsiniz gulum, tekmeliyor mu pasamiz?:)

Yawrukush Yawrukush tatilin nasil geciyor gulum, kontrole ne zaman gidiyorsun?:)

gogo2405 gogo2405 yagmurdan buraya da gonder ablam:)

@melinda23 gulum tatile az kaldi. Izne mi ayrilacaksin, planin ne?:)
Demetim kismet olursa 10 haziranda gitmeyi planliyorum, hayirlisi.

Selam canım evet dinlendim canım dün misafirlerim geldi cumartesiye kadar boştayım... sen nasılsın? Cuma azda olsa eksi ile güne başlayacağım ümitliyim inşallah
bende iyiyim canim, havalarin pek tadi yok..
bir gun iyiyse 1 gun kotu.
yarin ve cumada saganak yagis olacakmis, kis tatili yapiyoruz:)

:))

Valla kaptan ben bıle kac gunumun kaldgnı bılmıodm helal sana ahahaahah

demetcim selam naslsn işler nasıl gidio
ya ben şöyle düşündüm saglıklı beslenmemı bozmaı dusunmuorm arada ufak kacamakalrm olablr ama hamurdu tatlıydı bunları yemıcem kendı kendıme söz verdm sonucta tatıl olablr henuz hedefımde bıle dılım buyuk kacamakalrı kendıme rısk goruorm ve zor kg verdgm ıcın 2-3 kg almak bunlar ıcınde en az 1 ay savasmak ıstemem

her gun mutlaka duzenlı sporum olcak havuz ıcı denız ıcı ve sabah kalktgmda mutlaka otel ın bahcesnde uzun bır yuruyus yapıcam allah ızın verırse cnku erken kalkıp gec yatmak ıstıorm gunlermn uzun oolmasna ozen gosterıcem gunluk 2-3 saat spor yapıcam calısırken yapamıorm o 5 gun bnm ıcın cok onemlı hanı baglamda ızın ıstemıormyalnz gunluk duzenlı bılddırım yaparm ama grubu taıp edemıcem buyuk ıhtımal hanı okuma ve alıntı kısmında 1 hafta ıznım olursa memnun olurumyıne zaman zaman mutlaka okıcam ama yazmak zor olablr belkı ıste aksamları evlat uyudugnda eslık edeblrm sıze okadr
canim tatilin zaten 5 gun kendini zora sokma, tatilin tadini cikart.
Yediklerine dikkat edersin yine Nenam:)
sadece cuma bildirimini unutma canim..

Aaaa tatil dedinizde
haftaya bugün bizde Gaziantep'e memlekete gidiyoruz. 5Haziran. sabah erken saatte döncez tekrar.
Antep yemeklerini bilen bilir. Nabıcam ben :KK17:
kac gunlugune canim, gunubirlik mi??

Çok şükür canım ben iyiyim, asker de iyiydi :))
Telefon işi halloldu sonunda ama 3 gündür sesi çıkmıyor merak ettim :/
aa gozunuzaydin telefon sorunu cozulduyse ne mutlu size:)

Kizlar sabah uyumusum
Kahvaltidan sonra kosturarak deterjan aldim bir basladim simdi oturdum
Ogle yemegi yedim dus alip kizimi alip karnini doyurup okula gidecegim saniyorumki bugun spor yapamayacagim ama beslenmemle dengelerim

Kuzimin ogretmeni aradi
Yine kanamis burnu
Soranlar olmus toplu yazayim
Damarlari ince ve cok beyaz kizim
Sicakta guneste oluyor
Uyku uyurken oda havasizsa oluyor
Check up yaptirmistik 7yasindan once mudahele edemiyorlar
Ben her yaz hergun boyle kan temizliyorum maalesef
Neyse Rabbim dermansiz dert vermesin
Bunlar ufak sorunlarrre
Benden boyle kizlar
canim Allah yardimcin olsun, yavrunada sifa versin..

Hayırdır eksi mi var?

Allah Allah benim eksim neden seni gerdi aciba :sinirli:

Çok şükür canım ilk günle karşılaştırılamaz ama dikişleri alınınca daha rahatlicak büyük ihtimal hala biraz zorlanıyor oturup kalkarken.
buna da sukur canim...

Yawrukush Yawrukush daha iyiyim canım bugün iyice hafifledi pek bişey hissetmiyorum :KK53:
cok guzel canim surda ne kaldi ki pazara:))

kızlar çok utanıyorum bana çok kızıcaksınız hani ben izindeydim hani bide sınav stresi yaşıyorum ya birde listede değilken izne ayrılmış olmanın verdiği etkiyle biraz saçmalamış olabilirim vee acı son azcık kilo aldım :bicak:ama şimdi iznim bitince bu kilomla mı listeye giricem yoksa öncekine dönmem mi gerekiyo hani listede değilken izne ayrıldım ya onu bana bi deyinde kendimi hazırlayayım :olamaz::olamaz::olamaz:
canim ne kadar kilo aldin??

Tam gecti derken yine basladi kuzum, böylesi nasipmis yapacak bir sey yok :)
Ah canim benim ya senin birde ufakligin var, Allah yardimcin olsun insallah atlatirsin Özgem.
insallah hepimizin gecerde bulantilari daha rahat oluruz canim..

özgem yaa ay sonu ya işler baya yogun hep aklımda ama kacırıyorum ama ihmal etmicem söz
takiliyorum sana Zeynebim, kolay gelsin canim:)

Demetim kismet olursa 10 haziranda gitmeyi planliyorum, hayirlisi.

bende iyiyim canim, havalarin pek tadi yok..
bir gun iyiyse 1 gun kotu.
yarin ve cumada saganak yagis olacakmis, kis tatili yapiyoruz:)

:))

canim tatilin zaten 5 gun kendini zora sokma, tatilin tadini cikart.
Yediklerine dikkat edersin yine Nenam:)
sadece cuma bildirimini unutma canim..

kac gunlugune canim, gunubirlik mi??

aa gozunuzaydin telefon sorunu cozulduyse ne mutlu size:)

canim Allah yardimcin olsun, yavrunada sifa versin..

buna da sukur canim...

cok guzel canim surda ne kaldi ki pazara:))

canim ne kadar kilo aldin??

insallah hepimizin gecerde bulantilari daha rahat oluruz canim..

takiliyorum sana Zeynebim, kolay gelsin canim:)

ama dogru söylüyorsun canim alinmiyorum yanlis anlama olur mu hatirlatma icin tesekkur ederim

Negatif tabi ki :) cok sukur mevlayamevlaya, olan evlatlarima omur versin.
hayirlisi olsun canim:)

Canim benim o kadar cok ki hastaligim:))
Dogdugumdan beri boyle oldu hep, beynim de belirli sıkıntılar var ara ara kontrol gerekiyor. Uyku veren hormonum duzgun çalışmıyor mesela gecem gunduzum belli olmuyor :)
Allah beterlerinden esirgesin
amin canim, Allah sifa versin..

Off offf...
Bende ilk kez duyuyorum,cok gecmis olsun canim.
Akin el ayak agiz hastaligi gecirmisti.
Agzinda, elinde ,ayaklarinda kizarikliklar vardi, kasintisi vardi.
Gece sabahlara kadar uyuyamadi.
acaba onun gibi bir rahatsizlik mi ki ?

Off offf...
Geçmiş olsun canım sen yinede dikkat et ateşi çıkar belki.

Menüm
gogo2405 gogo2405
Sabah
Omlet
Tereyağlı kayısı 2

Ara sütlü kahve
2 bitter

Öğlen
3.5 köfte
Salata
2 yk patates püresi
4 tereyağlı kayısı daha :duduk:

Ara
1 avuç çerez
2 ağaçtan koparmaca dut :KK36: (sonra oğlum istedi marketten kurusunu bulduk aldık :)

Akşam
Çorba
Tonbalıklı salata
1 avuç kadar dut kurusu

Spor
Jillian ripped in 30 2. Hafta
Bebek arabasını iterek (10+10+17 kilo ağırlık) bol yokuşlu yollarda İstanbul'un deforme kaldırımlarında 2 saate yakın market gezmeli yürüyüş. Sonra eve dönerken de Bebek arabası itmenin yanında poşet taşımaca En Büyük KK
Bol su
2 yeşil
Form içerim yatmadan

Günaydınnn 4. Takımın Güzel Hatunlarıı

Güzel mutlu huzurlu günümüz olsunnn

Dünkü Menüm

Sabah :peynir domates salatalıık göbekten oluşan sandvic
sekersiz çay
Ara: Türk kahvesi
Öğlen: Mercimek çorbası+1 dilim ekmek
Ara: Türk kahvesi
Akşam : Mercimek yemeği+yogurt
Su : 1.5 lt
Spor : 20 dk egzersiz+75 sguat +3792 adım

Not : Pilatesten dolayı üst bacak kaslarım fazlasıyla şiş ve ağrılı olduğu için pilates yapmadım ama sabit yere yatarak pilatesteki hareketlerden yaptım boş geçirmek istemedim

@melinda23 bnnu bnnu @AKovser
Gayet güzel canım :)

Huhuuu çızlarrrrr napıyorsunuz bakalım ballı kaymaklı sıcak ekmeklerım:KK70::KK70::KK70:

selammm okadrcık bitter yiebilirisnz bunun için suçluluk hissetme elinden geleni yapıorsun eşçiğimmmm

yaaa süper motive etmiştir seni bende son zamanlarda superolumlu seyler duyuorm kendımle alakalı guzel bır hısss

naber kız tavukcu:KK70: kac kg tavuk yedın ızındeyken oglan napıo

it ayagı yemiş ne demek be:KK70::KK70: bidahakine ole derm @CheGuevera it ayagı yemiş:KK70:

binboğa köyü çok heybetli bir ismi var köyünüzün canıkom

noldu anlat

lütfen pisleşme yerim derken mecazi:KK11: zaten cirkinsin:spor::spor:

şeker tüketmiyorum canım sadece türk kahvesnn yannda 1 kup seker onun harıcınde vucuduma seker grmıo yanı kullanmadgm zamanda cok oluoda turk kahvesnı oyle tek sekerlı sevıorm

zayflamak yakısmamız allah askına kıskanclgn dibi bide kesın kendısı sısko kısaboyludur 30-35 yasndayda duruodr 45 yasnda ole demesı normal devam deryos

ahahahah ya cehalet bambaska bsy malesef ınsanımız kendını ıelelebet egıtemıcek cahıllık kıskanclık hıc bıtmez ulkemzde terbıesz

yenı bsy mı alcaksn whattsapptan resm atrsn alırsan oyle seylerı cook merak edıormda hehehe

sıcak havalarda mı kanıo neden acaba

ya zeyno bsy dıcem bu menu az dılmı doyuosndr gercı ac kalcak halın yok ta okurken gozume az geldı sankı

selam hg tabı canım ugrayn arada fıkır alısverısı yaparız fenamı uzaktan uzaktan takıpte kalmaın:confused:
Canım benim teşekkür ederim , bugün de nescafeme bitter atmışlar :/ şantiyedeki arkadaşlar banu sen eridim gittin diye takildilar çok zayıflamiim diye nescafeme bitter atmışlar çok güldüm :))

nenanın salı menusu
sabah
domates
salatalık
azıcık peynr
4 zyetın
2 dılım ekmek
cay

ara
yesil cay

öğlen
1 kase corba + 1 dilim ekmek

ara yesıl cay
1 dilim ekmek
oglen az yıınce acıktım arada yıne ekmek yedım yemesem ıyıydı

aksam
1 tabak z.yaglı kabak+yogurt

spor
320 squat
100 mekik
25 er yan mekık
pek bsy yapamadm

su 1 lt belkı nıeyse su ıcemıorm ama bugun tedbırı aldm marketten 1.5 lt ıkı sıse su aldm onlar bıtıcek
zey zey zey zey bnnu bnnu
Canım menüm çok güzel özellikle de akşam hafif yemen güzel, ekmeğe de çok bakmamanı tavsiye ederim canan karatayı çok dinliyorum sanırım :))

Bu adimsayar programının adı ne acaba? ne güzelmiş
Samsung un kendi uygulaması "S Health " programın ismi
@KarKralicesi canim bu haftada guzel bir eksi geliyor mu?? :)
happy_moon happy_moon dinlenebildin mi guzelim?
@haeshin Busem ne var ne yok?
@asya_01 canim doktora gittin mi nasilsin?
gogo2405 gogo2405 gonca ablam spor salonu nasil gidiyor, kayinvalideniz nasil?
@hawar ablam nerelerdesin?
@kitabi ablam oglun nasil oldu?
@melinda23 tatile son 11 gun kuzum hazir misin :))
@CheGuevera sampiyonum kizlar Derya egzersizde bizi gecemez diyorlarmis:))
@Ollalla amanin 5 gun sonra nisanlaniyor musun sen canim:)
@Mavibocuk her sey yolundadir insallah guzelim:)
Harpy Harpy annecigin toparlandi mi tamamen kuzum?
zey zey zey zey hani bizim bunlari biliyor muydunuz bilgilerimiz:)
bnnu bnnu saka maka agustos geliyorrrr, dugun hazirliklari ne alemde canim?
@LunaDaisies agrin sizin var mi guzelim?
@tiffany20 tatil yaklasiyorrrr niri niri nirinirim :)
Asyaca Asyaca baba nasil kuzum?
@AKovser nasil oldun guzelim, askerden haber var mi?
Kestane kebap acele cevap:p
Tatlım ağustosta abimin düğünü var kasımda benimki , hazırlıklar devam çeyiz vs bazen diyorum siz yapın bana sormayın iyidir güzeldir :)) cidden çok yoruldum ama , hele bu gün daha yoğundum birazdan menümü yazıp yatmayı planlıyorum, sen nasılsın neler yapıyorsun bakiim :)

Geçmiş olsun canım kuzuna

Öğün atlama, az da yeme :sinirli:

Canım zaten metabolizmam yavaş ekmek yemeyince daha çok kabızlık sorunu yaşadığımı farkettim o yüzden yemeğe çalışıyorum :)

Tebrikler canım, cumaya kadar biraz da iner inşaAllah :)

Olsun canım unutma ama listemiz eksik olmasın diye :KK66:

Kaptan kaptan diyorsunuz havaya gircem o olacak sonunda :KK70:
:) gir ama senin de çok emeğin var grupta :)

benim 2mayıs 2015 tarihinde 30750 adımım var uygulama aralıklarla en mükemmel gününüz diye uyarıyor :KK71:

senin neyin var canım hayırdır ?

maşallah canım benim

pilav kesmene bişey diyemem ama ekmekten çok çokda kesme canım

nefsini köreltmişsin canım

tebrikler tatlımmmm

emeğinin karsılıgını cok güzel alıyorsun

bende 75 sguat yapmıstım ama o_O
Canım ekmek düşmanı oldum canan Karatay gibi :)) içerisinde maya var Gluten var , DNA mızı bozuyormus bu ekmek ben de azalttm, bugün yine bi sabah bi de akşam yemeklerinde 1 er dilim aldım ama tamamen kesmedim :)

İyi akşamlar kızlar
@AKovser zey zey zey zey @melinda23 :KK54:
bugünki menüme ek bolca yeşillik var 1 bardak tarçınlı karanfilli yeşil çay var , akşam annemin doğum günüydü pastadan sadece 1 catal aldım, bir de menüye ek birşey daha var nasıl söylesem :bicak: bugün çok yoğundum 7_8 gündür üzerinde uğraştığım bi proje vardı onu bugün bitirince müdürümüz de dondurma ısmarladı bize ,mecburen yedim :( eğer yarın tartıda bu Sabahkinden fazla çıkarsam yarın çok az yemeye kararlıyım istemeye istemeye yiyorum resmen çok gerildim :/
Sporum yok zihinsel olarak o kadar yorgunum ki hemen yatağıma geçip uyuyup zihnimi dinlendirmem lazım öpüyorum hepinizi
Screenshot_2016-05-25-20-59-52.webp
Screenshot_2016-05-25-20-59-17.webp

nenanın salı menusu
sabah
domates
salatalık
azıcık peynr
4 zyetın
2 dılım ekmek
cay

ara
yesil cay

öğlen
1 kase corba + 1 dilim ekmek

ara yesıl cay
1 dilim ekmek
oglen az yıınce acıktım arada yıne ekmek yedım yemesem ıyıydı

aksam
1 tabak z.yaglı kabak+yogurt

spor
320 squat
100 mekik
25 er yan mekık
pek bsy yapamadm

su 1 lt belkı nıeyse su ıcemıorm ama bugun tedbırı aldm marketten 1.5 lt ıkı sıse su aldm onlar bıtıcek
zey zey zey zey bnnu bnnu
Canım kusura bakmazsan fikrimi söylemek istiyorum ;
Öğlen öğününü çok hafif geçirmişsin ondan Öğleden sonra acıkmışsın, ki normal yesen de acıkman gayet normal. Öğlen iş yerinde dişine göre birşey çıkmamış muhtemelen. O zaman öğlen yoğurt peynir gibi proteinli birşey yiyebilseydin, öğlenden sonra da meyve çerez süt gibi birşey atıştıranilsen aslında çok daha güzel olur. Eğer imkanlar buysa yapacak birşey yok ama çalışıyorsun enerjine ihtiyacın da var..

Back
X