Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Çok çok geçmiş olsun cnm vitamin al mutlaka kızına geçmez inşAllah
Ben iyiyim cnm çok şükür. Çocuklar da iyi çok şükür idare ediyorum bugün spor yok dinleniyorum..

Kendime Haykodan aşk kitabi sarkisini armagan ediyorummmmm...
Basima vurdu stressss
Haydiii kizlarrrrr
ohh eller havayaa

Senin profil resmini sevsinlerrrr kalpkalpkalp
ehehe tesekkur ederim Senayim

Yawrukush özgem ben bu akşam iş arkadaşlarımla iftarda olacagım dün iftardan önce tartılmıştım onu bildirsem olur mu ?
canim yarinda aksam 18e kadar bildirim yapabilirsin guzelim, ya da dunku de olur:)
senm nasil istersen, buarada keyifli iftarlar

Banada kalp yap kanka
kiskandin mi hemen sekerim

canim bizler iyiyiz ama aklimiz sende, biran evvel toparlan guzellik

nasıl gidiyor sporlar diyetler 10 gündür sizden uzak kaldım cok ozledm hepınızı
bizde ozledik canim, iyiles de acisini cikaralim

kızlar ben bugün oruca başladım bugün mü bildirim yapayım, yarın mı?
canim bugun iftar oncesi ya da yarin 18e kadar yapabilirsin bildirimini nasil istersen

iyiyiz Mervem eve yeni geldik, Akini yikadim-hazirladim, simdi kendimi hazirlicam, sonrada ver elini park..
sokaklarda su ve hava ile beslenerek geciyor omrumuz
sen nasilsin bir tanesi?
Ayy kuzum yaaa tadını çıkarın heryeri karış karış gezin vallaha :) bende iftarı bekliyorum kuzum kedinin çiger beklediği gibi:))

Üzgün az kilo vermişim bu hafta takımım içi çok vermem gerekiyordu ama reggl oldum ya 13 günde oldum çok erke ol de reggl
ablacim hic az degil verdigin kilo , 800 gram cok cok iyi bir kilo kaybi:)
Tebrik ediyorum seni, listen hayirli olsun ablacim:)

Allah kabul etsin canim :)
Aminn kuzummm ecmain:)
Üzgün az kilo vermişim bu hafta takımım içi çok vermem gerekiyordu ama reggl oldum ya 13 günde oldum çok erke ol de reggl
Ah kuzum gayet iyi vermişsin regle ragmen hiç üzülme tebrik ederm:) sen benim 3-4 ay aynı kiloda sabit kaldm haline şükret diyet yolunda sabır gerekli gülüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…