- 13 Nisan 2016
- 1.533
- 8.190
- 73
- 39
happy_moon canım cok saol daha iyiym ama cnm bsy yemek ıstemıo ıstah sıfır 3 gundr sen naslsn evlatlar nasıl
Yawrukush özgem kaptanım daha iyim canım gunden gune toparlıcam ınsalalh akın paşam nasıl?
bendeeHoşbuldumm çok memnun oldum:)
kızlar ben bugün oruca başladım bugün mü bildirim yapayım, yarın mı?
ohh eller havayaaKendime Haykodan aşk kitabi sarkisini armagan ediyorummmmm...
Basima vurdu stressss
Haydiii kizlarrrrr
ehehe tesekkur ederim SenayimSenin profil resmini sevsinlerrrr kalpkalpkalp
canim yarinda aksam 18e kadar bildirim yapabilirsin guzelim, ya da dunku de olur:)Yawrukush özgem ben bu akşam iş arkadaşlarımla iftarda olacagım dün iftardan önce tartılmıştım onu bildirsem olur mu ?
kiskandin mi hemen sekerimBanada kalp yap kanka
canim bizler iyiyiz ama aklimiz sende, biran evvel toparlan guzellikhappy_moon canım cok saol daha iyiym ama cnm bsy yemek ıstemıo ıstah sıfır 3 gundr sen naslsn evlatlar nasıl
Yawrukush özgem kaptanım daha iyim canım gunden gune toparlıcam ınsalalh akın paşam nasıl?
bizde ozledik canim, iyiles de acisini cikaralimnasıl gidiyor sporlar diyetler 10 gündür sizden uzak kaldım cok ozledm hepınızı
canim bugun iftar oncesi ya da yarin 18e kadar yapabilirsin bildirimini nasil istersenkızlar ben bugün oruca başladım bugün mü bildirim yapayım, yarın mı?
iyiyiz Mervem eve yeni geldik, Akini yikadim-hazirladim, simdi kendimi hazirlicam, sonrada ver elini park..Kızlarrr nasılsınız:)
Burdayım canim bildirim yaptım ama üzgünüm az verdiğim icinAaaa nerede bu takim, nerede bu kizlar
Tukkani kapatip gidicez yakinda
Huuu huuu citirlar ses verin yahu
Ayy kuzum yaaa tadını çıkarın heryeri karış karış gezin vallaha :) bende iftarı bekliyorum kuzum kedinin çiger beklediği gibi:))iyiyiz Mervem eve yeni geldik, Akini yikadim-hazirladim, simdi kendimi hazirlicam, sonrada ver elini park..
sokaklarda su ve hava ile beslenerek geciyor omrumuz
sen nasilsin bir tanesi?
800 gr gayet guzel ablam tebrikler :)Geçen hafta 62,8
Bu hafta 6,2
Üzgünüm kaptanın çok veremedim reggl olduğum için ama söz haftaya telafi edecem çok vermek isterdim ama olmadı reggl vücudum sis yani
Allah kabul etsin canim :)Ayy kuzum yaaa tadını çıkarın heryeri karış karış gezin vallaha :) bende iftarı bekliyorum kuzum kedinin çiger beklediği gibi:))
Üzgün az kilo vermişim bu hafta takımım içi çok vermem gerekiyordu ama reggl oldum ya 13 günde oldum çok erke ol de regglKızlarrr nasılsınız:)
ablacim hic az degil verdigin kilo , 800 gram cok cok iyi bir kilo kaybi:)Üzgün az kilo vermişim bu hafta takımım içi çok vermem gerekiyordu ama reggl oldum ya 13 günde oldum çok erke ol de reggl
Takimimiz icin cok vermem gerekiyordu bu hafta önemli bir haftaydı özür dilerim kendi adıma az verdiğim kilo icin800 gr gayet guzel ablam tebrikler :)
ablacim hic az degil verdigin kilo , 800 gram cok cok iyi bir kilo kaybi:)
Tebrik ediyorum seni, listen hayirli olsun ablacim:)[/Tsk ederim
Aminn kuzummm ecmain:)Allah kabul etsin canim :)
Ah kuzum gayet iyi vermişsin regle ragmen hiç üzülme tebrik ederm:) sen benim 3-4 ay aynı kiloda sabit kaldm haline şükret diyet yolunda sabır gerekli gülümÜzgün az kilo vermişim bu hafta takımım içi çok vermem gerekiyordu ama reggl oldum ya 13 günde oldum çok erke ol de reggl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?