benım yüzdeyi hesaplayabilirmisin cnm gecen hafta 62.8Haftalık bildirim
Geçen hafta:64.1
Bu hafta:63.7
Fark:0.4
Yüzde:0.62
Wc ye çıkamıyorumnormalde 63.3 görmüştüm
yaramazlık yapsalarda ben işe gidince 11 yasındaki oğlumu özlüyorum hem anasıyım hem babasıyım yaniKzlar yaa şuan şu yaxıyı bile çok zor yazıuorum kolumu oynatacak halim kalmadı. Kızım çok huysuz dakikada bir ağlıyor kesinlikle kendi oyalanmıyır habire kucak. Az bi spor yaptım oğlumla ikisi güreşirken. Sonuçta kim kazandı dersiniz tabiki kızımoğlumun yanağına bi şaplak attı resmen ev yankılandı.. oğlum bayağı bir ağladı.. bi de ağlayınca korkup yanından kaçıyor ağlasam mı gülsem mi bilmiyorum. Bir de yarın okul bitiyor.. sonrası en azından yarım gün tek çocukluydum.
Bugün bi arkadaş tam kriz anında nasılsın yazmış whatsappdan ben de kötü dedim. Neyin var dedi ben de 2 çocuğum dedimböyle şikayet ettiğime bakmayın uyuyunca ikisini de özlüyorum uyusalarda azıcık özlesem
Menüm az sonra geliyor..
0.96 canım600 grm canım
Allah yardımcın olsun canım:)Kzlar yaa şuan şu yaxıyı bile çok zor yazıuorum kolumu oynatacak halim kalmadı. Kızım çok huysuz dakikada bir ağlıyor kesinlikle kendi oyalanmıyır habire kucak. Az bi spor yaptım oğlumla ikisi güreşirken. Sonuçta kim kazandı dersiniz tabiki kızımoğlumun yanağına bi şaplak attı resmen ev yankılandı.. oğlum bayağı bir ağladı.. bi de ağlayınca korkup yanından kaçıyor ağlasam mı gülsem mi bilmiyorum. Bir de yarın okul bitiyor.. sonrası en azından yarım gün tek çocukluydum.
Bugün bi arkadaş tam kriz anında nasılsın yazmış whatsappdan ben de kötü dedim. Neyin var dedi ben de 2 çocuğum dedimböyle şikayet ettiğime bakmayın uyuyunca ikisini de özlüyorum uyusalarda azıcık özlesem
Menüm az sonra geliyor..
yaramazlık yapsalarda ben işe gidince 11 yasındaki oğlumu özlüyorum hem anasıyım hem babasıyım yani
ohh eller havayaa
ehehe tesekkur ederim Senayim
canim yarinda aksam 18e kadar bildirim yapabilirsin guzelim, ya da dunku de olur:)
senm nasil istersen, buarada keyifli iftarlar
kiskandin mi hemen sekerim
canim bizler iyiyiz ama aklimiz sende, biran evvel toparlan guzellik
bizde ozledik canim, iyiles de acisini cikaralim
canim bugun iftar oncesi ya da yarin 18e kadar yapabilirsin bildirimini nasil istersen
Haftalık bildirim
Kzlar yaa şuan şu yaxıyı bile çok zor yazıuorum kolumu oynatacak halim kalmadı. Kızım çok huysuz dakikada bir ağlıyor kesinlikle kendi oyalanmıyır habire kucak. Az bi spor yaptım oğlumla ikisi güreşirken. Sonuçta kim kazandı dersiniz tabiki kızımoğlumun yanağına bi şaplak attı resmen ev yankılandı.. oğlum bayağı bir ağladı.. bi de ağlayınca korkup yanından kaçıyor ağlasam mı gülsem mi bilmiyorum. Bir de yarın okul bitiyor.. sonrası en azından yarım gün tek çocukluydum.
Menüm az sonra geliyor..
simdiden bildirim yapim canim unuturum falan
Gecen hafta :58.8
Bu hafta :58.4
sanırım geçen hafta 92.5 idim
bugün 91.4
fark 1.1
aslında bende listeye girebilirim
Takimimiz icin cok vermem gerekiyordu bu hafta önemli bir haftaydı özür dilerim kendi adıma az verdiğim kilo icin
bundan sonra hiç bir güç bana kaçamak yaptıramaz eşime çok kızgınım açlık yapıosun dedi banaTebrikler canım benim...
Kilon çok fazla, o yüzden her hafta kaçamak yapmazsan kolayca gayet iyi kilo verebilirsin aslında, liste işini tekrar düşün derimmm
Sağol kuzum ahh canım vallaha bu sıkıntıya gıcık oluyorum son dakkaya kadar bekledim ama olmadıTebrikler canım :)
Aynı sorun bende de var ve üstelik tartılmayı unuttum iftar öncesi
Yarın son saatlere kadar beklicem artık
Allah yardımcın olsun canım..
Uyuyunca özlemek çok güzelmişşş
Tebrikler canım :)
Askim yaaaDeli kız son 4 günün sonra kuşlar kadar hafif olacaksın al sana en kocamanındannnn kalpkalpkalp
ohh eller havayaa
ehehe tesekkur ederim Senayim
canim yarinda aksam 18e kadar bildirim yapabilirsin guzelim, ya da dunku de olur:)
senm nasil istersen, buarada keyifli iftarlar
kiskandin mi hemen sekerim
canim bizler iyiyiz ama aklimiz sende, biran evvel toparlan guzellik
bizde ozledik canim, iyiles de acisini cikaralim
canim bugun iftar oncesi ya da yarin 18e kadar yapabilirsin bildirimini nasil istersen
Haftalık bildirim
Tebriklerbenım yüzdeyi hesaplayabilirmisin cnm gecen hafta 62.8
bu hafta 62.2.
600 grm vermişim cnm ben bilmiyorum hesaplamayı
Kzlar yaa şuan şu yaxıyı bile çok zor yazıuorum kolumu oynatacak halim kalmadı. Kızım çok huysuz dakikada bir ağlıyor kesinlikle kendi oyalanmıyır habire kucak. Az bi spor yaptım oğlumla ikisi güreşirken. Sonuçta kim kazandı dersiniz tabiki kızımoğlumun yanağına bi şaplak attı resmen ev yankılandı.. oğlum bayağı bir ağladı.. bi de ağlayınca korkup yanından kaçıyor ağlasam mı gülsem mi bilmiyorum. Bir de yarın okul bitiyor.. sonrası en azından yarım gün tek çocukluydum.
Menüm az sonra geliyor..
Ayy kızz yapamam ki ben öyle şeylerAskim yaaa
Sabah senayi aradim erken ama
Alo demesiyle anlattim anlattim
Insan musaitmisin der
Cocukmu uyutuyo
Uyuyormu
Gunaydin derrrrr
Bende boyle bir insanimmmmmm
Kiskanirimmm
Fitillll at cnm on numara
Tebrikler
Benimki gecen hafta gitmedi
Bu haftada gitmicem diye agliyooor
Annem gidicem diyo
Ben kara kara dusunuyorum ben napicam diyeeee
Bol bol sinir krizine girerizzzz:)
Sağol kuzum ahh canım vallaha bu sıkıntıya gıcık oluyorum son dakkaya kadar bekledim ama olmadıah inşallah haftaya daha güzel kilo veririzz
Ah kuzum neyse yarın akşam tartılırsın
Merkezdeyim evet.sen denizlinin neresindesinHoşbuldum aydın merkezde misin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?