Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Gayet güzel canım :)

canim kahvaltinda yumurtani, kahvaltiliklarini ye guzelce.
bana porsiyonlarin biraz az geldi.
Porsiyonlarini arttirabilirsin, masadan doymadan kalkma.
ama ilk gune gore menude, egzersizde, su miktarida cok guzel :)

Ozgecim iyi dusunmussun guzel oyuncaklar al bebise de akina da. Cok guzel alisverisler yap mis kokulu sabun tozlari bebek yumusaticilari al ne guzel bir donem olacak onu dusun. Akina fazla kafa yorma sen rahat hissedersen kendini oglusun da hissedecektir abi olacak pasa kolay degil abilik:) sucluluk hissetmemen onemli asil. Herkesin kucuk kardesi olabilir. Ihmal edersem korkusu yasama elbet ilgin bolunecek ama alisacak artik kardesi olacak artilari binlerce kez daha fazla olacak onun icin.

1 köfte ve salatalık yedim doydum canım :)

canim daha zaman var ya biraz kafamdan cikarttim bu konuyu.
dusunup stres olmak istemeiyorum.
esim 1 hafta izin alip Akinla ilgilenirim diyor bende bebege bakarsam hallederim diye dusunuyorum.
sen nasilsin?
sende bu aralar benim gibisin Busem..

Allah yardımcın olsun canım..
Biraz kafa dağıtmak iyi gelir tabi..

Benim akşamım kanepede geçiyor maalesef
İyice saldım kendimi sabaha ateş grip beni bekliyor galiba..
Gecmis olsun canim, ihlamur ic..
varsa ilac al, 1 meyve ye c vitaminlisinden.
hizlica toplanirsin insallah.
askerin aradi mi canim.

Ay ozge seni alip buraya getiresim var. Ikimiz ayri bi evde otursak cocuklarla birlikte. En azindan koca var biraz is bolumu yapsa bizimle derdimiz olmaz. Boylesi daha kotu bi umut yardim istiyoruz ama hep husran hep husran isyan ediyorum ya bu ne. En azindan olmadiklarini biliriz basimizin caresine bakmak zorunda oldugumuzu biliriz en iyisi de hayal kirikliklari biter. Ne soylicem bilemiyorum

haklisin Busem , Akinima da kiyamiyorum hic, ilk goz agrim..
Onun zorlanmasinida istemiyorum ama bir seylerden azar azar feragat edecegim mecburen..

ayni durumdayim Busem, seni o kadar iyi anliyorum ki..
suan yazmak isteyip yazamadigin seyleri bir bir biliyorum.
hatta sana mesaj atayim dedim ama firsat bulamadim kiz :)
mesaj yazmak bile luks suan.
yapmam gereken bir suru sey var hepsinin altinda eziliyorum.
bir gunun sancisi bitmeden oburu basliyor...

Ozgem sana ne anlatsam sikayet ediyor olacagim. Tatlim senin de derdin benimkine benzer ama sen uzaklardasin senin yaninda sikayet etmeyim gercekten elimizi uzativersek tutsak onun destegi yetecek bazen. Sen iyi yapiyosun dusunmemekle hersey olacagina variyo. Benimkilerin de disleri curuyecek krese yarin pis gidecekler yetisemiyorum. Napayim. Hersey gececek zor zamanlar bitecek. Bizim de rahata erdigimiz bugunleri gulerek veya uzulerek andigimiz gunler gelecek. Hicbirsey bosuna degil. Saglikli buyusunler. Babalari da baba olarak varmis gibi dursun bi kenarda arada oynatiyo sekliyle. Kimse acimiyor sana bir isi ustlenince ben bunu gordum..

Simdi burda yazisiyorum ya, geldiginde telefon elinden dusmuyo diye tavir alacak spora gitti 2.5 saat gelmeyecek kesin ve de. Sen diyo isi yetistiremiyosun cunku elinden telefon dusmuyo :O

Menumu vereyim de uykulari geliyor yavas yavas birbirlerine bulasmaya basladilar.
Sabah
Mantarli peynirli omlet
7 zeytin
2 tereyagli kayisi
Roka
5 ceviz
Ogle
Buguk kupa turk kahvesi
Aksam
Patlican yemegi
Yogurt
5 ceviz
Filitre kahve
Su 2.5 lt falan oldu anca
Spor 1 saat pilates
Kizlar uyursa bisiklet hayalim her daim var :)

bende sunun farkindayim ki canim, yaptigin hicbir is , hicbir fedakarlik kiymet gormuyor.
yaptiginda hic farkinda bile olmuyor insanlar.
ama bir gun yapmayi birakirsan senden kotusu olmuyor.
sen yine uzerine bu kadar seyi almak zorunda degilsin, calisan bir insansin.
ben esimin zihniyetine gore evde oldugum icin , yemek, utu, cocuk, bulasik, temizlik hepsini 4-4luk yapmaliyim.
ve asla bunlardan sikayet etmemeliyim.
sikayet edeceksem girip calismaliyim.
ve eger bunlari 4-4luk yapmiyorsam ne ise yararim bu hayatta..
sen dedigim gibi calisan bir insansin, biraz olsun kendini dusun...

Kiz ne calismasi sen kadinsin, sen annesin, senin asli islerin bunlar, beni istemiyolar, seni cagiriyolar, iyi anne rolun yuzunden bana gelmiyo cocuklar hep ustundeler iste senin sucun :)))) sevgili husbandimdan inciler

Simdi burda yazisiyorum ya, geldiginde telefon elinden dusmuyo diye tavir alacak spora gitti 2.5 saat gelmeyecek kesin ve de. Sen diyo isi yetistiremiyosun cunku elinden telefon dusmuyo :O
cuma aksam misafirlerimiz vardi hepside kendinin is arkadaslari..
bir tek mangali yakti, her seyi ben hallettim.
misafirler gitti aksamin bir yarisi koltuga oturdu yerinden kalkmadi, agrimayan yerim yok, ne kadar rahatsin dedim diye benimle kavga etti.
Agri icinde herseyi toparladim..
Cumartesi gunu kahvaltisini etti cuma isten erken ciktim diye ise gitti, aksama kadar ortalikta yoktu.
Akin, yemek, oyun vs diye paraladim kendimi..
Pazar kahvaltiyi etti oglanin bir disini fircalatip, tuvaletini yaptiramadi yine bana catti, biktim hayatimizi zorlastirmandan diye.
Arkadasiyla yazdiklari uygulama icin calismaya gitti.
Gece saat 12.30da ben uyudum hala eve gelmemisti.
Simdi ben sana hangi birini anlatayim Busem.
Sabah Akin babasinin yuzunu bile gormeden ise gitti.
Aksamda kesin calismak zorundayim diye gec gelip, evdede odaya cekilip magarasina girer...
Simdi sen soyle kuzum hani nerede bu es, nerede bu baba?
Bir sey soylesen zeytinyagi gibi uste cikacak, sizin icin para kazaniyorum da, nankorlerde bla bla bla...

Canım sen en iyisi hazırlıklara ver kendini kafan dagilacaktir. O bebişin gelişine hazirlanman sana ii gelecektir. Kız ben bile heyecanlandim senin yerine. O çantayı hazırlamak ne heyecandir ya:))
Hersey ne durumda bilmiyorum sibel ipin ucu kacti. Gelisine yasiyorum biraz karistim bu gunlerde. Kendime gelemeden obur gun basliyor. Ben becerikli bi hatun degilmisim bunu ogrendim.

Olur busem arada hepimiz öylesine takılıyoruz . Varla yok arası yaşıyoruz.

Gerçekten öylesin özgem sadece motive etmek moral için demiyorum. bence sende kendini öyle gör

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…