Selam kızlar ilk gün menüm gelsiinn :)
Sabah
1kase yogurt
2 çeri domates
1bardak Yeşilçay
Ara
1mandalina
Öğlen 2 lahana sarması 1 biber dolması
Ara
1 bardak sut
Akşam
Yarım porsiyon et sote
1 bardak ayran
2,5litre su yarım saat egzersiz
Yorumlarınızı bekliyorum :)
canim kahvaltinda yumurtani, kahvaltiliklarini ye guzelce.Selam kızlar ilk gün menüm gelsiinn :)
Sabah
1kase yogurt
2 çeri domates
1bardak Yeşilçay
Ara
1mandalina
Öğlen 2 lahana sarması 1 biber dolması
Ara
1 bardak sut
Akşam
Yarım porsiyon et sote
1 bardak ayran
2,5litre su yarım saat egzersiz
Yorumlarınızı bekliyorum :)
Ozgecim iyi dusunmussun guzel oyuncaklar al bebise de akina da. Cok guzel alisverisler yap mis kokulu sabun tozlari bebek yumusaticilari al ne guzel bir donem olacak onu dusun. Akina fazla kafa yorma sen rahat hissedersen kendini oglusun da hissedecektir abi olacak pasa kolay degil abilik:) sucluluk hissetmemen onemli asil. Herkesin kucuk kardesi olabilir. Ihmal edersem korkusu yasama elbet ilgin bolunecek ama alisacak artik kardesi olacak artilari binlerce kez daha fazla olacak onun icin.yemek buzluga atmak guzel fikir ablacim.
yardimci olacak birini bulabilir miyim bilmiyorum..
insallah canim..
ne zor gunler gecirmissin Kadris, masallah cok guclu kadinsin.
Allah dahada guc kuvvet versin.
insallah uslu bir bebegimiz olur bizimde bu donemi kolayca atlatiriz..
eve oyuncak alacagim bir kac tane, bebek icin alisveise cikacaktim zaten bu haftadan itibaren.
Akinada bir seyler depolayayim eve..
gecmis olsun canim, sicak seyler ic.
odanda buhar makinasi calistir, vicks sur.
sen ayakta olacaksin ki kuzularina bakabilesin.
acil sifalar..
insallah hemencecik iyilesir canim..
canim aksam mumbar harici ne yedin ,yanlis yazilmis sanirim :)
Firsat bulabilsem mektup yazmasi en guzeli Sibelim ama nerde bende oyle bir zaman..
Cunku konusurken insan sinirlenip olmadik seyler soyleyebiliyor..
canim sen bu haftasonu odul de yapmadin, korkutuyorsun beni:)
Yarin obur gun bozmak yok menuleri aman haaa :)
Allah kabul etsin Fatimem..
Aciktiysan ye bir seyler canim..
canim daha zaman var ya biraz kafamdan cikarttim bu konuyu.Yawrukush um canim benim ben hic girip okuyamiyorum neler olmus. Ozge bu asamada yardimci bi dadi tarzi bi abla falan bulamaz misiniz yardimci olarak. Sonuna kadar okumadim en son neler yazdin bilmiyorum ama hani ogrenciler falan part time harclik cikarmak icin cocuk bakiyor ya sonucta sen yaninda olacaksin bebekle birlikte, akinla ilgilenecek . Ciddi dusunebilirsin boyle bir seyi cevrenizde onceden tanidigin ogrenci varsa teklif edebilirsin belki.
Gecmis olsun canim, ihlamur ic..Allah yardımcın olsun canım..
Biraz kafa dağıtmak iyi gelir tabi..
Benim akşamım kanepede geçiyor maalesef
İyice saldım kendimi sabaha ateş grip beni bekliyor galiba..
Ay ozge seni alip buraya getiresim var. Ikimiz ayri bi evde otursak cocuklarla birlikte. En azindan koca var biraz is bolumu yapsa bizimle derdimiz olmaz. Boylesi daha kotu bi umut yardim istiyoruz ama hep husran hep husran isyan ediyorum ya bu ne. En azindan olmadiklarini biliriz basimizin caresine bakmak zorunda oldugumuzu biliriz en iyisi de hayal kirikliklari biter. Ne soylicem bilemiyorumO kadar bunaldim ki bu hafta sonu canlar, Allah hayir etsin..
Esim hem cumartesi hem pazar kendini islere verdi.
Suan saat gecenin 11.30u hala eve gelemedi beyefendi.
Isleri bitmis arkadasiyla bulusmaya gitmis kostur kostur.
Bazen olduresim geliyor gercekten..
7bucuk aylik hamileyim, hafta ici zaten yoruluyorum, hafta sonuda canim cikti , Allaha havale ediyorum kendisini.
Misafir odasina yastigini yorganini, dis fircasini - macununu koydum, mesajda yazdim odaya gelme uykumu bolme sakin diye.
Uyuyacagim bu sefer odaya gelip bir suru ses yapacak ,sonra saatlerce tekrar uyuyamiyorum.
Giciklik yapip odaya gelirse artik dananin kuyrugu kopacak cunku tahammulum kalmadi.
Gercekten bu kadar umursamazligi beni cileden cikariyor..
Sabah kahvalti masasini toplarken Akini dis fircalamaya ve tuvaletini yapmaya goturur musun dedim.
Gittiler banyoya 2 dk sonra anlasamadilar dondu salona, neymis dislerini fircalamasin curusunmus, tuvaletini yapmiyorsa yapmasinmis, sokakta buyuyormus cocuklar.
Bikmis benim hayati boyle zorlastirmalarimdan.
Ya sabir cektim, bulasiklari halledip gidip ben dislerini fircalatip, tuvaletini yaptirdim.
Allah askina ne ise yarar bu adam.
Ise gidip geliyor, tamam mutlaka yoruluyor ama hamile es ve 3bucuk yasinda cocukla kim bu kadar rahat hayat surebilir isten geldikten sonra ve hafta sonlari..
Sanki bana sadrazamin torunu arkadas, kotu kotu konusturuyor beni..
Vallahi agzina kurekle vursam ancak icim ferahlayacak.
Neyse siz bakmayin bana, mutlu mu mutlu bir hafta diliyorum hepinize..
Yuzunuzden gulucuk eksik olmasin...
haklisin Busem , Akinima da kiyamiyorum hic, ilk goz agrim..Ozgecim iyi dusunmussun guzel oyuncaklar al bebise de akina da. Cok guzel alisverisler yap mis kokulu sabun tozlari bebek yumusaticilari al ne guzel bir donem olacak onu dusun. Akina fazla kafa yorma sen rahat hissedersen kendini oglusun da hissedecektir abi olacak pasa kolay degil abilik:) sucluluk hissetmemen onemli asil. Herkesin kucuk kardesi olabilir. Ihmal edersem korkusu yasama elbet ilgin bolunecek ama alisacak artik kardesi olacak artilari binlerce kez daha fazla olacak onun icin.
afiyet olsun canim :)1 köfte ve salatalık yedim doydum canım :)
ayni durumdayim Busem, seni o kadar iyi anliyorum ki..Ay ozge seni alip buraya getiresim var. Ikimiz ayri bi evde otursak cocuklarla birlikte. En azindan koca var biraz is bolumu yapsa bizimle derdimiz olmaz. Boylesi daha kotu bi umut yardim istiyoruz ama hep husran hep husran isyan ediyorum ya bu ne. En azindan olmadiklarini biliriz basimizin caresine bakmak zorunda oldugumuzu biliriz en iyisi de hayal kirikliklari biter. Ne soylicem bilemiyorum
Ozgem sana ne anlatsam sikayet ediyor olacagim. Tatlim senin de derdin benimkine benzer ama sen uzaklardasin senin yaninda sikayet etmeyim gercekten elimizi uzativersek tutsak onun destegi yetecek bazen. Sen iyi yapiyosun dusunmemekle hersey olacagina variyo. Benimkilerin de disleri curuyecek krese yarin pis gidecekler yetisemiyorum. Napayim. Hersey gececek zor zamanlar bitecek. Bizim de rahata erdigimiz bugunleri gulerek veya uzulerek andigimiz gunler gelecek. Hicbirsey bosuna degil. Saglikli buyusunler. Babalari da baba olarak varmis gibi dursun bi kenarda arada oynatiyo sekliyle. Kimse acimiyor sana bir isi ustlenince ben bunu gordum..canim daha zaman var ya biraz kafamdan cikarttim bu konuyu.
dusunup stres olmak istemeiyorum.
esim 1 hafta izin alip Akinla ilgilenirim diyor bende bebege bakarsam hallederim diye dusunuyorum.
sen nasilsin?
sende bu aralar benim gibisin Busem..
Gecmis olsun canim, ihlamur ic..
varsa ilac al, 1 meyve ye c vitaminlisinden.
hizlica toplanirsin insallah.
askerin aradi mi canim.
Simdi burda yazisiyorum ya, geldiginde telefon elinden dusmuyo diye tavir alacak spora gitti 2.5 saat gelmeyecek kesin ve de. Sen diyo isi yetistiremiyosun cunku elinden telefon dusmuyo :Oayni durumdayim Busem, seni o kadar iyi anliyorum ki..
suan yazmak isteyip yazamadigin seyleri bir bir biliyorum.
hatta sana mesaj atayim dedim ama firsat bulamadim kiz :)
mesaj yazmak bile luks suan.
yapmam gereken bir suru sey var hepsinin altinda eziliyorum.
bir gunun sancisi bitmeden oburu basliyor...
bende sunun farkindayim ki canim, yaptigin hicbir is , hicbir fedakarlik kiymet gormuyor.Ozgem sana ne anlatsam sikayet ediyor olacagim. Tatlim senin de derdin benimkine benzer ama sen uzaklardasin senin yaninda sikayet etmeyim gercekten elimizi uzativersek tutsak onun destegi yetecek bazen. Sen iyi yapiyosun dusunmemekle hersey olacagina variyo. Benimkilerin de disleri curuyecek krese yarin pis gidecekler yetisemiyorum. Napayim. Hersey gececek zor zamanlar bitecek. Bizim de rahata erdigimiz bugunleri gulerek veya uzulerek andigimiz gunler gelecek. Hicbirsey bosuna degil. Saglikli buyusunler. Babalari da baba olarak varmis gibi dursun bi kenarda arada oynatiyo sekliyle. Kimse acimiyor sana bir isi ustlenince ben bunu gordum..
Kiz ne calismasi sen kadinsin, sen annesin, senin asli islerin bunlar, beni istemiyolar, seni cagiriyolar, iyi anne rolun yuzunden bana gelmiyo cocuklar hep ustundeler iste senin sucun :)))) sevgili husbandimdan incilerbende sunun farkindayim ki canim, yaptigin hicbir is , hicbir fedakarlik kiymet gormuyor.
yaptiginda hic farkinda bile olmuyor insanlar.
ama bir gun yapmayi birakirsan senden kotusu olmuyor.
sen yine uzerine bu kadar seyi almak zorunda degilsin, calisan bir insansin.
ben esimin zihniyetine gore evde oldugum icin , yemek, utu, cocuk, bulasik, temizlik hepsini 4-4luk yapmaliyim.
ve asla bunlardan sikayet etmemeliyim.
sikayet edeceksem girip calismaliyim.
ve eger bunlari 4-4luk yapmiyorsam ne ise yararim bu hayatta..
sen dedigim gibi calisan bir insansin, biraz olsun kendini dusun...
cuma aksam misafirlerimiz vardi hepside kendinin is arkadaslari..Simdi burda yazisiyorum ya, geldiginde telefon elinden dusmuyo diye tavir alacak spora gitti 2.5 saat gelmeyecek kesin ve de. Sen diyo isi yetistiremiyosun cunku elinden telefon dusmuyo :O
Hadi kolay gelsin canim bende hazirliklarima devam edeyim:)Canim 4. Cuma grubu simdilik kaciyorum yeni gelen arkadaslar hos gelmisler bu arada. Ben duvara yapismis oyun hamurlarini kazimaya gidiyorum :)))
Selam kizlar Akini okula biraktim, marketten sut vs eksikti onlari aldim.
Yarin Akin okuldayken 3 arkadasim caya gelecekler.
Azicik kafam dagilir diye dusundum.
Simdi oglen yemegimi yiyip, yarin icin hazirlik yapacagim.
2-3 cesit bir seyler hazirlayayim.
Sabahtanda bir salata yaparim baska vaktim olmuyor.
Sonrada artik kendimi bebek, dogum,eksikleri tamamlamaya verecegim.
Akin okuldayken eksikleri alayim, bebek camasirlarini yikayayim, dogum cantasini hazirlayayim diyorum.
Gunluk yaptigim yemeklerden de Akinin sevdiklerini azar azar dondurucuya koyayim.
Biraz kofte yapip atayim buzluga.
Su hazirliklari bir bitirebilsem kendimi rahat hissedecegim.
Allah esirgesin bir erken dogum vs olsa ( ki bu stresle olabilir) hic bir seyim yok hazirda..
Sizler nasilsiniz?
Aksaminiz nasil geciyor?
Canım sen en iyisi hazırlıklara ver kendini kafan dagilacaktir. O bebişin gelişine hazirlanman sana ii gelecektir. Kız ben bile heyecanlandim senin yerine. O çantayı hazırlamak ne heyecandir ya:))Firsat bulabilsem mektup yazmasi en guzeli Sibelim ama nerde bende oyle bir zaman..
Cunku konusurken insan sinirlenip olmadik seyler soyleyebiliyor..
canim sen bu haftasonu odul de yapmadin, korkutuyorsun beni:)
Yarin obur gun bozmak yok menuleri aman haaa :)
Allah kabul etsin Fatimem..
Aciktiysan ye bir seyler canim..
Hersey ne durumda bilmiyorum sibel ipin ucu kacti. Gelisine yasiyorum biraz karistim bu gunlerde. Kendime gelemeden obur gun basliyor. Ben becerikli bi hatun degilmisim bunu ogrendim.
Gerçekten öylesin özgem sadece motive etmek moral için demiyorum. bence sende kendini öyle görEvet canim heralde hamilelik, hormonlar, dogum stresi vs derken iyice bunaldim..
Allah razi olsun keske soylediklerin gibi olabilsem ama ben kendimi hic boyle gormuyorum Hazalim..
Yorgunluk dinlenince geciyor bir sekilde, dogum, Akin vs isleri hayirlisiyla sonuclanir insallah.
Eksik olma gulum,cok moral verdin bana..
Aksam acikirsan ye canim, ya da sahurda guzelce doyur canim karnini :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?