Ne güzel, geçmiş de olsa kutlamışlar :)
Evet kuru kuru kutlamıslarmıs yogundular esas günde iclerine sinmemis..
Neysem velhasıl 27 oldum
insallah bu yasimda anne olmayi nasip eder Rabbim hayirlisiyla..
Sen de nisanlisin sanirsam ve nisanlin askerde mi dogru mu anlamisim :)
İnşaAllah canımmm, güzel haberlerini alırız
Evet evett doğru anlamışsınnn
Allah kavustursun canım benim sag salim..
Ben de 2 yıllık evliyim ve bebiş istiyorum dualarımla Rabbimden hayirlisini istiyorum.. bu arada da zayıflicam insallah :) :)
Tekrar hoşgeldin Ebru ben Gonca 39 yaşında 167 boy 67 kiloyum bi kızım var sende sağlıkla zayiflayip bebeğini kucaklarsin inşallah.Kullanıcı Adı : umutLatahzen
İsim (İsteğe Bağlı ): Ebru
Yaşınız : 27
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: Yok
Yaşadığınız şehir: Trabzon
Boyunuz : 1.74
Kilonuz: 81
Hedef kilonuz : 70
Kilo alma hikayeniz : Bebek sahibi olma istegi yolunda psikolojik sebepler
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz?
Sağlıklı bi yaşam sürebilmek istiyorum tabiki kilomu koruyup daha da eksiltmek hedefiyle.. ve hayırlı zamanda sağlıklı bebişlerim olmasını istediğim için.. :)
ney izmir uzummu aman allahim onda ne kadar seker var aboovvvDünkü menüm
Sabah Domates
Salatalık
Peynir
1haşlanmış yumurta
Ara:türk kahvesi
Öģlen
1 parça haşlanmış tavuk
3yk çorba
Ara:30 tane İzmir üzüm
Akşam
1kase yoğurt
1 salatalık
1 mandalina
Su:9 bardak
Spor:20dakika yürüyüş
@Yawrukusheda-sofi
merhaba hosgeldin canm benimde esim de trabzonlu . hatta kisa sure sonra trabzona tasinioruz ev bakiyoruz :) neresindrn sen :) zaten kucuk biyer :)Sagol canım benim amiiin insallah :) ❤
Dogum gunum 15 ekim aslında gecti ama arkadaslarım bugün geldiler süpriz yaptilar sagolsunlar :)
ney izmir uzummu aman allahim onda ne kadar seker var aboovvv
Amin, çok teşekkür ederimmm
İnşaAllah o da olur canım, sen sağlıklı bir şekilde kilolarından kurtul, Rabbim de hayırlısı ile bebeğini versin sana
Cok memnum oldum canim benim amiiin amin insallah..Tekrar hoşgeldin Ebru ben Gonca 39 yaşında 167 boy 67 kiloyum bi kızım var sende sağlıkla zayiflayip bebeğini kucaklarsin inşallah.
ya oglusum hasta napimmmYa uyumaya gidiyordum niye geldin kiiGidersem aklım burda kalırrrr Git uyu hadiiii
sabah zeytin peynir domates salatalik 5 sahanda yumurta cay 3 dilim ekmek
oglen 2 mandalina
aksam mercimek corbasi 2 dilim ekmek
su 2 bardak unuttum
spor 20 dk yuruyus..
oglusum hasta ne yaptigimi pek bilmiorum. grip oldu nalesrfAlya008
benimde 2 sene sonra oldu canm . ameliyat oldum kisim vardi rabbim verecegi zamani cok iyi biliyor sadce hayrlisi diyelim yeterAmin canim benim amiiin insallah.. dugun zamanimda kurtulmustum bu kilolardan ama 2 yillik evliligim boyunca ha hamileyim ha aserdim ha oyle ha böyle derken geri aldim 15 kilo.. :/ neyseki vericem hepsini insallah...
Cok memnum oldum canim benim amiiin amin insallah..
merhaba hosgeldin canm benimde esim de trabzonlu . hatta kisa sure sonra trabzona tasinioruz ev bakiyoruz :) neresindrn sen :) zaten kucuk biyer :)
ya oglusum hasta napimmmnobetteyim '(
amin. burun sipreyide kalmamis . burnu tikandiginda kiziyor uyaniyorÇok geçmiş olsun canım benimm.
Allah acil şifa versin..
benimde 2 sene sonra oldu canm . ameliyat oldum kisim vardi rabbim verecegi zamani cok iyi biliyor sadce hayrlisi diyelim yeter
biz besirli tarafi dusunuoruz canm akrabalar o tarafta .havalimani birazdaha uzakta kalio sanirim . bu ara herkez merkez tarafindan yukarlara cikiyormus trabzonda . izmirdeyim simdi ben izmirliyim :) cebimize uygun suan ev yok malesef . bakioz bi yandan internetten . ev vat ama 1ci kat hep. benimde bocek fobim varAaa ne guzel canim benim :)
Ben havaalanı tarafindayim sen nerdesin suan nerden geliceksiniz buraya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?