Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ne güzel, geçmiş de olsa kutlamışlar :)

Evet kuru kuru kutlamıslarmıs yogundular esas günde iclerine sinmemis..
Neysem velhasıl 27 oldum
insallah bu yasimda anne olmayi nasip eder Rabbim hayirlisiyla..

Sen de nisanlisin sanirsam ve nisanlin askerde mi dogru mu anlamisim :)

Evet kuru kuru kutlamıslarmıs yogundular esas günde iclerine sinmemis..
Neysem velhasıl 27 oldum
insallah bu yasimda anne olmayi nasip eder Rabbim hayirlisiyla..

Sen de nisanlisin sanirsam ve nisanlin askerde mi dogru mu anlamisim :)

İnşaAllah canımmm, güzel haberlerini alırız

Evet evett doğru anlamışsınnn

İnşaAllah canımmm, güzel haberlerini alırız

Evet evett doğru anlamışsınnn

Allah kavustursun canım benim sag salim..
Ben de 2 yıllık evliyim ve bebiş istiyorum dualarımla Rabbimden hayirlisini istiyorum.. bu arada da zayıflicam insallah :) :)

Allah kavustursun canım benim sag salim..
Ben de 2 yıllık evliyim ve bebiş istiyorum dualarımla Rabbimden hayirlisini istiyorum.. bu arada da zayıflicam insallah :) :)

Amin, çok teşekkür ederimmm

İnşaAllah o da olur canım, sen sağlıklı bir şekilde kilolarından kurtul, Rabbim de hayırlısı ile bebeğini versin sana

Tekrar hoşgeldin Ebru ben Gonca 39 yaşında 167 boy 67 kiloyum bi kızım var sende sağlıkla zayiflayip bebeğini kucaklarsin inşallah.

ney izmir uzummu aman allahim onda ne kadar seker var aboovvv

Sagol canım benim amiiin insallah :) ❤
Dogum gunum 15 ekim aslında gecti ama arkadaslarım bugün geldiler süpriz yaptilar sagolsunlar :)
merhaba hosgeldin canm benimde esim de trabzonlu . hatta kisa sure sonra trabzona tasinioruz ev bakiyoruz :) neresindrn sen :) zaten kucuk biyer :)

Amin, çok teşekkür ederimmm

İnşaAllah o da olur canım, sen sağlıklı bir şekilde kilolarından kurtul, Rabbim de hayırlısı ile bebeğini versin sana

Amin canim benim amiiin insallah.. dugun zamanimda kurtulmustum bu kilolardan ama 2 yillik evliligim boyunca ha hamileyim ha aserdim ha oyle ha böyle derken geri aldim 15 kilo.. :/ neyseki vericem hepsini insallah...

Tekrar hoşgeldin Ebru ben Gonca 39 yaşında 167 boy 67 kiloyum bi kızım var sende sağlıkla zayiflayip bebeğini kucaklarsin inşallah.
Cok memnum oldum canim benim amiiin amin insallah..

sabah zeytin peynir domates salatalik 5 sahanda yumurta cay 3 dilim ekmek
oglen 2 mandalina
aksam mercimek corbasi 2 dilim ekmek
su 2 bardak unuttum
spor 20 dk yuruyus..
oglusum hasta ne yaptigimi pek bilmiorum. grip oldu nalesrf Alya008

Çok geçmiş olsun canım benimm.
Allah acil şifa versin..

benimde 2 sene sonra oldu canm . ameliyat oldum kisim vardi rabbim verecegi zamani cok iyi biliyor sadce hayrlisi diyelim yeter

merhaba hosgeldin canm benimde esim de trabzonlu . hatta kisa sure sonra trabzona tasinioruz ev bakiyoruz :) neresindrn sen :) zaten kucuk biyer :)

Aaa ne guzel canim benim :)
Ben havaalanı tarafindayim sen nerdesin suan nerden geliceksiniz buraya..

benimde 2 sene sonra oldu canm . ameliyat oldum kisim vardi rabbim verecegi zamani cok iyi biliyor sadce hayrlisi diyelim yeter

Evet canim benim aynen oyle.. baslarda cok stres yapiyodum artik gecti biraz biraz.. olacaksa hayirlisiysa Rabbim en hayirli zamanda verecektir insallah..
Senin de evladini size bagislasin Rabbim.. kucuk mu bebisin kac yillik evlisin canim sen

Aaa ne guzel canim benim :)
Ben havaalanı tarafindayim sen nerdesin suan nerden geliceksiniz buraya..
biz besirli tarafi dusunuoruz canm akrabalar o tarafta .havalimani birazdaha uzakta kalio sanirim . bu ara herkez merkez tarafindan yukarlara cikiyormus trabzonda . izmirdeyim simdi ben izmirliyim :) cebimize uygun suan ev yok malesef . bakioz bi yandan internetten . ev vat ama 1ci kat hep. benimde bocek fobim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…