hemen grip ilaci ic hemide hemen gec kalmadanKizlar hepinize günaydın. Dün akşam dan beri boğazlarım çok kötü kaşınıyor ve yaniyor.hasta oldum galiba
Canım otribebe hani reklamlarda çıkan varya serum değil o aparat burun çekme aparatı griptede burnuna okyanus suyu sıkıp otribebeyle de ćekiyorum şurup olarakta pedidus veriyorum çok iyi geliyo gribi kısa sürede geçiriyo :)))hahah kacamak mi oda ne
ayy suyu sevmiom allah affetsin beni :)
otribebe serumundan almiom buyuk posetten aliom şıringayla cekioz posetten . oburune para mi yetisir . sen ilac ne kullanion gripte aferin mi katarinmi
pedidus hic duymadim. bize doktorumuz katarin verdi icine akan intihabi afedersin dışkisiyla atiyormus ... cigerlerine yapismiyor yani allah korusun. otribebe aparatini malesef kullanamioruz benim oglan krizlere giriyor .yapamioruz.Canım otribebe hani reklamlarda çıkan varya serum değil o aparat burun çekme aparatı griptede burnuna okyanus suyu sıkıp otribebeyle de ćekiyorum şurup olarakta pedidus veriyorum çok iyi geliyo gribi kısa sürede geçiriyo :)))
massallah bayiliorum bole pratik kadinlara :) heryere yetisiyor :) acba bende ole olsammi yoksa salakta mi kalsam diorum. ben bilmem yapamam hesabi :)Selamlar guzeller. Gelemedim d'un çok yogundum. Dükkan isi , ev isi ,cocuk derken bir de çok yagmur yagdi bizim evler in garajlarina su basti aksam 11 e kadar garajlarini temizledim. Bugün de sabah 12 ye kadar dukkandaydim. Simdi de oglani uyuttum yeni kahvemi içtim. Insallah herkes iyidir.
Kuzum pazar günün den beri okadar yogunum ki ozgem inan ki spora ne halim ne vaktim kaldi. Bugün iyi hissederdem cezalari mi yapayim.evet canim gercek dost 1-2 tane oluyor zaten.
iyi kotu her gununde yaninda olan..
nasil unuttun canim ya :)
ah bitmedi gulum bu misafirler, insallah bu son olur doguma kadar :)
iyi yaptin canim, her fikre acigim dogru :)
canim sen sporu ihmal etmezdin 2 gundur yapmamissin??
cumartesi saglam bozmussun diyeti Busem, neyse odule sayalim.
ama spor neden yapamiyorsun kuzum?
Ne bilim abla hemsiresin ya sanki saglikcilar dr dan Korkmaz diye algi oluştu bende.Kolay gelsin canım bazı kadınlar hiç hamilelik yaşamamış gibi davranıyorlar maalesef.
Sasirdinmi niye ki ?
Bi fikrim yok canım kullanmadık hiç
Pek uğrayamadım haklısın canım watsapta bile okuyup bırakıyorum cevap yazamadım pek
Günaydın
Iim gülüm dün gelemedim. Bugün artik spor yapmaya calisicam.
Geç gordum Fatimem ama olsun . Nasilsin bu arada kuzum ?*** YARIŞMA ***
Yarın ADIM Yarışması yapıyoruz..
Herkes katılsın lütfen..
Bence çok güzel olmus canim.KahvaltıM;2 yumurtali ve kıymalı omlet, zeytin, peynir,biber, turp,1 avuç ceviz badem,1 mandalina
Ara;sade Türk kahvesi
Öğle;yarim dilim ekmek,4 kaşık çorba
Aksam;2 kase yogurtlu sulu köfte ,4 parça brokoli,4 parça turşu ve turp,10 fıstık
Spor;100 ip atlama, 6 bin adim yürüdum
100 mekik,Yarım saat kardio
Su 2 litre
Yawrukush , B belindamm
Hosgeldin canim . Ben Sibel 28 yasındayım bir oglum var Fransa da yaşıyorum. Insallah en kisa zamanda hedefine ulasirsin.Kullanıcı Adı : umutLatahzen
İsim (İsteğe Bağlı ): Ebru
Yaşınız : 27
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: Yok
Yaşadığınız şehir: Trabzon
Boyunuz : 1.74
Kilonuz: 81
Hedef kilonuz : 70
Kilo alma hikayeniz : Bebek sahibi olma istegi yolunda psikolojik sebepler
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz?
Sağlıklı bi yaşam sürebilmek istiyorum tabiki kilomu koruyup daha da eksiltmek hedefiyle.. ve hayırlı zamanda sağlıklı bebişlerim olmasını istediğim için.. :)
Nasil oldu oglun canimm ? ?gecmis olsun.ya oglusum hasta napimmmnobetteyim '(
Oyyy o misafirler bulasiklari yikayip evi toplayip oyle gideydi ya? Daha da kimseyi cagirma ozge valla misafirlerin ortasinda dogurcan bu gidisle.Canlar misafirler yeni gitti, ev curcuna, ben yorgunluktan bittim,bulasik, ortaligi toplama bir suru is yapmam gerek.
Ama once aksamin yemegini halledeyim, sonrada evin erkegi gelmeden evi bir duzene koyayim.
Sokak kapisinin koluda elimizde kaldi.
Kapi caldi misafir geldi arkadasim acti , hop kapi kolu cikti..
Herkesi garajdan sokup, yolcu etti, sokak kapisi acilmiyor resmen.
Off birde bu telasede Akina patladim, o kadar uzgunum ki
Bugunu hafizamdan silmek istiyorum resmen.
Ben mutfaga kacar kizlar, aksam tum alintilarimi yazarim insallah, uyumaz kalirsam..
Iyi istirahatler hepinize..
Gecmis olsun canim. Bizim buralar yagmur kiyamet sizde hava nasil?Kizlar hepinize günaydın. Dün akşam dan beri boğazlarım çok kötü kaşınıyor ve yaniyor.hasta oldum galiba
Ah gülüm mecburiyet ve hayat kosturmasi ne yapcan. Seviyorum ben her ise yetismeyi ama bu aralar biraz fazla yük var üstümde o da beni yoruyor. Saglik olsun diyelim.massallah bayiliorum bole pratik kadinlara :) heryere yetisiyor :) acba bende ole olsammi yoksa salakta mi kalsam diorum. ben bilmem yapamam hesabi :)
Kuzum pazar günün den beri okadar yogunum ki ozgem inan ki spora ne halim ne vaktim kaldi. Bugün iyi hissederdem cezalari mi yapayim.evet canim gercek dost 1-2 tane oluyor zaten.
iyi kotu her gununde yaninda olan..
nasil unuttun canim ya :)
ah bitmedi gulum bu misafirler, insallah bu son olur doguma kadar :)
iyi yaptin canim, her fikre acigim dogru :)
canim sen sporu ihmal etmezdin 2 gundur yapmamissin??
cumartesi saglam bozmussun diyeti Busem, neyse odule sayalim.
ama spor neden yapamiyorsun kuzum?
Ne bilim abla hemsiresin ya sanki saglikcilar dr dan Korkmaz diye algi oluştu bende.Kolay gelsin canım bazı kadınlar hiç hamilelik yaşamamış gibi davranıyorlar maalesef.
Sasirdinmi niye ki ?
Pek uğrayamadım haklısın canım watsapta bile okuyup bırakıyorum cevap yazamadım pek
Günaydın
Geç gordum Fatimem ama olsun . Nasilsin bu arada kuzum ?*** YARIŞMA ***
Yarın ADIM Yarışması yapıyoruz..
Herkes katılsın lütfen..
Bence çok güzel olmus canim.KahvaltıM;2 yumurtali ve kıymalı omlet, zeytin, peynir,biber, turp,1 avuç ceviz badem,1 mandalina
Ara;sade Türk kahvesi
Öğle;yarim dilim ekmek,4 kaşık çorba
Aksam;2 kase yogurtlu sulu köfte ,4 parça brokoli,4 parça turşu ve turp,10 fıstık
Spor;100 ip atlama, 6 bin adim yürüdum
100 mekik,Yarım saat kardio
Su 2 litre
Yawrukush , B belindamm
Hosgeldin canim . Ben Sibel 28 yasındayım bir oglum var Fransa da yaşıyorum. Insallah en kisa zamanda hedefine ulasirsin.Kullanıcı Adı : umutLatahzen
İsim (İsteğe Bağlı ): Ebru
Yaşınız : 27
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: Yok
Yaşadığınız şehir: Trabzon
Boyunuz : 1.74
Kilonuz: 81
Hedef kilonuz : 70
Kilo alma hikayeniz : Bebek sahibi olma istegi yolunda psikolojik sebepler
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz?
Sağlıklı bi yaşam sürebilmek istiyorum tabiki kilomu koruyup daha da eksiltmek hedefiyle.. ve hayırlı zamanda sağlıklı bebişlerim olmasını istediğim için.. :)
Nasil oldu oglun canimm ? ?gecmis olsun.ya oglusum hasta napimmmnobetteyim '(
Oyyy o misafirler bulasiklari yikayip evi toplayip oyle gideydi ya? Daha da kimseyi cagirma ozge valla misafirlerin ortasinda dogurcan bu gidisle.Canlar misafirler yeni gitti, ev curcuna, ben yorgunluktan bittim,bulasik, ortaligi toplama bir suru is yapmam gerek.
Ama once aksamin yemegini halledeyim, sonrada evin erkegi gelmeden evi bir duzene koyayim.
Sokak kapisinin koluda elimizde kaldi.
Kapi caldi misafir geldi arkadasim acti , hop kapi kolu cikti..
Herkesi garajdan sokup, yolcu etti, sokak kapisi acilmiyor resmen.
Off birde bu telasede Akina patladim, o kadar uzgunum ki
Bugunu hafizamdan silmek istiyorum resmen.
Ben mutfaga kacar kizlar, aksam tum alintilarimi yazarim insallah, uyumaz kalirsam..
Iyi istirahatler hepinize..
Gecmis olsun canim. Bizim buralar yagmur kiyamet sizde hava nasil?Kizlar hepinize günaydın. Dün akşam dan beri boğazlarım çok kötü kaşınıyor ve yaniyor.hasta oldum galiba
Ah gülüm mecburiyet ve hayat kosturmasi ne yapcan. Seviyorum ben her ise yetismeyi ama bu aralar biraz fazla yük var üstümde o da beni yoruyor. Saglik olsun diyelim.massallah bayiliorum bole pratik kadinlara :) heryere yetisiyor :) acba bende ole olsammi yoksa salakta mi kalsam diorum. ben bilmem yapamam hesabi :)
Bizim oglanlar yakin galiba yas olarak benimki 14 kasim 2014 dogumlu. Senin oglan in dogum tarihi nedir gülüm ?benim oglanda suan mutfak cekmecesindeki herseyi salona masaya tasiyor :) beynim yanmis durumda :)
Kuzum pazar günün den beri okadar yogunum ki ozgem inan ki spora ne halim ne vaktim kaldi. Bugün iyi hissederdem cezalari mi yapayim.
Ne bilim abla hemsiresin ya sanki saglikcilar dr dan Korkmaz diye algi oluştu bende.
Geç gordum Fatimem ama olsun . Nasilsin bu arada kuzum ?
Safak azaliyor gittikce hayirlisiyla gelsin asker in.
Bence çok güzel olmus canim.
Hosgeldin canim . Ben Sibel 28 yasındayım bir oglum var Fransa da yaşıyorum. Insallah en kisa zamanda hedefine ulasirsin.
Nasil oldu oglun canimm ? ?gecmis olsun.
Oyyy o misafirler bulasiklari yikayip evi toplayip oyle gideydi ya? Daha da kimseyi cagirma ozge valla misafirlerin ortasinda dogurcan bu gidisle.
Gecmis olsun canim. Bizim buralar yagmur kiyamet sizde hava nasil?
Ah gülüm mecburiyet ve hayat kosturmasi ne yapcan. Seviyorum ben her ise yetismeyi ama bu aralar biraz fazla yük var üstümde o da beni yoruyor. Saglik olsun diyelim.
La havle ve la kuvvete illa billahil aliyyil aziym olacak sanırım o kısım :) çok sağ ol canımBelaların 1. Kat semaya indigi sefer ayındayız.
Bu gece 1. Gecesi.
Efendimiz SAV bugün ölüm hastalıgına tutulmustur.
Sefer ayında levhi mahfuzdan 1. Kat semaya 320000 bela inmektedir.
Bu ayda her gün 100 defa "La havle ve la kuvvete illa billahil aziym" denilmelidir.
Okuyandan en hafifi fakirlik olmak üzere 70 çeşit bela kaldırılır.
Bilmeyen kardeşlerimize iletelim.
" Kim hayra vesile olursa hayrı yapan gibidir."
hoş geldin özgecim,iyi yapmışsın akınla uyuyarak :) ben okula gittim geldim ,akşamda poyraz karayeli izliycem ,monoton yaşantıma devam ::)Selam kizlar nasilsiniz, dun gece Akinla beraber uyuduk..
Dun uzmustum kuzumu biraz beraber uyuyup keyif yapalim dedik.
Bolca birikmis alintilarim var birde menu tablomuzu yapayim..
Sizler neler yaptiniz canlar?
ben de ogrencilikte ki monoton hayatimi ozledim canim :)hoş geldin özgecim,iyi yapmışsın akınla uyuyarak :) ben okula gittim geldim ,akşamda poyraz karayeli izliycem ,monoton yaşantıma devam ::)
kişiye göre değişiyor tabi :) 1 bebek evde öteki yolda her gün ekşın hergün ekşın :) monotonluğa hasret kaldın tabiben de ogrencilikte ki monoton hayatimi ozledim canim :)
oyleler ablacim malesefKolay gelsin canım bazı kadınlar hiç hamilelik yaşamamış gibi davranıyorlar maalesef.
Sasirdinmi niye ki ?
Günaydın
nasilsin canim, ne var ne yok?Canım dün ablamlardaydım tümgün o yüzden gelemedim akşamda eşim yeşil zeytin almış kaçsaat onla uğraştım yorgundum sonrasında uyudum arada bir baktım siteye ama yazacak fırsat olmadı:))bugünde çarşıya çıkıcam ablamla artık akşam görüşürüz inşallah öpt :)))
canimin ici gozumden mi kacmis, nasil dikkatsizlik yaptiysam, kusuruma bakma..Özgem ben yokum eşleştirmelerde :/
Bugun nasilsin Iremcim, hepimiz zaman zaman boyle oluyoruz kuzum..Günaydın mutlu sabahlar.
Ben mutsuzum ya iki gündür. Diyet yapmaktan herşeyden sıkıldım
Biraz aramı? versem diyorum ama otur nereye diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?