canim insanlarin ne dedigini, ne yaptigini, ne dusundugunu bu kadar kafana takma ne olursun.sınıftakilerde bana salak felan diycek şimdi onlarında yüzlerine bakamıycam zaten özgüven problemim vardı şimdi tavan yaptı offf... okulu bırakcam o derece ya
guzel olmus canim :)bugün menüm
sabah : 1 haşlanmış yumurta
2dilim ekmek
peynir
zeytin
öğlen : mercimek çorbası
tavuk gordon
bi kaç tane elma dilim patates
50 grm ekmek
salata
ara: vişne suyu
akşam : tavuk kızartma
1dilim ekmek
domates
biraz peynir
çok az çikolata
suyu hatırlamıyorum
1 saat yürüyüş
Yawrukush
yapma be gulum, cumaya 2 1bucuk gun kala oldu mu simdiKizlar hepinize iyi akşamlar. Bugün komşuda mantı yaptık 10 kilo undan. Yardıma çağırdılar rahatsızim gelemem diyemedim. Çocukta durmadı heryerim tutuldu. Mantı yapipta yemeden olmaz tabi offff
hem manti, hem kek, hem bitteeeeerrr
canim ben ogrenciyken evlenmistim.Kizlar özel olmazsa size birşey sormak istiyorum. Ben doğum kontrol hapı kullanıyorum. Ayda 2 bazen 3 sefer regl oluyorum.doktora gittim ama Emzirdiğim için hapimi değiştiremiyor.sadece bu hap var mış emzirenler için. Ya emzirmeyi bırak hapını degistirelim diyor ya da baska bir yöntem le korun diyor.2 yaşından önce memeden kesmek istemiyorum.simdiye kadar haptan başka bir yontem kullanmadim.o yüzden ne yapsam bilemedim. Siz ne tavsiye edersiniz yada sizce hangi yöntem guvenli.benim refik bende çok sinir stres yapıyor iyice zor oluyor.yıprandım resmen
yine gezmekten spor yapamadin mi bakiim sen :)Slm kızlar
Bugünkü menüm
Sabah
Gözleme 1 adet
Ara:türk kahvesi
Öģlen
1 Kâse yoğurt
Akşam
5yk börülce
4yk yoğurt
Salata
Su:12bardak
Spor:yok(((
Yawrukush @edsoff
Canlar yarin oglen 1.30da rutin doktor kontrolum var, hazir Akin okuldayken bir kisisel bakim islerine gireyim
Okula gitmeden yine gelirim.
Bu arada @gulpinargul hic goremiyorum seni...
B belindamm dinlendin mi canim,cok gecmis olsun bu arada garajiniza su basmis....
@Saadetim33 veumutLatahzen kizlar pazartesiye kadar es oldunuz.Hergun birbirinizin menu, spor ve su miktarlarina yorumlar yapmayi unutmayin.
@pembe hayallerr nasil oldun canim?
B Burcak41 senide bugun goremedim..
asya_01 sen nasilsin gulum?
Alya008 kacak hatun, kayip araniyor ilani vercem seni bulmak icinnn
@edsoff canim evlat nasil oldu?
gogo2405 ablam iyi misin?
optum hepiniziiiii
şu dönemde verdiğin moral benim için okadar öenmliki Allah razı olsun senden ,biraz olsun rahatladımcanim insanlarin ne dedigini, ne yaptigini, ne dusundugunu bu kadar kafana takma ne olursun.
sen ozrunu dilemissin , yaptiginin yanlis oldugunun da farkindasin.
insan hata yapabilir.
bunun farkinda olanlar birak arkadas kalsin seninle.
guzel olmus canim :)
yapma be gulum, cumaya 2 1bucuk gun kala oldu mu simdi
hem manti, hem kek, hem bitteeeeerrr
canim ben ogrenciyken evlenmistim.
universiteyi bitirmeme 2 yil vardi o 2 yil hapla korunmustum.
Sonrada hormonsuz spiral taktirdim ,2 yilda spiral kullandim, tek sikayetim regli donemleri agrili geciyordu, normalden daha fazla..
Bebek dusununce cikarttirdim.Akin dogdu.
Akindan sonrada 40 gunluk lohusayken tekrar spiral taktirdim.
Bu sefer dogumdan sonra regli zamani agri sikayetimde azaldi hic sIkIntim yoktu.
Ta ki spora asiri yuklendigim bir gune kadar, cok uzun sure bisiklet surmustum, spiral azicik oynamis yerinden.
Agrim oldu doktora gittim cikarttirdim.
Sonrada bu bebise hamile kaldim.
Dogumdan sonra yine dusunuyorum spiral kullanmayi.
Cunku horman hapi, hormon igneleri ya da hormonlu spiraldense bu daha masum geliyor bana.
Esin korunabilir ama yok senin korunman gerekiyorsa spirali arastirabilirsin..
Çok şükür bi dişim bitti kanal tedavisi ve dolgu oldu sonra iki dolgu daha var 10 unda tekrar randevum var. Güzel dilekleriniz için hepinize teşekkür ediyorum kızlar.
Geç gordum Fatimem ama olsun . Nasilsin bu arada kuzum ?
Safak azaliyor gittikce hayirlisiyla gelsin asker in.
.
şu dönemde verdiğin moral benim için okadar öenmliki Allah razı olsun senden ,biraz olsun rahatladım
Dahlia_ 9300 adim . Geç haberim oldu yoksa kaptirmazdim 1.ligi
Dahlia_ ya sure bitmeden yaziyim diye acele etrim bir de hatirlayamadim kim neydi o telasla tamamdir :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?