Selamlar canlar 5dkya evden cikiyorum ,Akini almaya gidecegim.
Bir yandan da son lokmalarimi yiyorum :)
Adim yarismasina katilanlara tesekkur, dereceye girenleri de tebrik ediyorum, harikasiniz :)
Kuzum aslında pilav tüketmemek en iyisi ama kaptanım tüket biraz karbonhidrat dedi.çünkü zor kilo veriyorum biraz vücudun kafası karışsın dedikGuzel kuzum cok iyi..
Pilav bulgur oldugunda daha da saglikli tabiiki..
Bu arada hamur isi ve tatli yemiyorum normalde ama o pastadan yemem gerekiyodu kuzum çöpe gitcek yoksa baska secenek yoktu çöpe atmayi da asla asla istemem :) bu haftalik supriz pastam bozdu isi
Canım çok üzüldüm başın sağolsun. Rabbim mekanını cennet eylesinSelamun aleykum kızlar iki dakka hemen anca
fifırsat buldum sırf sizi ihmal etmemek içinYawrukush babaannemi kaybettim akciğer kanseriydi 3 yıldır savaşıyordu bu sabah aramızdan ayrıldı tam iyi oldum derken çok seviyodum çok bagliydim hakkınızı helal edin ister bni listeden çıkar ama bn cikarmadinii istemiyorum 1 hafta izin verirsen eğer veremiyosanda listeden çıkar yapacak bisey yok
yok canm hafif atlatmasina yariyor. temelli zaten korumazCanım aşılar pek etkili olmuyormuş biraz bağışık sistemi ile ilgili sanırım kuzum inşallah hemen atlatır
Sağol canim. Allah sana da nasip etsin. Calisiyor musun? Ev hanimi misin ?Hos buldum canim benim memnun oldum :)
Allah bagıslasın oglusunu :)
Ozgem kv 10 kasimda donecek. Ben o zamana kadar hergün gidicem mecbur. Sabah hazirliklarini yapiyorum mutfaktayim. Ascibasi memo:)))keyif kahven afiyet olsun Sibelim cok yorulmuusn gulum..
Dukkana ne kadar yardima gideceksin kuzum?
tamam canim..
hakkaten misafirlerin icinde doguracagim bu gidisle :)
telden indirseydin canim...
bir suru program var..
cok sagol canim bu guzel bilgiyi bizimle paylastigin icin :)
Yakînmıs tarihleri . Yaramaz bebeler 2014 bebeleribizimde 1 eylul 2014 canm
Abla sorma ya mazgallatin altindan 1 büyük poset ça mur cikardim. Meger gider boru su tikanmis. Çamur dolmus içine edicem takip giristim .Peditus iki yaştan sonra işe yaramıyor canım zaten
Fena olmuş canım şu basması Neyse temizlemissiniz afiyet olsun keyfin bol olsun.
6000 falan yapıyo 1 saatte
Çok şükür canım
Özür dilemissin kaç kere artık daha dikkatli ol yavrum çocuğum
Kiz beni niye etiketlemedin :)) lahana ve manti biraz cezalik geldi bana kuzum.
Bencede spirali bi arastir canim. Boyle normal degil ayda 2 3 defa regl olman.Kizlar özel olmazsa size birşey sormak istiyorum. Ben doğum kontrol hapı kullanıyorum. Ayda 2 bazen 3 sefer regl oluyorum.doktora gittim ama Emzirdiğim için hapimi değiştiremiyor.sadece bu hap var mış emzirenler için. Ya emzirmeyi bırak hapını degistirelim diyor ya da baska bir yöntem le korun diyor.2 yaşından önce memeden kesmek istemiyorum.simdiye kadar haptan başka bir yontem kullanmadim.o yüzden ne yapsam bilemedim. Siz ne tavsiye edersiniz yada sizce hangi yöntem guvenli.benim refik bende çok sinir stres yapıyor iyice zor oluyor.yıprandım resmen
Dinlendim kuzum sen de dinlensen ne ii olur.Canlar yarin oglen 1.30da rutin doktor kontrolum var, hazir Akin okuldayken bir kisisel bakim islerine gireyim
Okula gitmeden yine gelirim.
Bu arada @gulpinargul hic goremiyorum seni...
B belindamm dinlendin mi canim,cok gecmis olsun bu arada garajiniza su basmis....
M M_atruska veumutLatahzen kizlar pazartesiye kadar es oldunuz.Hergun birbirinizin menu, spor ve su miktarlarina yorumlar yapmayi unutmayin.
Pembis Hayaller nasil oldun canim?
B Burcak41 senide bugun goremedim..
@asya_01 sen nasilsin gulum?
@Alya008 kacak hatun, kayip araniyor ilani vercem seni bulmak icinnn
eda-sofi canim evlat nasil oldu?
@gogo2405 ablam iyi misin?
optum hepiniziiiii
Iim canm benim. Kosturmaca icerisindeyim.Çok geçmiş olsun ablacım..
Çok şükür iyiyim canım.. Sen nasılsın ?
İnşaAllah canım çok sağol, Allah razı olsun
tebrikler canlar.
Kuzum aslında pilav tüketmemek en iyisi ama kaptanım tüket biraz karbonhidrat dedi.çünkü zor kilo veriyorum biraz vücudun kafası karışsın dedik
Sağol canim. Allah sana da nasip etsin. Calisiyor musun? Ev hanimi misin ?
Ozgem kv 10 kasimda donecek. Ben o zamana kadar hergün gidicem mecbur. Sabah hazirliklarini yapiyorum mutfaktayim. Ascibasi memo:)))
Yakînmıs tarihleri . Yaramaz bebeler 2014 bebeleri
Abla sorma ya mazgallatin altindan 1 büyük poset ça mur cikardim. Meger gider boru su tikanmis. Çamur dolmus içine edicem takip giristim .
Bencede spirali bi arastir canim. Boyle normal degil ayda 2 3 defa regl olman.
Dinlendim kuzum sen de dinlensen ne ii olur.
Iim canm benim. Kosturmaca icerisindeyim.
tebrikler canlar.
Hayirlisi olsun canim. Evde oturmak da güzel ama bir yerden sonra insan sıkılıyor. Bir ugras bulmak calismak en iyisi.Anladim kuzum sen dogrusubu bilirsin hizlica verelim kilolari insallah :)
Ev hanimiyim canim calismiyorum is ariyorum amaevde durmak istemiyorum ilk sene calisiyodum ama simdide evdeyim bakalim hayirlisi.. amin bu arada canim benim amin Allahim isteyen herkese nasip etsin..
ya benim cevrem hep kiz ve her yastan var ama oglan cocugu gibi drgil bana cok uslu geliyorlar cok soz dinliolar arada cailiklari tutuo ama benm oglana kiyasla onlar hic bisi degil .:)Sağol canim. Allah sana da nasip etsin. Calisiyor musun? Ev hanimi misin ?
Ozgem kv 10 kasimda donecek. Ben o zamana kadar hergün gidicem mecbur. Sabah hazirliklarini yapiyorum mutfaktayim. Ascibasi memo:)))
Yakînmıs tarihleri . Yaramaz bebeler 2014 bebeleri
Abla sorma ya mazgallatin altindan 1 büyük poset ça mur cikardim. Meger gider boru su tikanmis. Çamur dolmus içine edicem takip giristim .
Bencede spirali bi arastir canim. Boyle normal degil ayda 2 3 defa regl olman.
Dinlendim kuzum sen de dinlensen ne ii olur.
Iim canm benim. Kosturmaca icerisindeyim.
tebrikler canlar.
amannn otur asagi bak keyfine baksinlar adamlar bosveeerrAnladim kuzum sen dogrusubu bilirsin hizlica verelim kilolari insallah :)
Ev hanimiyim canim calismiyorum is ariyorum amaevde durmak istemiyorum ilk sene calisiyodum ama simdide evdeyim bakalim hayirlisi.. amin bu arada canim benim amin Allahim isteyen herkese nasip etsin..
canim basiniz sagolsun, Allah rahmet eylesin.
geride kalanlara sabirlar diliyorum..
Esas listeye henuz girmedin canim, o sebeple sorun yok.
1 hafta elbette izin alabilirsin.
Kendini ne zaman iyi hissedersen biz hep buradayiz ve her zaman destegiz...
Canım çok üzüldüm başın sağolsun. Rabbim mekanını cennet eylesin
P pembehayaller canim basin sagolsun.
İşte örnek öğrenci, kendi cezasını kendisi kesmişş, öpüyorumm
Ben de öpüyorum tatlım çok mersii onore oldum
Çabuk adapte oldun takıma, gerçekten örneksin bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?