Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Feyzos biraz biraz insanlara yaklasacaksin, zaten universitede arkadas ortami olustukca, her sey dahada guzellesecek, cok optum canim :)
o ortam oluştuda ben dışarıda kaldımneyse bende seni kocaman öptümm... benim çenem durmaz bana cevap vermeye çalışırsan pc başından kalkamazsın kaç hadi

kız nazlanacak kimsem yok size nazlanayım ayağına sende hamburgerleri götürüp duygu sömürüsü yapmıycan demi

Valla elinden gelenin fazlasini yapıyorsun özgem Ebru çok iyi çıktı kendisi hemen cezasını yapmış kaptanım

Sağlık sıhhatle inşallah bebeğini kucağına alırsın inşallah canım meslektaşız demek ben de öğretmenim :) duana yürekten amin diyorum beslenme değil de egzersiz de problemim var açıkcası evde yapabileceğim basit ve etkili yöntemlere ihtiyacım var bel ve boyun fıtığım var kendimi sakatlamaktan çok korkuyorum o konuda bir fikrin varsa seve seve dinleyebilirim

Ay vallahi çok iyi oldu bu

kız nazlanacak kimsem yok size nazlanayım ayağına sende hamburgerleri götürüp duygu sömürüsü yapmıycan demi
Yok kız hamburger falan yemedim.ama bitterle resmen kavga ettik . kac kez elime alıp geri bıraktım .o kadar iradesiz değilim yemiyecem seni dedim
veeee yemedim

Kızzzz sende gelmişsin hoşgelmişsin kuzum çok sevindim gelmene

KahvaltıM ;,pastırmali 2 yumurta , zeytin , peynir ,biber ,2 yaprak marul ,turp ,1 avuç ceviz badem ,1 dilim ekmek
Ara ,sade Türk kahvesi
Öğle ;yarım dilim ekmek ,çorba
Aksam ,1 kase çorba , bir tabak et sote ,yarım tabak bulgur pilavı salata ,yoğurt ,1 hurma
Ara ;10 sarı leblebi
Spor ;1 buçuk saat ++15 dakika (cezam )yürüdum ve 100 mekik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…