ben zaten kamyon soforu olsam olurum, omrum yollarda geciyor:)yol uzunmuş bayağı :) olsun bebiş için değer annelik böyle bir şey ...cennet annelerin ayaklarının altındadır diye boş yere denmemiş :)
o ortam oluştuda ben dışarıda kaldımFeyzos biraz biraz insanlara yaklasacaksin, zaten universitede arkadas ortami olustukca, her sey dahada guzellesecek, cok optum canim :)
ıyyyy espriye gelllben zaten kamyon soforu olsam olurum, omrum yollarda geciyor:)
duzlukte gecme beni, virajda ezerim seni :))
kız nazlanacak kimsem yok size nazlanayım ayağına sende hamburgerleri götürüp duygu sömürüsü yapmıycan demiMerhaba Kizlar nasilsiniz . geçmişi okuyamadım önemli bir şey yoktur umarım . Yeni gelen arkadaşlar da hoş gelmişler . fırsat bulup da gelemiyorum . esim üşütmus hasta nazlaniyo . cocuk bir yandan .ben kime nazlansam
evet benimde elimden duadan başka bişey gelmiyorCanım benim ya, dua edelim sana başka birşey gelmiyor elimizden..
benim duamda seninle canım, inşallah sağlıkla doğar hiç bir sorunu olmaz bebişininevet benimde elimden duadan başka bişey gelmiyorduanızı eksik etmeyin Allah razı olsun herkesten
Allah razı olsun canımmbenim duamda seninle canım, inşallah sağlıkla doğar hiç bir sorunu olmaz bebişinin
amin amin amin :)Allah razı olsun canımminşallahh rabbim bağışlasın
Valla elinden gelenin fazlasini yapıyorsun özgemsenden de canim, icini ferah tut.
herkes hata yapar bu hayatta hem de defalarca..
muhim olan seni hatalarinla da sevecek, kabullenecek insanlar biriktirmek.
gerisi faso fiso...
tesekkur ederiz canim :)
estagfirullah canim, ah birde tam yapabilsem her seyi :)
tum katilan citirlara tesekkurler...
ceza mi hemennnnn :)
tebrikler canlar :)
cok degilmis neyseki SIbelim, sanada degisiklik aslinda bakma sen.
yoruluyorsun elbet ama gecici bir sureligine gulum :)
100squat yetmez 200de ip atlama cezasi gelecek canim :)
Sağlık sıhhatle inşallah bebeğini kucağına alırsın inşallah canım meslektaşız demek ben de öğretmenim :) duana yürekten amin diyorum beslenme değil de egzersiz de problemim var açıkcası evde yapabileceğim basit ve etkili yöntemlere ihtiyacım var bel ve boyun fıtığım var kendimi sakatlamaktan çok korkuyorum o konuda bir fikrin varsa seve seve dinleyebilirimhaklisin ablacim, arada yollamam okula.
zaten dogum olacak, yeniyil tatili evde olacak, ondan cok kisa bir sure sonrada somestir tatili, epey evde takilacak Akin :)
yaa sen bu okulu birak Feyzoss,doner, hamburger ne olacak boyle
okul nasil gecti?
marifetli hatun :)
canim Allah gonlunuze gore versin, dogal yolla, saglikla, hayirli evlatlariniz olsun insallah...
ne heyecanlanmistik takimca silik cizgiye :)))
merhaba canim, nasilsin, sinavin nasil gecti??
canim aramiza hosgeldin, ben Ozge 28 yasindayim, evliyim, 1 oglum var, 2.bebise hamileyim, beden egitimi ogretmeniyim.
Allah sanada hayirli zamanda, hayirli evlatlar nasip etsin insallah..
Azimle kilolarini verecegine eminim,diyet, beslenme, egzersiz ile ilgili her ne konuda yardima ihtiyacin olursa, hep buradayim :)
Ay vallahi çok iyi oldu bu**DUYURU**
Kizlar cuma zayiflama yarismasi uyelerimiz olarak aslinda hepimizin sIkca yasadigi bir problemi, sagolsun arkadaslar dusunup bir topik actilar
Saglikli yemek tarifleri..
Hepimiz ara sira aksama ne yemek yapsak, sabah nasil kahvalti etsek vs diye dusunuyoruz.
Artik her gun bu topigi ziyaret edebilir, yeni yeni diyetlerimize uygun yemek tarifleri bulabilirsiniz.
Ve dilerseniz sizlerde saglikli yemek tariflerinizi paylasabilirsiniz.
Yeni topigimiz hayirli olsun...
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...cilarimizdan-saglikli-yemek-tarifleri.964109/
Yok kız hamburger falan yemedim.ama bitterle resmen kavga ettik . kac kez elime alıp geri bıraktımkız nazlanacak kimsem yok size nazlanayım ayağına sende hamburgerleri götürüp duygu sömürüsü yapmıycan demi
Kızzzz sende gelmişsin hoşgelmişsin kuzum çok sevindim gelmeneSağlık sıhhatle inşallah bebeğini kucağına alırsın inşallah canım meslektaşız demek ben de öğretmenim :) duana yürekten amin diyorum beslenme değil de egzersiz de problemim var açıkcası evde yapabileceğim basit ve etkili yöntemlere ihtiyacım var bel ve boyun fıtığım var kendimi sakatlamaktan çok korkuyorum o konuda bir fikrin varsa seve seve dinleyebilirim
Hoşbulduk canım benim:) evet iyi oldu gaza gelmeliydimm :)) biraz kurallara göz atıyordumKızzzz sende gelmişsin hoşgelmişsin kuzum çok sevindim gelmene
çok iyi yapmışsın canım :)Yok kız hamburger falan yemedim.ama bitterle resmen kavga ettik . kac kez elime alıp geri bıraktım.o kadar iradesiz değilim yemiyecem seni dedim
veeee yemedim
hoş geldin :) kendimi tanıtayım da tanışalım :) ben feyza 26 yaşındayım ,bekarım,159 boyundayım,yaklaşık 80 kiloyumHoşbulduk canım benim:) evet iyi oldu gaza gelmeliydimm :)) biraz kurallara göz atıyordum
Feyzam nasılsın kuzum arkadaşlarınla aranız düZeldi mi.Ben bugün okulda hamburger yedim cezama raziyim zerre kadarda zevk almadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?