Feyza canım konuşmayan kendi bilir senin için senden daha önemli kimse yok okula yeni başladın daha çok arkadaşlar edinecek sin biraz konuşurken kırmadan incitmeden konuş yaptığın tabiki hoş değil ama özür dilemiş sin bu çok güzel kafana takma zamanla herşeyin üstesinden geliceksin:))bilmiyorum ki değişikler ya da ben değişiğim anlamadım valla . şu saatten sonra arkadaş işi mümkün değil . bende küçük çocuk değilim arkadaş diye tutturacak da işte ders saatleri arasında 2,3 saat ara olunca sıkıntı oluyor.birde sınıfta tek oturunca psikolojim bozuldu iyice bugün.ayy dert anlata anlata sıktım herkesi neyse :)
inşallah canım,desteğin için çok sağ ol :) sen nasılsınFeyza canım konuşmayan kendi bilir senin için senden daha önemli kimse yok okula yeni başladın daha çok arkadaşlar edinecek sin biraz konuşurken kırmadan incitmeden konuş yaptığın tabiki hoş değil ama özür dilemiş sin bu çok güzel kafana takma zamanla herşeyin üstesinden geliceksin:))
İyiyim canım bütün gün minnoşla uğraşıyorum sabahın 7 sinde kalkıyo gün boyu ev işi çocuk falan gün bitiyo:))inşallah canım,desteğin için çok sağ ol :) sen nasılsın
Ay maşallah ne çok yazışmalar olmuş özlemişim
Kızlar sınavlarım var o yüzden gündüz pek gelemiyorumgece de şansa iki gündür yatılı misafirim var. o yüzden bu aralar çok gelmesem kusura bakmayın
ilgilendiğiniz için çok sağ olun kızlar. günüm kötü geçti. yalnız takıldım bütün gün. özür dilediğim kız sorun yok diyor da arkadaşları konuşmadı hiç ,onlar konuşmayınca bende bir şey söylemedim.tek takılıcam artık yapacak bir şey yokben uyum sağlayamıyorum kimseye , muhabbetim felan kötü demekki ne biliyim işte olmuyor...
Paran varsa olursun Hehehe
sanada biraz ekşın lazım ozaman :)İyiyim canım bütün gün minnoşla uğraşıyorum sabahın 7 sinde kalkıyo gün boyu ev işi çocuk falan gün bitiyo:))
enerjimi bi sen görüyosun demekkiKuzum ne sinavi hayirdir ozletme cook
Burda hic de oyle gorunmuyosun neden uzuyosun ki kendini sende sorun yok gayet de pozitif bi enerjin var
Hiiii demek oyleee olsun bakalim okuruz bigün belkim
menün çok güzel olmuş :) sporun az olmuşBugünkü menüm
Sabah
Domates
Salatalık
Peynir
Haşlanmış yumurta
Öğlen
Tavuk haşlanmış 1 parça
Yoğurt 1 Kâse
Ara:türk kahvesi
Akşam
Salata
2 mandalina
Su:9 bardak
Spor:50 jj
Yawrukush @edsoff
senin menünde çok hafif olmuş ne güzel :) sporunda güzel :)Menu: sabah:
Peynir zeytin salatalik kozlenmis biber sekersiz cay ekmek yok
Ara:Aayiklabmis ceyrekten az nar
Oglen: patates kavurma iki dilim ekmek
Aksam bir lahmacun ayran
Ara sade turk kahvesi
Bu aralar çok üşeniyorum spor yapmayamenün çok güzel olmuş :) sporun az olmuş
buraya katıldığından beri kaç kilo verdin canımBu aralar çok üşeniyorum spor yapmaya
5 kg gitti canım:))buraya katıldığından beri kaç kilo verdin canım
hu huuuuu5 kg gitti canım:))
kalp kalbe karşıymış aynı anda yazmışız aynı sayıyı :)Vermem gereken 15 kg daha var
enerjimi bi sen görüyosun demekki
Ya aslında ćok sıkıya almıyorum biraz sıkıya alsam gidecekte üşeniyorumhu huuuuukız sporu artırsan bi 15 daha gider tez vakitte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?