- 14 Mayıs 2012
- 10.215
- 25.460
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yüklenin yükleninnnn![]()
daha 3 e bilem gelmedim ben vicdansızlar4 ün hakkini vermeye calisiyo ablasi o![]()
![]()
![]()
Feyza nekadar yüklensekte sende bu çene varken hepimize yetişirsinyüklenin yükleninnnn![]()
okulda yalnız kalınca stresten yedim hızlı hızlı,hiç zevk alamadımHiiic aglama yemezlerhamburger guzelmiydi bari
![]()
sana yetişmekte biraz şüpheliyim de gerisinin hakkından gelirimFeyza nekadar yüklensekte sende bu çene varken hepimize yetişirsin![]()
başka hangi anlamda diycem kız çift xl ı![]()
okulda yalnız kalınca stresten yedim hızlı hızlı,hiç zevk alamadım![]()
Bende sevmiyorum dısarda satılan hamburgeri yiyemiyorumokulda yalnız kalınca stresten yedim hızlı hızlı,hiç zevk alamadım![]()
ben disarda olan herseyi severimBende sevmiyorum dısarda satılan hamburgeri yiyemiyorum
bu biraz pis bi sırıtma oldu sankim bilemiycem aklına neler neler geldiyse artıkım
işte kırk yılın başı yiyipte zevk almayınca gözler sağdan soldan atıyoO gözler niye atiyo sagdan sagdan
Inanayimmi zevk almadigina![]()
bak gördünmü başkasına da yüklenilebiliyomuşHani senin menün nerde![]()
gerçek mi bu ya ,korktum valla bune böyleGunumuz cok iyi gecsin..
Ayşenur Arslan NTV Hava durumunda ki bir bildiriyi anlattı IŞİD KEZZAP etkisi yaratan Sülfirik Asit bulutları hazırlamış.
Şu anda sınırımıza ulaşan bu yağmur bulutları 2 kişinin ölümüne 1000 kişinin zehirlenmesine yol açmış.
İlk etapta Mardin ve Şırnak tehlikede imiş.
Adana, Mersin, Antalya tehlike de olabilirmiş.
Kapı ve pencerelerinizi kapalı tutun ve yağmurda asla kalmayın.
Lütfen dikkatli olun.
Arkadaşlarım sayfalarınız da bu olumsuzluğu lütfen duyurun.
işte kırk yılın başı yiyipte zevk almayınca gözler sağdan soldan atıyo![]()
Cidden mi ya ben adanada yımGunumuz cok iyi gecsin..
Ayşenur Arslan NTV Hava durumunda ki bir bildiriyi anlattı IŞİD KEZZAP etkisi yaratan Sülfirik Asit bulutları hazırlamış.
Şu anda sınırımıza ulaşan bu yağmur bulutları 2 kişinin ölümüne 1000 kişinin zehirlenmesine yol açmış.
İlk etapta Mardin ve Şırnak tehlikede imiş.
Adana, Mersin, Antalya tehlike de olabilirmiş.
Kapı ve pencerelerinizi kapalı tutun ve yağmurda asla kalmayın.
Lütfen dikkatli olun.
Arkadaşlarım sayfalarınız da bu olumsuzluğu lütfen duyurun.
evet watsapta arkadasbpaylastida sizde yollayim dedim. internetten bakin istersenizgerçek mi bu ya ,korktum valla bune böyle
yazmasam daha iyiHani senin menün nerde![]()