Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

özge seni görünce bana diycekki feyzacım senin menüne dediklerim için üzgünüm beterin beteri varmış hayır üstüne göbek bari atmasaydın ohh olsunn yedim işte yedim işteee yandann yandannnn mı yaptın

Bugün ki menüm

Sabah
Sirkeli su
2 tane kuru incir

Kahvaltı
1 yumurta (sahanda)
Zeytin
Peynir
1 küçük domates
1 tutam roka
1 tutam dereotu
1 dilim (tam buğday) ekmek
2 fincan şekersiz çay

Öğle
1 kase nesfit (sütle)

Akşam
1 tabak ıspanak
2-3 kaşık yoğurt
2-3 kaşık makarna
Bol yeşillikli salata

Ara
Yarım nar

Su
3 litre

Spor
50 dk koşu (koşu bandında)
150 squat
+ 10 dk ceza koşusu

Adım

10325

Yawrukush Dahlia_
Canım sen de gör :) @Saadetim33

hem menüne hem sporuna hayran kaldım

Insallah daim olur kuzum benim de bazen belli olmuyo sagim solum
inşallah daim olsun ,hayat şeklin olsun bu diyet,insanız işte kaçamak illaki yapıyoruz ...bide kadın olunca hormonlar dengesiz ...eee haliyle diyet arada sapıtıyor,önemli olan pes etmemek sanırım :)

inşallah daim olsun ,hayat şeklin olsun bu diyet,insanız işte kaçamak illaki yapıyoruz ...bide kadın olunca hormonlar dengesiz ...eee haliyle diyet arada sapıtıyor,önemli olan pes etmemek sanırım :)

EVET Can'ım bi de Oluyo olmuyo desem yalan olur..
Azimle uğraştığım dönem 1 buçuk yılda 86 kilodan 68 inmiştim
Ama anlattığım gibi bebek ha geldi ha gelcek derken yedim yedim şiştim..

EVET Can'ım bi de Oluyo olmuyo desem yalan olur..
Azimle uğraştığım dönem 1 buçuk yılda 86 kilodan 68 inmiştim
Ama anlattığım gibi bebek ha geldi ha gelcek derken yedim yedim şiştim..
çok azimli bir karakterin var sanki...bence yine başaracaksın istediğin kiloya gelmeyi :)20 kilo vermişsin baksana azime :)

Herkese hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız taziyede şimdilik herkes evine gitti gün boyu misafir karşılama çay servisi derken halim kalmadı eğer okuyabilecek varsa Allah rızası için bir cüz alirmisinz yarın mevlit var herkese dağıttık bi kaç tane açık var yarın akşama kadar okunması lazım

Hayırlı akşamlar canım..
Ben alırım canım, kaçıncı cüzler kaldı ?

Basınız sağolsun Can'ım benim..

yediklerimi erritmek icin hic anlamiosunuz beni

cocuktan hic vaktim yok gecede artik bayiliorum yoksa inanki alirdim canim tutamayacagim sozler vermek istemiorum. bainiz sagolsun kim vefat ettin yakinmi canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…