özge seni görünce bana diycekki feyzacım senin menüne dediklerim için üzgünüm beterin beteri varmışaaaa ayipsin sen sirf yorum yap die yazicam bak simdik
yaziyorum
yazicam
dur unuttum
hatrlicam
bekle canim
geliyor
aklima
he
geldi
sabah patates kavurmasi
domates salatalik 1 dilim sokellali ekmek
cay peynir
aksam 1 dilim buskuvi tatlisi
2 dilim borek
su 1 bardak
spor 15 dkka gobek attim
al sana menu
belki zamanla anlar hatasını özür diler,,,bakalım zaman ne göstercek...tabi kalp kırılınca eski haline kolay dönmüyor
hem menüne hem sporuna hayran kaldımBugün ki menüm
Sabah
Sirkeli su
2 tane kuru incir
Kahvaltı
1 yumurta (sahanda)
Zeytin
Peynir
1 küçük domates
1 tutam roka
1 tutam dereotu
1 dilim (tam buğday) ekmek
2 fincan şekersiz çay
Öğle
1 kase nesfit (sütle)
Akşam
1 tabak ıspanak
2-3 kaşık yoğurt
2-3 kaşık makarna
Bol yeşillikli salata
Ara
Yarım nar
Su
3 litre
Spor
50 dk koşu (koşu bandında)
150 squat
+ 10 dk ceza koşusu
Adım
10325
Yawrukush Dahlia_
Canım sen de gör :) @Saadetim33
hem menüne hem sporuna hayran kaldım
inşallah daim olsun ,hayat şeklin olsun bu diyet,insanız işte kaçamak illaki yapıyoruz ...bide kadın olunca hormonlar dengesiz ...eee haliyle diyet arada sapıtıyor,önemli olan pes etmemek sanırım :)Insallah daim olur kuzum benim de bazen belli olmuyo sagim solum
inşallah daim olsun ,hayat şeklin olsun bu diyet,insanız işte kaçamak illaki yapıyoruz ...bide kadın olunca hormonlar dengesiz ...eee haliyle diyet arada sapıtıyor,önemli olan pes etmemek sanırım :)
çok azimli bir karakterin var sanki...bence yine başaracaksın istediğin kiloya gelmeyi :)20 kilo vermişsin baksana azime :)EVET Can'ım bi de Oluyo olmuyo desem yalan olur..
Azimle uğraştığım dönem 1 buçuk yılda 86 kilodan 68 inmiştim
Ama anlattığım gibi bebek ha geldi ha gelcek derken yedim yedim şiştim..
Herkese hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız taziyede şimdilik herkes evine gitti gün boyu misafir karşılama çay servisi derken halim kalmadıeğer okuyabilecek varsa Allah rızası için bir cüz alirmisinz yarın mevlit var herkese dağıttık bi kaç tane açık var yarın akşama kadar okunması lazım
Evet canım düğünmde 65 bile gördüm 1 haftada 3 4 kilo gitmişti..çok azimli bir karakterin var sanki...bence yine başaracaksın istediğin kiloya gelmeyi :)20 kilo vermişsin baksana azime :)
Hayırlı akşamlar canım..
Ben alırım canım, kaçıncı cüzler kaldı ?
Herkese hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız taziyede şimdilik herkes evine gitti gün boyu misafir karşılama çay servisi derken halim kalmadıeğer okuyabilecek varsa Allah rızası için bir cüz alirmisinz yarın mevlit var herkese dağıttık bi kaç tane açık var yarın akşama kadar okunması lazım
26-27-30 canım
yediklerimi erritmek icin hic anlamiosunuz beniözge seni görünce bana diycekki feyzacım senin menüne dediklerim için üzgünüm beterin beteri varmışhayır üstüne göbek bari atmasaydın ohh olsunn yedim işte yedim işteee yandann yandannnn mı yaptın
cocuktan hic vaktim yok gecede artik bayiliorum yoksa inanki alirdim canim tutamayacagim sozler vermek istemiorum. bainiz sagolsun kim vefat ettin yakinmi canimHerkese hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız taziyede şimdilik herkes evine gitti gün boyu misafir karşılama çay servisi derken halim kalmadıeğer okuyabilecek varsa Allah rızası için bir cüz alirmisinz yarın mevlit var herkese dağıttık bi kaç tane açık var yarın akşama kadar okunması lazım
27-yi ben aldım canım..
Allah kabul etsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?