• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Allah razı olsun canım yaa öyle darda kaldım ki inan bnmde bu gece 3 tane birden okumam gerekiyor yoksa size demezdim rabbimde seni darda bırakmasın

Amin canım, kimseyi bırakmasın..
Önemli değil canım benim, vaktim olsa daha çok alırdım ama 1 taneyi anca okurum akşama kadar..

bilmiyorum ki değişikler ya da ben değişiğim anlamadım valla . şu saatten sonra arkadaş işi mümkün değil . bende küçük çocuk değilim arkadaş diye tutturacak da işte ders saatleri arasında 2,3 saat ara olunca sıkıntı oluyor.birde sınıfta tek oturunca psikolojim bozuldu iyice bugün.ayy dert anlata anlata sıktım herkesi neyse :)
Bence sorun onlarda arkadaşlarının derdi niye onları gerdi ;) aman takma kuzum. olmadı başka bölümden birileriyle arkadaş olursun. valla benim bizim bölümden sevdiğim arkadaşım diyecek kimse yoktu ben iktisattan bir kızla kanka oldum hep diyorum iyiki tanımışım onu ;)

Kurani kerim okumayi tam bilmiyorum canim ya hep yasinden okuyorum ben.kusura bakma bilsem okurdum

Feyza ben bugün ne yedim biliyor musunn ?? Menümü hatırlamıyorum da bir sana sorayım dedimm:KK70:
Dünyayı yedim, Marstan da bir ısırık almıştım bu kadarını hatırlıyorum:KK70:

Kuzum ne sinavi hayirdir ozletme cook

Burda hic de oyle gorunmuyosun neden uzuyosun ki kendini sende sorun yok gayet de pozitif bi enerjin var

Hiiii demek oyleee olsun bakalim okuruz bigün belkim :KK70:
Kuzum sosyoloji okuyorum sınavlar 27 kasımda ama 6 dersim var ;) dayanamıyorum ki zırt pırt bakıyorum ne yapıyorsunuz ;)

Feyza ben bugün ne yedim biliyor musunn ?? Menümü hatırlamıyorum da bir sana sorayım dedimm:KK70:
Dünyayı yedim, Marstan da bir ısırık almıştım bu kadarını hatırlıyorum:KK70:
Nasil bulcam başka bölümden zor gibi,hayirlisi olsun artuk inşallah.kaderde yalnizlik varsa cekerimm.çok sağ ol ilgilendiğini için,desteklerinize çok ihtiyacim var:)

Bunu saadete yazcaktim ya M M_atruska

Kiz hakket kilo anlaminda dememissindir sandim :KK70:
Hani karakter yas olarak felan yani demissindir diye dusundum..
Ben sahsen suan bu 80 kiloyla kimseye xl diyemem aboooooo:KK70::KK76::KK57:
Bende kilo anlamında anlamadım. ;) kız feyza kilo anlamında mı dedin sen :)

Bugün ki menüm

Sabah
Sirkeli su
2 tane kuru incir

Kahvaltı
1 yumurta (sahanda)
Zeytin
Peynir
1 küçük domates
1 tutam roka
1 tutam dereotu
1 dilim (tam buğday) ekmek
2 fincan şekersiz çay

Öğle
1 kase nesfit (sütle)

Akşam
1 tabak ıspanak
2-3 kaşık yoğurt
2-3 kaşık makarna
Bol yeşillikli salata

Ara
Yarım nar

Su
3 litre

Spor
50 dk koşu (koşu bandında)
150 squat
+ 10 dk ceza koşusu

Adım

10325

@Yawrukush Dahlia_ Dahlia_
Canım sen de gör :) M M_atruska
Kuzum gayet güzel olmuş. yalnız nesfit tarzı şeyler pek sağlıklı değil onun yerine başka sağlıklı şeyler ye bence ;)

İki bebeyle nereye geliyo:anne::dondurma:

Niye gelmesinnn, biri zaten üzerinde ayıramıyor kendisinden, Akını da arabaya koydu mu tamamdır:-)
Hem kızın MaşaAllahı var, gün içinde yaptıklarınızı okuyunca bu haliyle nasıl yaptı acaba bu kadar şeyi diyorum, şimdi sen bizi bulamaz mı diyorsun yaniiii :KK70:

Back
X