• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

inşallah daim olsun ,hayat şeklin olsun bu diyet,insanız işte kaçamak illaki yapıyoruz ...bide kadın olunca hormonlar dengesiz ...eee haliyle diyet arada sapıtıyor,önemli olan pes etmemek sanırım :)
Bu edebiyat sözleri hamburgeri örter mi feyzoş gelecek cezalar :)

Nasil bulcam başka bölümden zor gibi,hayirlisi olsun artuk inşallah.kaderde yalnizlik varsa cekerimm.çok sağ ol ilgilendiğini için,desteklerinize çok ihtiyacim var:)

Bunu saadete yazcaktim ya M M_atruska
Kız hele dur bulursun hem hep hayırlısını istemek lazım belki böyle daha iyi oldu kuzum bilinmez

Kuzum sosyoloji okuyorum sınavlar 27 kasımda ama 6 dersim var :KK66: dayanamıyorum ki zırt pırt bakıyorum ne yapıyorsunuz :KK66:

Anladım canım Allah zihin açıklığı versin :)

Bende kilo anlamında anlamadım. :KK66: kız feyza kilo anlamında mı dedin sen :)

:D :D güldürdün beni yine yaaa ama yalnız değilmişim iyi oldu :D

Kuzum gayet güzel olmuş. yalnız nesfit tarzı şeyler pek sağlıklı değil onun yerine başka sağlıklı şeyler ye bence :KK66:

Bu arada kuzum ben onun sayesinde 15 kilo vermiştim bırakamam :D hem seviyorum hem de tok tutuyo beni o yüzden onu yemeye çalışıyorum kuzucum :/

Menüm

Sabah yemedim

Öğlen
Fırında tavuk
domates, salatalık
2 dilim domates

Ara
yarım nar

Akşam
1 kase çorba
et kavurma
domates, salatalık
1 dilim ekmek

2 kare çikolata yedim:KK22:
5 fincan çay

1 litre su

Spor - Yarım saat yürüyüş

Bakalım çikolataya ne ceza gelecek :D
Bu arada suyu arttır biraz daha kuzum çok faydalı zayıflamak için su..

Anladım canım Allah zihin açıklığı versin :)

:KK70: :KK70: güldürdün beni yine yaaa ama yalnız değilmişim iyi oldu :KK70:

Bu arada kuzum ben onun sayesinde 15 kilo vermiştim bırakamam :KK70: hem seviyorum hem de tok tutuyo beni o yüzden onu yemeye çalışıyorum kuzucum :/
Sadece Öğlen yiyerek mi verdin kuzum

Menüm

Sabah yemedim

Öğlen
Fırında tavuk
domates, salatalık
2 dilim domates

Ara
yarım nar

Akşam
1 kase çorba
et kavurma
domates, salatalık
1 dilim ekmek

2 kare çikolata yedim:KK22:
5 fincan çay

1 litre su

Spor - Yarım saat yürüyüş
Gayet güzel olmuş kuzum hafta bir 2 kare bitter yemek iyidir cezadan kurtuldun hadi iyisin feyza düşünsün cezaları ;)

Bakalım çikolataya ne ceza gelecek :KK70:
Bu arada suyu arttır biraz daha kuzum çok faydalı zayıflamak için su..

Yürüyüş gelirr :))
Ben de rahatsızım diye başka birşey yapamıyorum maalesef ama inşaAllah şimdilikk :)

Doğru, içemiyorum bitürlü, havalar soğuk ya dakka başı wc-deyim.. Evde olunca tamam da, şu günlerde hergün dıaşrı çıkıyorum, dün valla eve nasıl geldim ben bile bilmiyorum:KK70:
Gündüz içilmesi daha iyiymiş ama ben gece içeyim bir kaç gün, evde olacağım günler gündüz daha çok içerim..

FB_IMG_1476959086635.webp
Iyi geceler canlar

Back
X