Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kışın dediğin gibi bugün 50 kere gittim wc ye
Bide midem bulanır benim çok su içince kışın ama alıştırmaya çalışıyorum kendimi bol su içmeye..

Kışın dediğin gibi bugün 50 kere gittim wc ye
Bide midem bulanır benim çok su içince kışın ama alıştırmaya çalışıyorum kendimi bol su içmeye..

Al benden de o kadar :)
Diyeti geçtim benim genel olarak su çok içmem lazım..
Kışın genelde dudak kurumasından, çatlamasından eziyet çekiyorum resmen..
Bugün arkadaşım diyor eşim de öyleydi, su az içiyordu, günde 2 litre içince geçip gitti..
O yüzden yarından itibaren 2 litre rejimine geçiyorum inşaAllah :))

Aaaa benim de dudakları m çok kurur kışın demek su içmediğimden.. tamamdır o zaman bozmayayım bu tempoyu hiç iyi oldu bunu öğrendiğim sağol kuzum

Aaaa benim de dudakları m çok kurur kışın demek su içmediğimden.. tamamdır o zaman bozmayayım bu tempoyu hiç iyi oldu bunu öğrendiğim sağol kuzum

Bana doktor söylemişti su çok iç diye ama nerdee.. Dudak meselesini ben de bugün öğrendim, hadi bu kış çok su içicem bakalım nasıl olacak, hayırlısı :)
Gelişmeleri yazarızz :))

Kizlar eşimle lgilendim cay falan yaptim ona.baska odada yatak hazırladım . bebişe bulaşmasın diye ayni odada yatmak istemedi . oca yatak bize kaldı . kizimla sarılıp yatiyoz.
Hepinize iyi geceler iyi uykular
Yarın hepimiz bol eksilerr görürüz insaAllah

Allah şifa versin, çabuk iyileşir işaAllah..
İyi geceler size de

Bana doktor söylemişti su çok iç diye ama nerdee.. Dudak meselesini ben de bugün öğrendim, hadi bu kış çok su içicem bakalım nasıl olacak, hayırlısı :)
Gelişmeleri yazarızz :))

Aynen canım yazarız birbirimize iyi bi bilgi aldık bugün desene :)

Can'ım geçmiş olsun tekrar.. hayırlı geceler..

Valla kitabın adı "3F cezaları" da olabilir

Özge gelsin de dicek kaç F olduğunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…