Gayet güzel olmuş kuzum hafta bir 2 kare bitter yemek iyidir cezadan kurtuldun hadi iyisin feyza düşünsün cezaları
Yürüyüş gelirr :))
Ben de rahatsızım diye başka birşey yapamıyorum maalesef ama inşaAllah şimdilikk :)
Doğru, içemiyorum bitürlü, havalar soğuk ya dakka başı wc-deyim.. Evde olunca tamam da, şu günlerde hergün dıaşrı çıkıyorum, dün valla eve nasıl geldim ben bile bilmiyorum
Gündüz içilmesi daha iyiymiş ama ben gece içeyim bir kaç gün, evde olacağım günler gündüz daha çok içerim..
Bence de bide FikriyeninFeyzanın cezalarından Özge kitap yazacak yakında
Bence de bide Fikriyenin
Kışın dediğin gibi bugün 50 kere gittim wc ye
Bide midem bulanır benim çok su içince kışın ama alıştırmaya çalışıyorum kendimi bol su içmeye..
Canım başınız sağolsun . Rabbim size sabır versin . yaptığınız duaları ,hayirlarinizi kabul etsin .canım bende Arapça tam bilmiyorum yoksa seve seve okurdumBabaannem vefat etti canımolsun bisey olmaz yinede sağol
Kız Allah iyi etsin yaaaaa
Al benden de o kadar :)
Diyeti geçtim benim genel olarak su çok içmem lazım..
Kışın genelde dudak kurumasından, çatlamasından eziyet çekiyorum resmen..
Bugün arkadaşım diyor eşim de öyleydi, su az içiyordu, günde 2 litre içince geçip gitti..
O yüzden yarından itibaren 2 litre rejimine geçiyorum inşaAllah :))
İkisinin de adı F-yle başlıyor ya şimdi ben de kaşınıyorum üçüncü F olarak da beni ekliyecekler o olacak
Aaaa benim de dudakları m çok kurur kışın demek su içmediğimden.. tamamdır o zaman bozmayayım bu tempoyu hiç iyi oldu bunu öğrendiğim sağol kuzum
Olabilir bence de sen de F sin
3 F le uğurlicak sizi sonra da
Kizlar eşimle lgilendim cay falan yaptim ona.baska odada yatak hazırladım . bebişe bulaşmasın diye ayni odada yatmak istemedi . oca yatak bize kaldı . kizimla sarılıp yatiyoz.
Hepinize iyi geceler iyi uykular
Yarın hepimiz bol eksilerr görürüz insaAllah
Bana doktor söylemişti su çok iç diye ama nerdee.. Dudak meselesini ben de bugün öğrendim, hadi bu kış çok su içicem bakalım nasıl olacak, hayırlısı :)
Gelişmeleri yazarızz :))
Kizlar eşimle lgilendim cay falan yaptim ona.baska odada yatak hazırladım . bebişe bulaşmasın diye ayni odada yatmak istemedi . oca yatak bize kaldı . kizimla sarılıp yatiyoz.
Hepinize iyi geceler iyi uykular
Yarın hepimiz bol eksilerr görürüz insaAllah
Valla kitabın adı "3F cezaları" da olabilir
Aynen canım yazarız birbirimize iyi bi bilgi aldık bugün desene :)
Özge gelsin de dicek kaç F olduğunu
benide alin :)Özgeyi elinde sopayla gördüm,tut elimi kacalimm
sendr bole cp verirsin
Arabanın arkasına da yazdırır kesinnn
Güvendiğim dağlara kar yağdıranlar, hazırlanın kaymaya geliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?