• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kizlar eşimle lgilendim cay falan yaptim ona.baska odada yatak hazırladım . bebişe bulaşmasın diye ayni odada yatmak istemedi . oca yatak bize kaldı . kizimla sarılıp yatiyoz.
Hepinize iyi geceler iyi uykular
Yarın hepimiz bol eksilerr görürüz insaAllah
aynen bende esimi karantinaya aliorum direk ayri odaya . ama o iyilesti oglan hastalanfi nasil is anlamadim :)

Merhaba kızlar ben kendimi tanıtayım sizlere
Kullanıcı Adı : Ebush_354
İsim (İsteğe Bağlı ): Ebru
Yaşınız : 27
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: Yok
Yaşadığınız şehir: İstanbul
Boyunuz : 1.60
Kilonuz: 84
Hedef kilonuz : 60
Kilo alma hikayeniz : Kendimi bildim bileli zaten kiloluydum. Kilo verme süreçlerim oldu fakat insülin direnci ve polikistik over yüzünden her seferinde daha fazla kilo aldım
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz?
Karşıma çıkan her türlü rahatsızlığımda önüme hep kiloyu koydular ve bu da artık benim canım çok fazla sıkmaya başladı. Artı bebek sahibi olmak istiyoruz ama kilo önümüzde büyük bir engel..

Bugün pek bir düzenli olmadı ama yarın menü paylaşımına başlayacağım..
Hoşgeldin canım bende Gonca
bende sokak köpeklerini yanıma alıp koşturcam mahallede :KK70: sonunculuğu bile kaçırdı bu kara bahtt :KK70:

sen bana iyi bir yorum yaptın ,bak bak iyi bak ben feyza bi yanlışın olmasın bana mı yazdın o yorumu eminmisin :KK70:

ayy abla çok tehlikeli o ya,ağzın uyuşukken dudağını koparırdın Allah korusun ,bir daha sakın yeme öyle lütfen . bende olduda ordan biliyorum .dudağı koparmışım uyuşuk olduğu için fark etmedim ,çevredekiler dedi ağzındn kan akıyor diye,baktım dudağımı ısırmışım .

bana bir kere canım demedinnn :63::63::63:

adama bak ne diye dokunuyo ya töbe töbe :KK70::KK70::KK70:
İşte bi tarafımı isirmayayim diye pizzayı da cignemedim
Kizlar kahvalti masasini toplayayim ,Akini hazirlayayim, Akinin beslenmesini hazirlayayim, birde kendimi hazirlayayim:duduk::KK76:
Bugun Akini okula birakip, dogruca hastaneye konrtole gidecegim, oradanda Akini almaya yetisecegim okula..:KK55:
Off bir gun bu yollarda doguracagim diye cok korkuyorum:anneadayı::KK57:
Telin sarjini doldurdum aralarda derelerde gelicimm, benden kacisiniz yok hatunlar:p:KK200:
Kolay gelsin canım yine yoğunsun.
Ay maşallah ne çok yazışmalar olmuş özlemişim :KK66:
Kızlar sınavlarım var o yüzden gündüz pek gelemiyorum :KK43: gece de şansa iki gündür yatılı misafirim var. o yüzden bu aralar çok gelmesem kusura bakmayın
Kolay gelsin canım

ilgilendiğiniz için çok sağ olun kızlar. günüm kötü geçti. yalnız takıldım bütün gün. özür dilediğim kız sorun yok diyor da arkadaşları konuşmadı hiç ,onlar konuşmayınca bende bir şey söylemedim.tek takılıcam artık yapacak bir şey yok :KK43: ben uyum sağlayamıyorum kimseye , muhabbetim felan kötü demekki ne biliyim işte olmuyor...
Zamanla alışırsınız birbirinize konuşur onlarda
bilmiyorum ki değişikler ya da ben değişiğim anlamadım valla . şu saatten sonra arkadaş işi mümkün değil . bende küçük çocuk değilim arkadaş diye tutturacak da işte ders saatleri arasında 2,3 saat ara olunca sıkıntı oluyor.birde sınıfta tek oturunca psikolojim bozuldu iyice bugün.ayy dert anlata anlata sıktım herkesi neyse :)
Aralarda kitap oku sende ben olsam öyle yapardım
Cok iyi gectii cooook :) Yawrukush Yawrukush
Vutun gun kuzenimi ders calistirdim teog icin yoruldum ama
Kolay gelsin 8. Sinifmi benim kızda 7 de
Vermem gereken 15 kg daha var
Verirsin canım.

Ben internetten alışveriş yapmıyorum ama yeni neler var diye bakıyorum bazen :))
Sefamervede olanları burda bir mağaza var onlar getiriyorlar ama fiyatttt :skandal:
ooo magazalara bakarsan yetisemezsin zaten . sefa da var moda nisadada var nie internetten alisveris yapmiosun ki kapida odeme var. normal semttwki magazalara gitmeye kalksan oooo ben hayatta alamiorum bi tunik 70 80tl hayatta vermem . internette 19 tl :)

esprilere gelll tuuuuu :63::D alıntılayamadım tek tek telefondan okudum.şimdi pc ye geçtim tekrardan da okuyup alıntılamaya vaktim yok malum okul hazırlığı:işsiz:

Hoşgeldin canım bende Gonca

İşte bi tarafımı isirmayayim diye pizzayı da cignemedim

Kolay gelsin canım yine yoğunsun.

Kolay gelsin canım

Zamanla alışırsınız birbirinize konuşur onlarda

Aralarda kitap oku sende ben olsam öyle yapardım

Kolay gelsin 8. Sinifmi benim kızda 7 de

Verirsin canım.
kitap okuyorum zaten bende :)

Valla elinden gelenin fazlasini yapıyorsun özgem :KK200: Ebru çok iyi çıktı kendisi hemen cezasını yapmış kaptanım :halay:
evet canim boyle uyeye can kurban :)

Sağlık sıhhatle inşallah bebeğini kucağına alırsın inşallah canım meslektaşız demek ben de öğretmenim :) duana yürekten amin diyorum beslenme değil de egzersiz de problemim var açıkcası evde yapabileceğim basit ve etkili yöntemlere ihtiyacım var bel ve boyun fıtığım var kendimi sakatlamaktan çok korkuyorum o konuda bir fikrin varsa seve seve dinleyebilirim
canim bel ve boyun fitigin varsa doktorun verdigi egzersiz en guzeli olur.
hatta esimde de fitik rahatsizligi var ve doktor yuzmek ve yurumek yapabilecegin en guzel sporlar der hep.
fakat yarin ilk is senin saglik durumuna gore egzersiz paylasacagim hic merak etme:)

kizlar ya bide sayin kaptanim Yawrukush Yawrukush
ben su diyet isine adapte olamiorum malum kış evden cikmiorum canim skldikca yemege saldiriorum. yapamiyorum ya yemege zaafim var :KK43: vazgecemiorummm :KK43: delircem kilo vermek istiorummmm :mad:
senin menun sayesinde Edacim basimi duvarlardan duvarlara vuracagim:)
canim ac kalmadan doyarak kilo veriyoruz ama pastalar, boreklerle degil kuzum.
saglikli her seyden doyasiya yiyebilirsin biliyorsun..

Afiyet olsun canım yakın olsan gelirdim:)))sen nasılsın tatlım:))
iyiyim kuzum gunun aydin olsun :)

Cok iyi gectii cooook :) Yawrukush Yawrukush
Vutun gun kuzenimi ders calistirdim teog icin yoruldum ama
cok sevindim gozunaydin kuzum :)

aaaa ayipsin sen sirf yorum yap die yazicam bak simdik

yaziyorum

yazicam

dur unuttum

hatrlicam

bekle canim

geliyor

aklima

he

geldi

sabah patates kavurmasi
domates salatalik 1 dilim sokellali ekmek
cay peynir

aksam 1 dilim buskuvi tatlisi
2 dilim borek
su 1 bardak
spor 15 dkka gobek attim :KK70:
al sana menu
bu ne menu Allahim sana geliyorum.... :(

şaka maka ben menülerimi düzeltmeye gayret ediyorum özge ...çok stresli olunca düşünmeden yiyorum onu engelleyemiyorum ama elimden geleni yapıyorum Yawrukush Yawrukush
canim stresliyken baska bir seye yonlendir kendini yemege degil..

Bugün ki menüm

Sabah
Sirkeli su
2 tane kuru incir
Kahvaltı
1 yumurta (sahanda)
Zeytin
Peynir
1 küçük domates
1 tutam roka
1 tutam dereotu
1 dilim (tam buğday) ekmek
2 fincan şekersiz çay

Öğle
1 kase nesfit (sütle)

Akşam
1 tabak ıspanak
2-3 kaşık yoğurt
2-3 kaşık makarna
Bol yeşillikli salata

Ara
Yarım nar

Su
3 litre

Spor
50 dk koşu (koşu bandında)
150 squat
+ 10 dk ceza koşusu

Adım

10325

Yawrukush Yawrukush Dahlia_ Dahlia_
Canım sen de gör :) @Saadetim33
cok guzel olmus canim :)

Herkese hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız taziyede şimdilik herkes evine gitti gün boyu misafir karşılama çay servisi derken halim kalmadı :KK43: eğer okuyabilecek varsa Allah rızası için bir cüz alirmisinz yarın mevlit var herkese dağıttık bi kaç tane açık var yarın akşama kadar okunması lazım
gulum ben butun gun disaridaydim cok gec gordum cuz mesajini, hakkini helal et..
mevlitinizi Allah kabul etsin, Rabbim bol sabir ve kolayliklar versin..

Kuzum sosyoloji okuyorum sınavlar 27 kasımda ama 6 dersim var :KK66: dayanamıyorum ki zırt pırt bakıyorum ne yapıyorsunuz :KK66:
Hazalim kolay gelsin canim :)

Feyzanın cezalarından Özge kitap yazacak yakında :KK70:
evet kitabin ismide sopasi elinde :)

Aynen öyle canım :)

Özgem, yavru kuşum kıyamaz bize :KK45:

Özge diye diye özledim kızı :KK48:
Doktora mı gidecekti ben de yalnış hatırlıyorum yoksa :KK64:
oyy bende ozledim sizi cookkk :)

tebrikler canisi, gunun guzel gecsin Feyzosum :)

Back
X