- 21 Ekim 2016
- 1.481
- 3.541
- 48
- 34
iyi canim hafif gecirior cok sukur . hemen onlemini aldikya ondaneda-sofi Eda oğlun nasıl oldu ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi canim hafif gecirior cok sukur . hemen onlemini aldikya ondaneda-sofi Eda oğlun nasıl oldu ?
aynen bende esimi karantinaya aliorum direk ayri odaya . ama o iyilesti oglan hastalanfi nasil is anlamadim :)Kizlar eşimle lgilendim cay falan yaptim ona.baska odada yatak hazırladım . bebişe bulaşmasın diye ayni odada yatmak istemedi . oca yatak bize kaldı . kizimla sarılıp yatiyoz.
Hepinize iyi geceler iyi uykular
Yarın hepimiz bol eksilerr görürüz insaAllah
iyi canim hafif gecirior cok sukur . hemen onlemini aldikya ondan
benide alin :)
sendr bole cp verirsin
Otoban’da sessiz bir hayat, seni sevende kabahat.
![]()
bende sefamerveye modanisaya bakiom kiz bayagi indirim var :)eda-sofi Eda oğlun nasıl oldu ?
bende sefamerveye modanisaya bakiom kiz bayagi indirim var :)

Hoşgeldin canım bende GoncaMerhaba kızlar ben kendimi tanıtayım sizlere
Kullanıcı Adı : Ebush_354
İsim (İsteğe Bağlı ): Ebru
Yaşınız : 27
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: Yok
Yaşadığınız şehir: İstanbul
Boyunuz : 1.60
Kilonuz: 84
Hedef kilonuz : 60
Kilo alma hikayeniz : Kendimi bildim bileli zaten kiloluydum. Kilo verme süreçlerim oldu fakat insülin direnci ve polikistik over yüzünden her seferinde daha fazla kilo aldım
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz?
Karşıma çıkan her türlü rahatsızlığımda önüme hep kiloyu koydular ve bu da artık benim canım çok fazla sıkmaya başladı. Artı bebek sahibi olmak istiyoruz ama kilo önümüzde büyük bir engel..
Bugün pek bir düzenli olmadı ama yarın menü paylaşımına başlayacağım..
İşte bi tarafımı isirmayayim diye pizzayı da cignemedimbende sokak köpeklerini yanıma alıp koşturcam mahalledesonunculuğu bile kaçırdı bu kara bahtt
sen bana iyi bir yorum yaptın ,bak bak iyi bak ben feyza bi yanlışın olmasın bana mı yazdın o yorumu eminmisin
ayy abla çok tehlikeli o ya,ağzın uyuşukken dudağını koparırdın Allah korusun ,bir daha sakın yeme öyle lütfen . bende olduda ordan biliyorum .dudağı koparmışım uyuşuk olduğu için fark etmedim ,çevredekiler dedi ağzındn kan akıyor diye,baktım dudağımı ısırmışım .
bana bir kere canım demedinnn
adama bak ne diye dokunuyo ya töbe töbe![]()
Kolay gelsin canım yine yoğunsun.Kizlar kahvalti masasini toplayayim ,Akini hazirlayayim, Akinin beslenmesini hazirlayayim, birde kendimi hazirlayayim
Bugun Akini okula birakip, dogruca hastaneye konrtole gidecegim, oradanda Akini almaya yetisecegim okula..
Off bir gun bu yollarda doguracagim diye cok korkuyorum
Telin sarjini doldurdum aralarda derelerde gelicimm, benden kacisiniz yok hatunlar![]()
Kolay gelsin canımAy maşallah ne çok yazışmalar olmuş özlemişim
Kızlar sınavlarım var o yüzden gündüz pek gelemiyorumgece de şansa iki gündür yatılı misafirim var. o yüzden bu aralar çok gelmesem kusura bakmayın
Zamanla alışırsınız birbirinize konuşur onlardailgilendiğiniz için çok sağ olun kızlar. günüm kötü geçti. yalnız takıldım bütün gün. özür dilediğim kız sorun yok diyor da arkadaşları konuşmadı hiç ,onlar konuşmayınca bende bir şey söylemedim.tek takılıcam artık yapacak bir şey yokben uyum sağlayamıyorum kimseye , muhabbetim felan kötü demekki ne biliyim işte olmuyor...
Aralarda kitap oku sende ben olsam öyle yapardımbilmiyorum ki değişikler ya da ben değişiğim anlamadım valla . şu saatten sonra arkadaş işi mümkün değil . bende küçük çocuk değilim arkadaş diye tutturacak da işte ders saatleri arasında 2,3 saat ara olunca sıkıntı oluyor.birde sınıfta tek oturunca psikolojim bozuldu iyice bugün.ayy dert anlata anlata sıktım herkesi neyse :)
Kolay gelsin 8. Sinifmi benim kızda 7 de
Verirsin canım.Vermem gereken 15 kg daha var
Aynen öyle canım :)
Özgem, yavru kuşum kıyamaz bize
Özge diye diye özledim kızı![]()
Doktora mı gidecekti ben de yalnış hatırlıyorum yoksa![]()
Sanki ben de oyle hatirliyorum kontrole gidecekti gibi ama hic sesinde cikmadi hayrolsun insallah
İyi geceler canlar..
ooo magazalara bakarsan yetisemezsin zaten . sefa da var moda nisadada var nie internetten alisveris yapmiosun ki kapida odeme var. normal semttwki magazalara gitmeye kalksan oooo ben hayatta alamiorum bi tunik 70 80tl hayatta vermem . internette 19 tl :)Ben internetten alışveriş yapmıyorum ama yeni neler var diye bakıyorum bazen :))
Sefamervede olanları burda bir mağaza var onlar getiriyorlar ama fiyatttt![]()
kitap okuyorum zaten bende :)Hoşgeldin canım bende Gonca
İşte bi tarafımı isirmayayim diye pizzayı da cignemedim
Kolay gelsin canım yine yoğunsun.
Kolay gelsin canım
Zamanla alışırsınız birbirinize konuşur onlarda
Aralarda kitap oku sende ben olsam öyle yapardım
Kolay gelsin 8. Sinifmi benim kızda 7 de
Verirsin canım.
evet canim boyle uyeye can kurban :)Valla elinden gelenin fazlasini yapıyorsun özgemEbru çok iyi çıktı kendisi hemen cezasını yapmış kaptanım
![]()
canim bel ve boyun fitigin varsa doktorun verdigi egzersiz en guzeli olur.Sağlık sıhhatle inşallah bebeğini kucağına alırsın inşallah canım meslektaşız demek ben de öğretmenim :) duana yürekten amin diyorum beslenme değil de egzersiz de problemim var açıkcası evde yapabileceğim basit ve etkili yöntemlere ihtiyacım var bel ve boyun fıtığım var kendimi sakatlamaktan çok korkuyorum o konuda bir fikrin varsa seve seve dinleyebilirim
senin menun sayesinde Edacim basimi duvarlardan duvarlara vuracagim:)kizlar ya bide sayin kaptanimYawrukush
ben su diyet isine adapte olamiorum malum kış evden cikmiorum canim skldikca yemege saldiriorum. yapamiyorum ya yemege zaafim varvazgecemiorummm
delircem kilo vermek istiorummmm
![]()
iyiyim kuzum gunun aydin olsun :)Afiyet olsun canım yakın olsan gelirdim:)))sen nasılsın tatlım:))
cok sevindim gozunaydin kuzum :)
bu ne menu Allahim sana geliyorum....aaaa ayipsin sen sirf yorum yap die yazicam bak simdik
yaziyorum
yazicam
dur unuttum
hatrlicam
bekle canim
geliyor
aklima
he
geldi
sabah patates kavurmasi
domates salatalik 1 dilim sokellali ekmek
cay peynir
aksam 1 dilim buskuvi tatlisi
2 dilim borek
su 1 bardak
spor 15 dkka gobek attim
al sana menu
canim stresliyken baska bir seye yonlendir kendini yemege degil..şaka maka ben menülerimi düzeltmeye gayret ediyorum özge ...çok stresli olunca düşünmeden yiyorum onu engelleyemiyorum ama elimden geleni yapıyorumYawrukush
cok guzel olmus canim :)Bugün ki menüm
Sabah
Sirkeli su
2 tane kuru incir
Kahvaltı
1 yumurta (sahanda)
Zeytin
Peynir
1 küçük domates
1 tutam roka
1 tutam dereotu
1 dilim (tam buğday) ekmek
2 fincan şekersiz çay
Öğle
1 kase nesfit (sütle)
Akşam
1 tabak ıspanak
2-3 kaşık yoğurt
2-3 kaşık makarna
Bol yeşillikli salata
Ara
Yarım nar
Su
3 litre
Spor
50 dk koşu (koşu bandında)
150 squat
+ 10 dk ceza koşusu
Adım
10325
Yawrukush
Dahlia_
Canım sen de gör :) @Saadetim33
gulum ben butun gun disaridaydim cok gec gordum cuz mesajini, hakkini helal et..Herkese hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız taziyede şimdilik herkes evine gitti gün boyu misafir karşılama çay servisi derken halim kalmadıeğer okuyabilecek varsa Allah rızası için bir cüz alirmisinz yarın mevlit var herkese dağıttık bi kaç tane açık var yarın akşama kadar okunması lazım
Hazalim kolay gelsin canim :)Kuzum sosyoloji okuyorum sınavlar 27 kasımda ama 6 dersim vardayanamıyorum ki zırt pırt bakıyorum ne yapıyorsunuz
![]()
evet kitabin ismide sopasi elinde :)Feyzanın cezalarından Özge kitap yazacak yakında![]()
oyy bende ozledim sizi cookkk :)Aynen öyle canım :)
Özgem, yavru kuşum kıyamaz bize
Özge diye diye özledim kızı
Doktora mı gidecekti ben de yalnış hatırlıyorum yoksa![]()
tebrikler canisi, gunun guzel gecsin Feyzosum :)