Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

canim 3 ana ogununu ve 2 ara ogununu yap guzelce.
gunluk 1200-1300 kalori ideal 2000 cok fazla..
demi canm fazla geldi banada . tamam ozman bole gidiorum birazdan kabuska yicimm :) sonrada belki sut icerim :) sen nasilsin bebisin kafasi elelri belli oluodur artik :)

Amin gülüm cumlemizin inş.

evettt menum menum
sabah
3 tane zeytin
2 catal peynir
2 catal cilek receli
4 catal domatesli aci sos
2 adet yumurta saganda
2 dilom kepekli ekmek
1 kupa cay

ara ogun
1 adet armut

Oglen
2 kase tarhana corbasi
3 adet taze sogan

aksam

kiymali kapuska 1 tabak dolu
1 yesil biber
yarim dilim kepekli ekmek
2 tane un kurabiyesi

2 litre su
spor yok :/
Yawrukush Pembis Hayaller Alya008

Yok canım henüz görünmüyor ama elleri hep üst damağında uykusunda çok inliyor yazık gece de yarım saate bir uyanıyor

Yok canım henüz görünmüyor ama elleri hep üst damağında uykusunda çok inliyor yazık gece de yarım saate bir uyanıyor

İyi akşamlar kızlar

Bugünkü menüm

Sabah 1 dilim çavdar ekmeği
1 dilim peynir
5 zeytin
1 yumurta
Şekersiz çay
Öğle 1 kase çorba
kıymalı semizotu yemeği yoğurt
Ara 1 elma
Akşam 1 kase mercimek çorbası
1 biber 1 de kabak dolması yoğurt salata
Su 3 lt spor bugün yok gece uykusuz geçti hiç halim yoktu

canim eger adetin duzenliydiyse, bebektir buyuk ihtimal.
sen spor yapma canim, pazartesiyi bekle ,doktora git, ona gore durumuna bakalim.
ya da yarin bir test daha al yap...
Canım hamilelikten önce çok düzensizdi doğumdan sonra ilk olduğumda 3ay boyunca sürekli olmuştum regl sonra doktora gittim sürekli regl oluyorum diye baktı rahim duvarı kalınlaşmış demişti ilaç yazmıştı 5 gün falan kullandım sonrasında nerdeyse 6 aydır düzenliydi ayın 5 inde olurdum bir geçen ay 9 unda oldum 4 gün gecikmeli ama bilmiyorum polikistik over im var ondanda olabilir pazartesi test yapıcam canım kesin yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…