ilk sana solucem kader arkadasimYapta bilgilendir merak ettim şimdi ya varsa
bu kadar acimasiz davranma canm kendineBen kendimi tebrik edemiyorum hatta kınıyorum 200 grcık olurmu yaa utanıyorum kendimden kendime ceza veresim var acaba tatlı yada dondurma yiyim ben güzel bir ceza verdim kendime
gecen hafta 82.5 kg
bu hafta 81.6 kg
verilen 900 gram
hedef 66 kg
bidahaki hafta hedef 80 kg
Günaydın kızlar
Geçen hafta:88.7
Bu cuma :86.7
Fark: 2 kilo
Günaydın kızlar
Bu hafta : 89,8
Geçen hafta : 90.8
Fark : 1 kg
Hedef : 70
Tebrikler kızlar harikasınız hepinizGeçen hafta 70.5
Bu hafta 70.4
Fark _100
Haftaya buluşalım 66.5 taCanım bu hafta güya hedefim 66.5 olucaktı diil okadar olmak yanından köşesinden bile geçemedim ama haftaya bomba olucağım inşallah :)))
Allah razı olsun cnn. Ben çok sık kabızlık çekiyorum. Basurum htta ameliyat lik. Son çare bitkisel birşeyler kullaniyorum canmÇok geçmiş olsun kv e canım. İnşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur sen de düzene kavuşursun . ayağın için de geçmiş olsun tabii öyle yürüyüş yapamazsın en güzeli squat plank vs.
Afiyet olsun menün çok güzel
Amin canım teşekkürler
Aaaa neden öyle oldun canim ?
Tebrikler harikasın :)
Afiyet olsun canım
Günaydın hayırlı cumalar
Tebrikler eksi eksidir canım azi çoğu olmaz
Ne rahatsızlığın var canım geçmiş olsun
Günaydın canım sana da hayırlı cumalar
Tebrikler
Afiyet olsun canım
Ooo süpersin
ben iyiym ama cok yogun bi hafta geciriyorum canim senin dogum yaklasti galiba iyice hayirlisiyla insallah. topigede girip asilamadim diyete neyse baslayacagim inslaalh en kisa zamandabiz iyiyiz Haticecim sen nasilsin?
Nasıl yanikaptancihim ben ödül yapmicam ben zaten istedigimi yiyom :)Yawrukush
ha kist ha pko cok fark yok canm :)Nasıl yani
canim yediklerine dikkat etsen yeter . bu durumda spor yapacak halin yok tabi . sorunlarin var sonuctaKızlar moralim çok bozukBu hafta tamamen kendimi saldim ne spor ne düzenli beslenme
Geçen hafta 60.0
Bu hafta 60.2
senin bildirimi goremedim canm :)Hayırlı cumalar canlar
Onun bildirimini ben hić görmüyorum zaten sende bekleme boşuna bekleye bekleye meyve verirsin sonracanim yediklerine dikkat etsen yeter . bu durumda spor yapacak halin yok tabi . sorunlarin var sonucta
senin bildirimi goremedim canm :)
canim yediklerine dikkat etsen yeter . bu durumda spor yapacak halin yok tabi . sorunlarin var sonucta
senin bildirimi goremedim canm :)
Korkunun ecele faydası yok fatimem hadi koş bi ćırpıda tartıldım bakim bekliyoz 4 gözleTartılmıyorum ki canım
Hele de reglim gecikti elim, ayağım bile şiş artık, bu durumda hiç tartılmam
valla safak 30 oldumu senin tepene cokucem zayflaman icin haberin olsun:)Dahlia_
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?