Onun bildirimini ben hić görmüyorum zaten sende bekleme boşuna bekleye bekleye meyve verirsin sonra
Korkunun ecele faydası yok fatimem hadi koş bi ćırpıda tartıldım bakim bekliyoz 4 gözle
İznin tadına birde ben bakim dedim ama yollamıyo özge bensiz kalamıyo napim bende vazgeçtim sevenlerimi kırmak hiç huyum değildirBak işte bu yüzden sana izne ayrılma diyorum.. Hele moralim iyi değilse çöküyorsun resmen, kilo verme isteğin kalmıyor.. Ben tartılmayı bile unutuyorum
Korkupta tartılmazsan bugidişle 60 ları görüceksin demedi demeDüşene bir de sen vurma, tartıya çıkıp kalpten gidemem acı bana
2 hafta falan önce 58 görmüştüm
İznin tadına birde ben bakim dedim ama yollamıyo özge bensiz kalamıyo napim bende vazgeçtim sevenlerimi kırmak hiç huyum değildir
olmaz kurallara aykiriTartılmıyorum ki canım
Hele de reglim gecikti elim, ayağım bile şiş artık, bu durumda hiç tartılmam
Korkupta tartılmazsan bugidişle 60 ları görüceksin demedi deme
Onun bildirimini ben hić görmüyorum zaten sende bekleme boşuna bekleye bekleye meyve verirsin sonra
sen bu az yemekle kiloda alirsin solim duzensiz ve azDüşene bir de sen vurma, tartıya çıkıp kalpten gidemem acı bana
2 hafta falan önce 58 görmüştüm
olmaz kurallara aykiri
Kaptanda bunu yaparsa biz napalım tartılmasakmı acaba kaptana protestoolmaz kurallara aykiri
Kaptanda bunu yaparsa biz napalım tartılmasakmı acaba kaptana protestoolmaz kurallara aykiri
Özgem geçmiş olsun buhaftada birincilik gitti AKovser sayesinde kesinleşmiş olduSeni mi kıracağım, tartıldım 59.9
Ödemi, kıyafetlerimi, yemeğimi, çayımı say, bunlarla beraber sonuç bu :))
Özgem geçmiş olsun buhaftada birincilik gitti AKovser sayesinde kesinleşmiş oldu
Kaptanda bunu yaparsa biz napalım tartılmasakmı acaba kaptana protesto
Atarız fatimem sen merak etme istediğin çimdik olsunHaklısınız, bundan sonra her hafta bildirim yapıcam, unutursam bir çimdik atarsınız artık
ben atarım o iş bendeHaklısınız, bundan sonra her hafta bildirim yapıcam, unutursam bir çimdik atarsınız artık
Atarız fatimem sen merak etme istediğin çimdik olsun
ben atarım o iş bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?