Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canım basın sağolsun Rabbim mekanı cennet eylesin

ha kist ha pko cok fark yok canm :)

Canım benim bence bu konular hakkinda cok fazla yorum yapma yaa..
Cunku beni ve benim gibi olan arkadaslari incitiyosun fazlasiyla..
Kistle pko nasi ayni olabilir nasi bu cumleyi kurabildin hayretle bakiyorum suan mesajina..
Ebush_354 arkadasim da pko dan dertli.. yanlis biliyosam duzeltsin beni ama eminim ????

Kist hamile iken bile oluşabilecek bisey.
Ama pko gebelige engel bisey..
Yani daglaaaar kadar fark var arasinda.....

Rahimdeki kistlerin hepsi pco değildir, her pco olanında küçük kistleri dışında büyük oranda kistleri de yoktur. Farklı şeyler bunlar rahimdeki her sorunu aynı kefeye koyamayız. Bizler bir dertten muzdarip olduğumuz için çözümü gerek tıbbi, gerekse de bitkisel yollardan bulmaya çalışıyoruz. Faydanın neyden geleceği belli olmaz. Nasıl ki ilaçların aynı hastalığa sahip herkese eşit derecede faydalı olduğunu iddia edemeyeceğimiz gibi, soğan kürünün de kisti olan herkese %100 etkili olduğunu iddia edemeyiz. Ortada bu yoldan şifa bulan bir sürü örnek var deneyip denememek şahsa kalmıştır. Kimsenin gırtlağına yapışıp zorla yapın diyen kimse yok. Kaldı ki bunu içtim diye gökten zembille direk hamile kalacağım demiyorum. Ha belki bana da fayda etmez ama bunu denemeden de bilemem değil mi? İşin özü herkes yaptığı şeyi yazar, sorusu olanı cevaplar bu kadar, gerisi karşı tarafın iradesine kalmıştır..

Spordan dolayı ödem olmuştur kaşlar sismistir haftaya güzel bir eksi gelecek
Olabilir mi böyle bir şey canım? Çünkü hoca hedef yağ yakmak olduğu için ağırlıkları az koymamı istiyor direk kasa dönüşmesin diye.. İnşallah haftaya düzene girer

Cok guzel ozetlemissin canım eline saglık..

Sibelim gülüm başınız sağolsun çok üzüldüm. Rabbim mekanını cennet eylesin.

Canım aklıma ne geldi, senin misafirler vardı, var mı onlardan bir haber merak ettim
Kız ebrum onlar gitii 3 gün sonra tekrar döndüler burda ev tutma kararı almışlar.2 gün kaldılar sonra döndüler olaylar olaylar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…