yaa olemi guzelim. demekki sen yeterince bilgi sahibi degilsin pko konusunda sanirim . k.bakmada bende bicak altina yattim kistim yuzunden ole havadan cocuk gelmedi yani. ben hamile kalamamisken pkolu arkadasim hamile kaldi. o nasil oluyor acba . asil sen benim lafimi bole yanlis yerlere cekerek baskasinida etiketleyerek incittin . cok sasrdim . ben omru hayatimda kimseyi incitmemisimdir . herkese espiri yaklasmisimdir.Canım benim bence bu konular hakkinda cok fazla yorum yapma yaa..
Cunku beni ve benim gibi olan arkadaslari incitiyosun fazlasiyla..
Kistle pko nasi ayni olabilir nasi bu cumleyi kurabildin hayretle bakiyorum suan mesajina..
Ebush_354 arkadasim da pko dan dertli.. yanlis biliyosam duzeltsin beni ama eminim ????
Kist hamile iken bile oluşabilecek bisey.
Ama pko gebelige engel bisey..
Yani daglaaaar kadar fark var arasinda.....
Başın sağolsun canım allah rahmet eylesinSelamlar kizlar herkes iidir umarım. Enistemi pazartesi günü kaybettik o yüzden giremedim takima.
Bende ki durum -100 gr ozgeYawrukush . Atsan takimdan beni hakkindir. Olmuyor bu sefer yapamiyorum. Hadi bu hafta dikat edemedim ama etsemde gitmiyor.
Canım eda arkadasın yazdığını yanlış anladın sanırım aslında biryerde doğru söylüyor pko da kistler le alakalı sonuçta kist ve pko Aynı şey sayılır çünkü biz pko lü olarak sürekli kistler den ćekiyoruz dimiCanım benim bence bu konular hakkinda cok fazla yorum yapma yaa..
Cunku beni ve benim gibi olan arkadaslari incitiyosun fazlasiyla..
Kistle pko nasi ayni olabilir nasi bu cumleyi kurabildin hayretle bakiyorum suan mesajina..
Ebush_354 arkadasim da pko dan dertli.. yanlis biliyosam duzeltsin beni ama eminim ????
Kist hamile iken bile oluşabilecek bisey.
Ama pko gebelige engel bisey..
Yani daglaaaar kadar fark var arasinda.....
Yok canım ya hamile psikolojisine girmedim zaten yok biliyorum ama insan yinede strese giriyor sadece spor yapamadım bide regl olmayınca insan şişiyo ondan yaniSen hamile psikolojisine girdin sanırım ondan :)
valla supersin :) nie diceksin:) ben depresyonda olsam allahm dusunemiom 150 olurdumSeni mi kıracağım, tartıldım 59.9
Ödemi, kıyafetlerimi, yemeğimi, çayımı say, bunlarla beraber sonuç bu :))
hemde bastan sona yanlis anlamisBaşın sağolsun canım allah rahmet eylesin(((
Canım eda arkadasın yazdığını yanlış anladın sanırım aslında biryerde doğru söylüyor pko da kistler le alakalı sonuçta kist ve pko Aynı şey sayılır çünkü biz pko lü olarak sürekli kistler den ćekiyoruz dimi
Yok canım ya hamile psikolojisine girmedim zaten yok biliyorum ama insan yinede strese giriyor sadece spor yapamadım bide regl olmayınca insan şişiyo ondan yani
Aslında ortada alıncak kırılıcak bişey yok sadece yanlış anlaşılma var bende pko luyum ama bunu hiç birzaman kendime dert yada sorun etmiyorum kızlar pko belki zor hamile kalmaya neden olabiliyor ama sonuçta hamile kalabiliyosun uz pko da bahane allahın vereceği zaman belli vakti saati gelince hamile kalıcaksınız stres yapmayın sadece birde pko lu olmanın avantajıda var bizim yumurta sayımız çok fazla mesela benim tüpbebek tedavimde 36 tane yumurta toplandı başka kadınlarda bu sayı çok az oluyo mesela oyüzden pko yü bir hastalık mış gibi görmeyin o allahın bence bize hediyesi fazla yumurtamızın olması:))hemde bastan sona yanlis anlamisarkadasim sence bi problem varmi alyacim :) ben kendim de problemli olmasam anlicamda ama baskasinida etiketleyerek lafa katmasi beni sinirlendirdi .
Canım basın sağolsun Rabbim mekanı cennet eylesin
Sibelim gülüm başınız sağolsun çok üzüldüm. Rabbim mekanını cennet eylesin.
Başın sağolsun canım allah rahmet eylesin(((
Canım eda arkadasın yazdığını yanlış anladın sanırım aslında biryerde doğru söylüyor pko da kistler le alakalı sonuçta kist ve pko Aynı şey sayılır çünkü biz pko lü olarak sürekli kistler den ćekiyoruz dimi
Yok canım ya hamile psikolojisine girmedim zaten yok biliyorum ama insan yinede strese giriyor sadece spor yapamadım bide regl olmayınca insan şişiyo ondan yani
Ayy desene başa belaa iyicene.. Neyse huzurlu olsunlar daKız ebrum onlar gitii 3 gün sonra tekrar döndüler burda ev tutma kararı almışlar.2 gün kaldılar sonra döndüler olaylar olaylar
Hiç gel öpeyim falan yok, işin içinde dayak olunca hemen hazırsınn
bu arada karnim agrimaya basladi kiz benimko gelio galbaAslında ortada alıncak kırılıcak bişey yok sadece yanlış anlaşılma var bende pko luyum ama bunu hiç birzaman kendime dert yada sorun etmiyorum kızlar pko belki zor hamile kalmaya neden olabiliyor ama sonuçta hamile kalabiliyosun uz pko da bahane allahın vereceği zaman belli vakti saati gelince hamile kalıcaksınız stres yapmayın sadece birde pko lu olmanın avantajıda var bizim yumurta sayımız çok fazla mesela benim tüpbebek tedavimde 36 tane yumurta toplandı başka kadınlarda bu sayı çok az oluyo mesela oyüzden pko yü bir hastalık mış gibi görmeyin o allahın bence bize hediyesi fazla yumurtamızın olması:))
Dur testi bekle gelmebu arada karnim agrimaya basladi kiz benimko gelio galba
Hoşgeldin canım bugün senin songününmü özgemSelam canlar, heyecanla gecmise daldim, cok guzel kilolar verilmis tebrikler kizlar :)
Feyza pazartesi doğumgünün kutlu olsun
Ne hayali hangi hayaller bebek hayallerimi suya düşücek aklımda deli sorular getirdin şimdicanm valla psikolojim bozuldu ya 1 gunde hamilelik supesi beni deli etti ahhh hayrllerim var benim ya :)Alya008
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?