yok seni ozrllikle takip edicem gozum sende :) ben yedek takipcinNiye haftaya senmi eşim olacaksın yine beni takibetme kaybolursunsonra evin yolunu bulamazsın
Ama vedaları hiç sevmem çok duygulandımListemizi paylastim sonucumuz malesef iyi degil..
Canlar takimda bugunden itibaren kaptanlik gorevigogo2405 Gonca ablamizin, kaptan yardimcilarimizda Mavibocuk ve @AKovser.
Ben bugunden sonra her firsat buldugumda sizlere hal hatir sormaya gelirim.
Bebek emzirirken, uyuturken vs tum zamanlari degerlendiririm.
Insallah bebek dogduktan sonrada kilo vermek icin takima donerim.
Hepinizin bende yeri ayri, hepinizi icten cok sevdigimi bilmenizi istiyorum.
Veda da etmiyorum..
4. takim ailemiz dogum sirasinda bebek isteyen arkadaslarima isimleriyle dua edecegim, diger arkadaslarima da okuyanlara okullari icin, calisanlara isleri icin, cocugu olanlara kolaylik icin, ev isteyenlere (eda-sofi ) hayirli ev icin, es isteyenlerede (@gulpinargul ) hayirli es icin dua edecegim.
Sakin hedeflerinize ulasana kadar azimle kilo vermekten vazgecmeyin.
Akliniza gelirsem sizlerde bana dogum ve bebek icin dua edin.
Sizleri cok seviyorum, hepiniz Allah'a emanetsiniz.
kiz aglatacaktin beni heListemizi paylastim sonucumuz malesef iyi degil..
Canlar takimda bugunden itibaren kaptanlik gorevigogo2405 Gonca ablamizin, kaptan yardimcilarimizda Mavibocuk ve @AKovser.
Veda da etmiyorum..
4. takim ailemiz dogum sirasinda bebek isteyen arkadaslarima isimleriyle dua edecegim, diger arkadaslarima da okuyanlara okullari icin, calisanlara isleri icin, cocugu olanlara kolaylik icin, ev isteyenlere (eda-sofi ) hayirli ev icin, es isteyenlerede (@gulpinargul ) hayirli es icin dua edecegim.
Iyiyim özgem şükür ama gitmen üzdüiyiyim canim sen nasilsin?
cok sevindim o ailenin barismasina..
Allah razı olsun kuzum ♥♥aklimdasin Ebrucum, senumutLatahzen , M M_atruska , @hsevda hepiniz dualarimdasiniz.
bende kisa zamanda cok sevdim seni
darisi olmayanlarin basina allahim bu guzel duyguyu olmayan herkese nasip etsin hayrlisiyla :) duyanlaraaa duymayanlaraaaKuzumm Rabbim kolay doğum nasip etsin :)
Sabahki alintilarimi yazmayi unutmusum:)
Kilo veren herkese kocaman tebrikler.
Sabit kiloda olan fistiklar ,hepiniz ne yapmaniz gerektigini biliyorsunuz, haftaya daha guzel olur sonuclar.
@Ebush_354 canim az kilo vermen egzersizden dolayidir, kaslarin gelisiyor uzulme sakin dogru yoldasin.
umutLatahzen canim sende 1 kg vermissin bu hafta harika:)
M M_atruska ,Pembis Hayaller vazgecmek yok kizlar..
aklimdasin Ebrucum, senumutLatahzen , M M_atruska , @hsevda hepiniz dualarimdasiniz.
bende kisa zamanda cok sevdim seni
canim benim aklimdasin dua edecegim hic merak etme..
bende takimin bagimlisiyim bakalim nasil olacak :)
Allah senin dileyen tum arkadaslarimin kucaklarini bebeklerle doldursun, Allaha emanet ol...
Akini okula biraktim, bir keyif kahvesi hazirladim..
Kahvemi iceyim temizlige baslayacagim, bu kagni hizimla umarim Akini alana kadar bitirebilirim
Yemek molasinda yine ugramaya calisirim, iyi aksamlar kizlar..
nie canim noldu ?Ben geldim galiba depresyonun esigindeyim en son emrahin dizisini seyrediyodum eşim geldi kanalı değiştirdi de bi kendime geldim.
Amin canımdarisi olmayanlarin basina allahim bu guzel duyguyu olmayan herkese nasip etsin hayrlisiyla :) duyanlaraaa duymayanlaraaa
Amin canımvallaha Rabbim herkese hayırlısını nasip etsin bana duyurma ben daha yeniyim
Mavis hosgeldin nasilsin ?Amin canımvallaha Rabbim herkese hayırlısını nasip etsin bana duyurma ben daha yeniyim
Di mi adamı deli ediyorlar .Ben geldim galiba depresyonun esigindeyim en son emrahin dizisini seyrediyodum eşim geldi kanalı değiştirdi de bi kendime geldim.
Canim benim Allah saglikla versin bebegini kucagina. Emeklerin için hakkini helal et kuzum. Çok emegin var. Kusurumuz olduysa affola.Listemizi paylastim sonucumuz malesef iyi degil..
Veda da etmiyorum..
Sağol FatimemAllah rahmet eylesin, başınız sağ olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?