Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ama vedaları hiç sevmem çok duygulandım bizde seni seviyoruz Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin ♥♥♥

kiz aglatacaktin beni he
zor bi surec allaha emanet ol .. insallah hic bi sorun olmadan dogumunu yapar evine donersin .. o an sadece allahlq basbasasin kprusun seni . :) ama bebisin bi kere fotosunu gorucez he buraya geldiginde :) bizde seni sevioruz :) duan icin tesekkurler canim :) allah razi olsun :)

Kuzummm canim yaaa hamissin ama bak yine birakamiyosun bizi son ana kadar :)
Benim dün 78.5 ti bisey yemedigim halde 78.6 oldu bugün
Demek ruh hali de etkiliyo kiloyu ama yine 1 kg da cok iyi benim icin cunku spor yapamadim bu hafta istedigim gibi.. :)

aklimdasin Ebrucum, sen umutLatahzen , M M_atruska , @hsevda hepiniz dualarimdasiniz.
bende kisa zamanda cok sevdim seni

canim benim aklimdasin dua edecegim hic merak etme..
bende takimin bagimlisiyim bakalim nasil olacak :)
Allah senin dileyen tum arkadaslarimin kucaklarini bebeklerle doldursun, Allaha emanet ol...

Canim benim yaa cok sagol Rabbim simdiden kabul etsin dualarini sana bagislasin evlatlarinii :) ♡

sacma sapan bi menu oldu
sabah peynir zeytin recel azcik
cay domates surme peynir
oglen
3 yemek kasigi tahana 3 tane un kurabiyesi
cay
aksam kapuska 4yemek kasigi
puding 1 kase
su 2 bardak (ama surekli tuvalete cikiom anlamadim)
spor 20dk yuruyus
bugun kalorimi astim yaaaaa
1234 kalori
yeni kaptanim benm takipcim kim ? gogo2405

Canim benim Allah saglikla versin bebegini kucagina. Emeklerin için hakkini helal et kuzum. Çok emegin var. Kusurumuz olduysa affola.
Allah rahmet eylesin, başınız sağ olsun..
Sağol Fatimem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…