Allah razi olsun canim rabbim kolay dogum nasip etsin insallah saglikla hayirla...aklimdasin Ebrucum, sen @umutLatahzen , @Saadetim33 ,Saye- hepiniz dualarimdasiniz.
bende kisa zamanda cok sevdim seni
canim ben bugün spora basliyorum salonda insallah artik kendime ceki düzen vermem lazim insallah basaracagimsagol Haticecim, sende haydi basliyorum de ve basla diyete:))
Hayırlı sabahlarr kizlar
Bugün zıplama yapıp telafi edebilirsin.Menüm
Sabah
2 kaşık labne
2 dilim beyaz ekmek
1 dilim kek
Öğlen
2 ad. peynirli poğaça
1 dilim tiramisu
Akşam
-
Spor yok, su 1 lt
Kızlar inanın bu ben değilim, diyet yapmayıp kilomu önemsemediğim zaman bile böyle beslenmiyorum. Ama size sürekli durumumdan da yakınmak istemiyorum çok rahatsız edici. Şu ara moralim bozuk sebebi malum. Yalan söylemek istemiyorum size menüm konusunda ve bu takımda olmayı çok istiyorum. Çok seviyorum burayı.Ama kayınvalidemin hastalığı, evde sürekli kasvetli hava oluşu, benim reglim, ayak ağrım, kvnin bizden başka 2 çocuğu daha oluşu ve annelerinin hastalığı onların umrunda olmayışı vs. beni depresyona soktu. Bundan sonra size kv den bahsetmeyeceğim inşallah bugün son. Ama yemek düzenime çeki düzen vermem lazım o da şu durumda nasıl olacak bilmiyorum. Sizden tek ricam bana dua edin eski düzenli hayatıma geri döneyim inşallah. Hayırlısıyla tabi
Bütün gün yanlız oturmaktan olducok tesekkur ederim canim..
o yuzden veda etmedim Hazalim, Allah razi olsun canim benim..
amin Edam , Allah razi olsun canim,insallah evimize donelim kendimize gelelim bebisi gosteririm size teyzeleri
uzulmek yok kuzum kilo vermeye gelicem daha :)
dua ederim kuzum, amin cokkk tesekkur ederim canim..
eheheh takim bagimlilik yapiyor:)
bence cok iyi kilo verdin kuzum bu hafta
amin canim, darisi sana ve isteyen tum arkadaslarima.
neden ablacim neden depresyondasin?
emrah kucuk emrah mi bu arada:)
amin Sibelim eksik olma kuzum ne kusuru...
varsa hakkim helal olsun, sende et gulum, Allaha emanet...
canim hic uzme kendini, dert yaniyorum diyede bunaltma..
burada hepimiz aileyiz, elbette dertlesecegiz.
icinde bulundugun surec zorlu bir surec Cerencim.
sen yinede elinden geldigince diyetini birakma, insallah her sey yoluna girer...
heee tarti gununden sonra degisiyor die biliorum :) bu arada hamile degilimKız Buhafta benle pembe hayaller takipçi unuttunmu :)))
Test yaptınmı yani yoksa reglmi oldun bu ay regl bize oynuyo resmenheee tarti gununden sonra degisiyor die biliorum :) bu arada hamile degilimkader arkadasim : )
yok test yaptim:)Test yaptınmı yani yoksa reglmi oldun bu ay regl bize oynuyo resmen
Hehe ben iki defa test yaptım hâlâ gelen giden yok şaka gibi ya pazartesi kan sonucunu bekliyorum söktürücü ilaç içicem başka çaresi yok 10 günü geçti bu ne ya stres oluyorum vallahiyok test yaptim:)
oldu canm bide onun s sitresini yasayma banaHehe ben iki defa test yaptım hâlâ gelen giden yok şaka gibi ya pazartesi kan sonucunu bekliyorum söktürücü ilaç içicem başka çaresi yok 10 günü geçti bu ne ya stres oluyorum vallahikız belki erken yapmışsındır bağzen idrar testinde çıkmayabiliyomuş ya varsa
kizlar yuruyus bandi almak istiyorum esim almioparasida yok gerci fazla oda napsin. bende dikis makina mi saticam . ikinci el buldum bi tane yuruyus bandi artis die elektrikli . en son 250 diyor bakalim satici.
ewet canim gecen sene tempolu yuruyuse cikiodum yazin sirf yuruyusun katkisi yediklerime dikkat ederek 1 ayda 10 kg verdim tabi bol su . ama ozman cocuk bebek arbasinda oturyodu .. simdi imkansiz disari ciksam bile yuruyemiosun .. kışın dedigin gibi disari cikmak imkansiz . asil benim kışın diyet yapmam lazim felakete gidio insan kışın otur ye otur ye . iste ben ikinci el almak istiorum en son 250 tl ye birakti super bi fiyat 500 tlden asagi yok heralde baska seylerde ölcuyir goatergeleri falan var . ben senelerdir istiorum .. dikis makinami saticam mecbur zaten bi turlu cocuktan acamiyorum dikis makinasini ole duruo kenarda bosunaUmarım alabilirsin, evde olması gereken birşey.. Hele de senin gibi çocuklu olup soğukta dışarda yürüyemeyenler için birebir bence.. Spor yapmak istemediğin zaman bile zorla da olsa tak kulaklığı çık üstüne :))
Ben de ne zamandır istiyorum hatta bir kere alacak gibi oldu babam ama bir sürü aksilikler oldu alamadı..
Sizde nasıl bilmiyorum ama bizde fiyatları çok fenaa
Kaldı artık evlenince kısmet olursa kendi evime alırım
ewet canim gecen sene tempolu yuruyuse cikiodum yazin sirf yuruyusun katkisi yediklerime dikkat ederek 1 ayda 10 kg verdim tabi bol su . ama ozman cocuk bebek arbasinda oturyodu .. simdi imkansiz disari ciksam bile yuruyemiosun .. kışın dedigin gibi disari cikmak imkansiz . asil benim kışın diyet yapmam lazim felakete gidio insan kışın otur ye otur ye . iste ben ikinci el almak istiorum en son 250 tl ye birakti super bi fiyat 500 tlden asagi yok heralde baska seylerde ölcuyir goatergeleri falan var . ben senelerdir istiorum .. dikis makinami saticam mecbur zaten bi turlu cocuktan acamiyorum dikis makinasini ole duruo kenarda bosuna
Leslie falan yapamazmisin evde yürüyüş bandı fazla yer kaplıyorkizlar yuruyus bandi almak istiyorum esim almioparasida yok gerci fazla oda napsin. bende dikis makina mi saticam . ikinci el buldum bi tane yuruyus bandi artis die elektrikli . en son 250 diyor bakalim satici.
Ayy hayırlısı da azcık bekleyelim inşallah :)).. kizzz ole deme :) buyukte konusma
Hoşbuldumm sibelim iyim sen nasılsın :)Mavis hosgeldin nasilsin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?