- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.170
- 823
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dogru soyluosun canm da lesliede sinırli yapiosun sisman oldugum icinde vucut biyere kadar itio kendiniLeslie falan yapamazmisin evde yürüyüş bandı fazla yer kaplıyor
saka yapiorum tatlim zaten evliligi daha oturtmafin sozlerine bakilirsa cokta adapte olamamissin oyuzden cocuk suan zaten seni allak bullak eder nerden geldigini sasirirsin gerisini allah bilir tabi.Ayy hayırlısı da azcık bekleyelim inşallah :))
Hoşbuldumm sibelim iyim sen nasılsın :)
Haklısın canım..
2. el almak da iyi fikir, sonuçta yürüyüş bandı, başka birşey olsa belki almaya çekinirsin ama bu öyle birşey değil..
Kullanan da üzerinde yürümüş sonuçta :)
Yine aşkım depreşti bak, ben de bir bakayım son fiyatları nedir.. Çok istiyorum ya, şimdi evde söylesem annem çeyiz almayalım o zaman yürüyüş bandı alalım sana der![]()
Kesinlikle al bende aldım cocuklu olduğumuz için didarda yürümek benim içinde çok zordu işten gelip yemek falan ondan sonra kızı uyuttukdan sonra koşu bandına..istediğin saatte yuruyebiliyorsudogru soyluosun canm da lesliede sinırli yapiosun sisman oldugum icinde vucut biyere kadar itio kendiniama yuruyus bandi sadce yuruosun dumduz . ve ben yurumeye bayiliyorum cok seviorum cocuk yokken bi semtten bi semte yururdum . ama cocuk arabada durmuyor artik yuruyemiorum
![]()
Kesinlikle al bende aldım cocuklu olduğumuz için didarda yürümek benim içinde çok zordu işten gelip yemek falan ondan sonra kızı uyuttukdan sonra koşu bandına..istediğin saatte yuruyebiliyorsu
Canım benim vardı evde süs niyetine durdu kullanıcam hevesiyle alıyosun sonra aldığına pişman oluyosun 1 2 bindikten sonra sıkılıyorsunkizlar yuruyus bandi almak istiyorum esim almioparasida yok gerci fazla oda napsin. bende dikis makina mi saticam . ikinci el buldum bi tane yuruyus bandi artis die elektrikli . en son 250 diyor bakalim satici.
![]()
Slm kızlar nehabersiniz :))
Bugünkü menüm
Sabah
Domates
Salatalık
Peynir
Zeytin
Öğlen
1tabak kısır
1bardak ayran
Akşam
Mandalina 2 tane
Spor:yok
Su :6 bardak
İyiyim canım bugün arkadaşlarda toplandık bütüngün ordaydım giremedim oyüzden sen nasılsın canımAleyküm selam canım..
Çok şükür iyilik, sağlık :)
Sen nasılsın ?
Aynen canım dengelemeye çalıştım:))Az yemişsin ama kısır varrr :)
olsun kizzz hevesin gitti sonucta gene elden cikariosun elinde kalacak bisi degil :) en kotusu nu dusunursekCanım benim vardı evde süs niyetine durdu kullanıcam hevesiyle alıyosun sonra aldığına pişman oluyosun 1 2 bindikten sonra sıkılıyorsun