• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Gunaydin, hayirli cumalar:KK200:

eda-sofi eda-sofi donmussun, keyifler nasil canisi? :)

asya_01 asya_01 Rabbim sifasini versin insallah bahar gozlum. Sen nasil oldun, var mi yaninda bir yardim edenin?
Pek yok abla ya şu halde yemek istiyorum güç çocuk hep ben ilgileniyorum.Rabbim kimseyi kimseye muhtaç etmesin.dikişler çok fena abla ya karnımı komple kesmisler

Kontrolleri var bu hafta gülüm burnu falan tıkali şu anda Grip olucak gibi hastane de çok hirpalandi
yaaa tuhh yawrum kiyamam :( bende dogumdan sonra 40gun cocugu disari cikarmicam dedim inanki 40 gun eve girmedik . 6ay hastane kapilarindaydik. insan evladini o halde gorunce cok kotu oluyor. ama soylede bir gercek var benden daha kotuleri ve cikar yolu olmayan hastane banklarinda yatip cocugunu hastane bahcesinde bekleyen anneler vardi . o yuzden cok sukrettm halime . dmek iatedigim hersey duzelecek inan. unucaksin bile . bi evlatlarimiz icin variz , ne olursa olsun saglam durmaliyiz. bol su ic canim sutun olsun . sut en buyuk ilac ..allah yardimcin olsun

Herkese iyi akşamlar kızlar . Benim bebiş hasta oldu ugrayamiyorum buraya.uykusuzluk tan gözlerim kızardı . bebiş hemen iyileşsin inşallah gelirim yine.
B belindamm canım başınız sağolsun . Rabbim geride kalanlara sabır versin .
Yawrukush Yawrukush canım sana da kolay bir doğum olsun . Rabbim bir avazda kurtarsın . Sağ salim yavrunu kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin .
asya_01 asya_01 Rabbim kolaylık versin .bebeğine ve sana şifa versin

Herkese iyi akşamlar kızlar . Benim bebiş hasta oldu ugrayamiyorum buraya.uykusuzluk tan gözlerim kızardı . bebiş hemen iyileşsin inşallah gelirim yine.
Yawrukush Yawrukush canım sana da kolay bir doğum olsun . Rabbim bir avazda kurtarsın . Sağ salim yavrunu kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin .
İyi akşamlar canım geçmiş olsun kuzuna allah sıfa versin ćocuk hasta olunca anne daha ćok hasta oluyo üzüntüsünden

Kizlar bu aralar hiç motıve olamıyorum . bebişin hastalığıda eklenince yoruldum artık . hızlı bir şekilde nasıl veririm son 5 kilo yu.şok diyet mi yapıp kurtulsam . sonra korumaya çalışırım

Kizlar bu aralar hiç motıve olamıyorum . bebişin hastalığıda eklenince yoruldum artık . hızlı bir şekilde nasıl veririm son 5 kilo yu.şok diyet mi yapıp kurtulsam . sonra korumaya çalışırım
Canım şok diyetler yapma sağlığına zarar verirsin ve daha fazlasını alırsın kilonun oyüzden en güzeli sağlıklı vermek

gecmia sun canim

İyi akşamlar kızlar

Dünkü menüm
Sabah 1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
4 zeytin
Şekersiz çay
Öğle
1 kase çorba
1 tabak kıymalı semizotu yemeği yoğurt
Ara 1 muz
Akşam fırında balık 3 dilim patates salata
Su 3 lt spor 2 mile leslie

Bugünkü menüm
Sabah haşhaşlı çörek
4 zeytin
Kaşar peyniri
1 yumurta
Öğle 1 kase mercimek çorbası
1 kabak 1 biber dolması etli yoğurt
Ara 1 elma
Akşam ızgara tavuklu sandviç
Su 3 lt spor 100 ziplama

Pek yok abla ya şu halde yemek istiyorum güç çocuk hep ben ilgileniyorum.Rabbim kimseyi kimseye muhtaç etmesin.dikişler çok fena abla ya karnımı komple kesmisler
Allah yardımcın olsun canım
Kontrolleri var bu hafta gülüm burnu falan tıkali şu anda Grip olucak gibi hastane de çok hirpalandi
Çok geçmiş olsun iyileşir inşallah çabucak
Geçmiş olsun bebişe bütün bebisler hasta hep :( benimki de diş yüzünden hasta uykusuzluktan ölüyorum :(

Bugunki menüm
Sabah
2 tane kuru incir
Kahvaltı
1 haslanmis yumurta
Peynir
Zeytin
2 dilim tam bugday ekmegi
Sekersiz cay
Ögle
Acuka biraz
1 havuc
1 parca roka
3-4 kasik makarna
Kucuk 1 dilim tam bugday ekmegi
Ara
1 fincan kahve
Aksam
1 kase sehriye corbasi
1 tane cevizli kurabiye
Sekersiz cay
Su
2.5 litre

@AKovser gogo2405 gogo2405

Allah hasta olanlarimiza ozellikle hasta cocuklara şifalar versin. Biz de çocuk dusunmeden başladık ozellikle ben. Eşim istemiyor hala pek. Çok büyük sorumluluk çok iyi dusunulmesi gereken biseymis. Böyle pat diye konu actim komik oldu biraz :dondurma:

Kızlar hamile kalmadan zayıflamak istiyorum ne kadar verebilsem kardir. Hele hele 60larda başlasam hamilelikte super olur. Sizler kac kilo aldınız hamileyken?

Back
X