- 21 Ekim 2016
- 1.481
- 3.541
- 48
- 34
nasil oldu bebis asyacim ?İyileşmek için çaba sarf ediyor um gülüm. Sende ne var ne yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nasil oldu bebis asyacim ?İyileşmek için çaba sarf ediyor um gülüm. Sende ne var ne yok
Pek yok abla ya şu halde yemek istiyorum güç çocuk hep ben ilgileniyorum.Rabbim kimseyi kimseye muhtaç etmesin.dikişler çok fena abla ya karnımı komple kesmisler
Kontrolleri var bu hafta gülüm burnu falan tıkali şu anda Grip olucak gibi hastane de çok hirpalandinasil oldu bebis asyacim ?
Oy kuzum ya kıyamam allah şifa versin canım :)))Kontrolleri var bu hafta gülüm burnu falan tıkali şu anda Grip olucak gibi hastane de çok hirpalandi
yaaa tuhh yawrum kiyamamKontrolleri var bu hafta gülüm burnu falan tıkali şu anda Grip olucak gibi hastane de çok hirpalandi
Canım yawrukuş a yazmışsın ama kuş yuvadan uçtu gitti özge doğum iznine ayrıldı birkaç ay yok artıkİyileşmek için çaba sarf ediyor um gülüm. Sende ne var ne yok
Yok canım internetin yetmez sonra laf yetiştiremedim diye ağlarsınvalla bu gidisle omur sohbet yerlerinedogru yol alicam baskasna kimse yok . bi suru dert tasa var birine dalariz napalim :)
İyi akşamlar canım geçmiş olsun kuzuna allah sıfa versin ćocuk hasta olunca anne daha ćok hasta oluyo üzüntüsündenHerkese iyi akşamlar kızlar . Benim bebiş hasta oldu ugrayamiyorum buraya.uykusuzluk tan gözlerim kızardı . bebiş hemen iyileşsin inşallah gelirim yine.
B belindamm canım başınız sağolsun . Rabbim geride kalanlara sabır versin .
Yawrukush canım sana da kolay bir doğum olsun . Rabbim bir avazda kurtarsın . Sağ salim yavrunu kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin .
asya_01 Rabbim kolaylık versin .bebeğine ve sana şifa versin
Sağol canım . Evet doğru söylüyorsun .İyi akşamlar canım geçmiş olsun kuzuna allah sıfa versin ćocuk hasta olunca anne daha ćok hasta oluyo üzüntüsünden
Canım şok diyetler yapma sağlığına zarar verirsin ve daha fazlasını alırsın kilonun oyüzden en güzeli sağlıklı vermekKizlar bu aralar hiç motıve olamıyorum . bebişin hastalığıda eklenince yoruldum artık . hızlı bir şekilde nasıl veririm son 5 kilo yu.şok diyet mi yapıp kurtulsam . sonra korumaya çalışırım
valla buraya giriom kimse yok herseferinde internet bitio :/Yok canım internetin yetmez sonra laf yetiştiremedim diye ağlarsın![]()
gecmia sun canimHerkese iyi akşamlar kızlar . Benim bebiş hasta oldu ugrayamiyorum buraya.uykusuzluk tan gözlerim kızardı . bebiş hemen iyileşsin inşallah gelirim yine.
Yawrukush canım sana da kolay bir doğum olsun . Rabbim bir avazda kurtarsın . Sağ salim yavrunu kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin .
Allah yardımcın olsun canımPek yok abla ya şu halde yemek istiyorum güç çocuk hep ben ilgileniyorum.Rabbim kimseyi kimseye muhtaç etmesin.dikişler çok fena abla ya karnımı komple kesmisler
Çok geçmiş olsun iyileşir inşallah çabucakKontrolleri var bu hafta gülüm burnu falan tıkali şu anda Grip olucak gibi hastane de çok hirpalandi
Geçmiş olsun bebişe bütün bebisler hasta hepHerkese iyi akşamlar kızlar . Benim bebiş hasta oldu ugrayamiyorum buraya.uykusuzluk tan gözlerim kızardı . bebiş hemen iyileşsin inşallah gelirim yine.
canım gözün aydın almışsın bebeğini kucağınaAllah razı olsun hepinizden kızlar