Annisin gelmis kuzum gozun aydin.. ben bi ise atildim bu arada evde kendim ticaret felan yogunum cok giremiyorum bu ara..
Ayağımin altında baya ağrılı Nasr var ayak tabanina bastırmayacak bir spor versem olur muSuyu artirsan iyi olur canım
30 dk yürüyüş,leslie yada 300 zıplama cezan canım seç birini
Gözün aydın kuzum
5 içli köfteyi nasıl yedin yaa ödül olarak kabul edeyim onu
Eline sağlık fatimem
Doğum gününü kutlarım feyzam sağlıklı mutlu ol inşallah
Patlicanin yeşil kısmını kaynatıp yapılan bişey vardı netten bi bak istersen
Düşüncesiz insanlar hep var. Kapıya asılan yazılar var bebek uyuyor diye onlardan as canım
Hayırlı olsun canım, ne yapıyorsun ?
Cok sagol canim benim:)Annisin gelmis kuzum gozun aydin.. ben bi ise atildim bu arada evde kendim ticaret felan yogunum cok giremiyorum bu ara..
Kokulu tas magnet cerceve vs kuzum ne gelirse aklima yapicam Allah nasip ederse :) cok sagol..
Hanımlar sabahtan geceye kadar hastanedeydik kv için işin kötüsü yarın da sanırım gideceğiz yine serum bağlanacak.. Ben su durumda yediklerime pek önem veremiyorum. Ne getirilirse önüme seçme şansım yok gibi bişey. Takımda aktif olamiyorum ve sizlerle hiç ilgilenemiyorum keşke hayatim duzene girmeden gelmeseymisim buraya ama Allah bilir kv ne kadar bende kalacak neler olacak bilemiyoruz bir an önce gelmek istedim. Menumu yine paylaşacağım ama hastane koşullarında rezil yemeklerle karşınızda olacağım bir sure maalesef. Bu arada ayak nasirim icin aralığın ikisine randevu aldım insallah gittiğim gibi ameliyata alırlar.
Menum
Sabah
Bir adet kaşarlı simit
1/4 su böreği
Salata
Öğlen
1 ad albeni
Aksam
Mercimek çorbası
Ton balıklı sandviç
Spor yok ama bütün gün hastanede yurudum durdum, 2 lt su
Amin canım herkese de inşallahÇok geçmiş olsun canım..
Allah yardımcınız olsun, şifa versin..
Cok sagol canim benim:)
Hayirli, bereketli , bol kazancli olsun canim yeni isin.
Allah utandirmasin..
Çok güzelmişş :)
Olur tabiki mekik çekebilirsinAyağımin altında baya ağrılı Nasr var ayak tabanina bastırmayacak bir spor versem olur mugogo2405 ?
Allah yardımcınız olsun inşallah iyileşir biran önceHanımlar sabahtan geceye kadar hastanedeydik kv için işin kötüsü yarın da sanırım gideceğiz yine serum bağlanacak.. Ben su durumda yediklerime pek önem veremiyorum. Ne getirilirse önüme seçme şansım yok gibi bişey. Takımda aktif olamiyorum ve sizlerle hiç ilgilenemiyorum keşke hayatim duzene girmeden gelmeseymisim buraya ama Allah bilir kv ne kadar bende kalacak neler olacak bilemiyoruz bir an önce gelmek istedim. Menumu yine paylaşacağım ama hastane koşullarında rezil yemeklerle karşınızda olacağım bir sure maalesef. Bu arada ayak nasirim icin aralığın ikisine randevu aldım insallah gittiğim gibi ameliyata alırlar.
Menum
Sabah
Bir adet kaşarlı simit
1/4 su böreği
Salata
Öğlen
1 ad albeni
Aksam
Mercimek çorbası
Ton balıklı sandviç
Allah yardimciniz olsun acil sifa versin canim...Hanımlar sabahtan geceye kadar hastanedeydik kv için işin kötüsü yarın da sanırım gideceğiz yine serum bağlanacak.. Ben su durumda yediklerime pek önem veremiyorum. Ne getirilirse önüme seçme şansım yok gibi bişey. Takımda aktif olamiyorum ve sizlerle hiç ilgilenemiyorum keşke hayatim duzene girmeden gelmeseymisim buraya ama Allah bilir kv ne kadar bende kalacak neler olacak bilemiyoruz bir an önce gelmek istedim. Menumu yine paylaşacağım ama hastane koşullarında rezil yemeklerle karşınızda olacağım bir sure maalesef. Bu arada ayak nasirim icin aralığın ikisine randevu aldım insallah gittiğim gibi ameliyata alırlar.
Menum
Sabah
Bir adet kaşarlı simit
1/4 su böreği
Salata
Öğlen
1 ad albeni
Aksam
Mercimek çorbası
Ton balıklı sandviç
Kolay gelsin ablacim..Ben giyineyim işe gidicem 4 gün gündüz mesaim var bu hafta.
Saolasın canım dışarda olumca menüler pek ayarlanamıyor maalesefGeçmiş olsun canım..
Menülerin fena değil :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?