Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Dünki menüm
Sabah
2 kuru incir
Sirkeli su
Kahvalti
1 yumurta
Zeytin
Sekersiz cay
2 dilim tam bugday ekmegi
Ögleyle aksam arasi bi ögünde
1 kase tarhana corbasi
1 tabakta az etli mantar sote
2-3 kasik pilav
Bi iki dilim firinda patates
1 kase yogurt
Aksam
2 kasik muhallebi
Sekersiz cay
Su
3 litre

Bugunki menüm
Kahvalti yok acil cikmam gerekiyodu
Öğlen
Soganli salcali omlet
Peynir
Zeytin
2 dilim tam bugday ekmegi
Sekersiz cay
Aksam
2 kofte
Bi iki dilim patates
Domates
Salatalık
Sekersiz cay
Ara
1 fincan türk kahvesi
1 kare ( tek lokma ) bitter cukalata
Su
2.5 litre
Adım
10000

Yawrukush Dahlia_ gogo2405

Ayağımin altında baya ağrılı Nasr var ayak tabanina bastırmayacak bir spor versem olur mu gogo2405 ?

Hanımlar sabahtan geceye kadar hastanedeydik kv için işin kötüsü yarın da sanırım gideceğiz yine serum bağlanacak.. Ben su durumda yediklerime pek önem veremiyorum. Ne getirilirse önüme seçme şansım yok gibi bişey. Takımda aktif olamiyorum ve sizlerle hiç ilgilenemiyorum keşke hayatim duzene girmeden gelmeseymisim buraya ama Allah bilir kv ne kadar bende kalacak neler olacak bilemiyoruz bir an önce gelmek istedim. Menumu yine paylaşacağım ama hastane koşullarında rezil yemeklerle karşınızda olacağım bir sure maalesef. Bu arada ayak nasirim icin aralığın ikisine randevu aldım insallah gittiğim gibi ameliyata alırlar.

Menum

Sabah
Bir adet kaşarlı simit
1/4 su böreği
Salata

Öğlen
1 ad albeni

Aksam
Mercimek çorbası
Ton balıklı sandviç

Spor yok ama bütün gün hastanede yurudum durdum, 2 lt su

Çok geçmiş olsun canım..
Allah yardımcınız olsun, şifa versin..

Günaydınlar kızlar
Ayağımin altında baya ağrılı Nasr var ayak tabanina bastırmayacak bir spor versem olur mu gogo2405 ?
Olur tabiki mekik çekebilirsin
Allah yardımcınız olsun inşallah iyileşir biran önce

Dün fazla gelemedim kızlar öğlene kadar evi toparlayıp süpürdüm öğleden sonra çarşıya çıktım geldim yemek yaptım eşim geldi kız bot istiyordu kurstan alalım bot bakalım dedik çarşıya tekrar yürüdük biraz gezdik kızım arkadaşına hediye alıcam dedi ordan avm ye geçtik. Eşim evdeki yemeği yemiycem dedi ki karnabahar yemeği yapmıştım Kova tavuk yiycez dediler. Hadi oturduk bende ayranla yedim biraz sonra eve döndük çay falan derken yatma vakti. 15000 adımı geçmişim en iyi tarafı bu oldu.
Dünkü menümü yazayım
Öğlene doğru domates peynir zeytin 1 dilim tbe çay

Ara 1 dilim ekmek arası peynir

Akşam kovana tavuktan bikaç parça 1 parça patates biscuit oluyo ya içinde onun yarımı ve ayran
Akşam fazla yememeye çalıştım pek uygun olmadı menü

Ara yarım nar

Su 2 lt
Spor yürüyüş 15000 adım

Bikaç gündür yürümeye zıplamaya jj falan yapmaya çalışıyorum 2 gündür bacaklarım ağrıyor spora yeni başlamışım gibi ama tabi ne zamandır pek spor yapmıyordum o yüzden yeni başlamışım gibi oldu ve hazır başlamışken bırakmak istemiyorum.

Allah yardimciniz olsun acil sifa versin canim...

Ben giyineyim işe gidicem 4 gün gündüz mesaim var bu hafta.
Kolay gelsin ablacim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…