Guzel olmus canim:)Selamlar fistiklar menum gelsin
Sabah
2 dilim ekmek
1kk peynir
1 has.yumurta
1 bardak çay
Öğlen
1 elma
Aksam
3 lahana sarma 2 kabak dolma
1.5 litre su yarım saat yuruyus
Sevsin yerini daha 1bucuk hafta bekleyebilir ne de guzel olur:)Oh oh ne güzel bebisde iyi inat etti yerini çok sevdi galiba :))
Sevsin yerini daha 1bucuk hafta bekleyebilir ne de guzel olur:)
Sen nasilsin canim ders calisabiliyor musun?
ahh canim insallah basaracagim ama tüp bebege kadar ben bu isi insallah. annen gelmis gözün aydin..Ben varim iste motivasyon icin:))
Kucuk beden kiyafetleri dusun, yeni yeni mis gibi..
Belki bebisin kilo vermeni bekliyor gelmek icin.
Esinin sana hayran hayran bakacagini dusun daha ne olsun:))
Cok sevindim canim:)Annesini sevmiş zaten kzuucuk :) ay ne tatlıdır
Siimdi annesine minik minik tekmelerde atiyordur yerim ya
Yani çok sukur netten videolardan falan çalışabiliyorum çok şükür
Cok sagol Haticecim elbette basaracaksin..ahh canim insallah basaracagim ama tüp bebege kadar ben bu isi insallah. annen gelmis gözün aydin..
Cok sevindim canim:)
Tekmeleri hic sorma artik buyudu iyice..
Darisi gunu gelince sana kuzum:)
İyi geceler kızlar yemekten sonra kvalidemle görümcem geldiler bakamadım takıma gündüz mesaide yoğun geçiyor kış ayları malum çocukların hastalık mevsimi.
Takıma kaptanlık yapmaya çalışıyorum özgeye söz verdim çünkü ama bu bir iki ay iş olarak benim yoğun zamanlarım akşamları vakit buldukça gelmeye çalışıyorum. Özge kadar herkesle ilgilenip tabloları falan hazırlayamıyorum. Sağolsun fatime ve Merve de ellerinden geleni yapıyorlar.
Hepimiz zayıflamak için buradayız birbirimize destek olmaya çalışıyoruz sizlerde hem kendiniz hem takımımız için elinizden geleni yapmaya çalışıyorsunuz biliyorum. Ama son zamanlarda kış aylarının rehavetine kapıldık ağır aksak ilerliyoruz. Biraz canlanmaya çalışalım bu aylar geçip bahar gelince yaz geliyor kilo veremedik diye telaşa kapılıyoruz. Ben hepimize güveniyorum ve takimimizi toparlayacagimizi düşünüyorum. Ne dersiniz ?
Canimin ici nasil gidiyor isler gucler? :)
Takımda kalmanı tercih ederim edacim ama yinede son karar senincanlar ben kalori diyeti die konu actim ordan devam edicem cunku burda kimse yok motive olamiorum isin acikcasi ... ben burdan izne ayrildigumda 72.7 idi. dogal olarakta zaten o kiloya inmeden listeyede giremem . 72 ye ininde liste icin geri dönücem .. opuldunuz . benim adres belli . arada ziyaretime gelin opuyorum sizikaptanim senide optum he gogo2405 sizi seviyorummm
Nette arama yaparsan kegel egzersizleri var bu durum için kesinlikle faydasını göreceksin.@eda-sofi geçmiş olsun canm.
Kızlar selam... size birşey soracağım dogumdan sonra daha doğrusu yeni yeni ip atlıyorum ve çok afedersiniz idrar kaciriykrum ard arda hızlıatladigimda.ne. yapacağım ben. Ayrıca idrar sıkışık ligimda yokken oluyor. Moralim bozuldu
Gitme bi yere sakın menüm kötüde olsa paylaş canım.kızlar ben diyet yapamıyorum motive edemiyorum kendimi menümü yazacak yüzüm yok ...bende grubun diyet kısmından atılıcam galiba haklı olarak...bende fatime gibi takılırım buralarda grubu bırakamam sizi çok seviyorum atılsamda gitmem
Hadi inşallah güzel bir başlangıç olacak.Selam kizlar. Bugunden itibaren daha farkli başladim saglikli yaşamima.
Menu paylaşip cikicam
Yorucu bir gündü yine canım bunada şükür.@Saadetim33 nasil oldun gulum ?
@Masalim_ , @gulpinargul ,umutLatahzen , Saye- , ValentinusNF , @Alya008 , @naneli_sekerim ne var ne yok canlar?
@asya_01 nasil oldunuz gulum?@marlin18 manzara fotolarina hasret kaldik kuzum:)
@belindamm geldi mi kayinvalidenler?
Dahlia_ nasilsin Fatimem?
gogo2405 ablam bitti mi nobet?
@Burcak41 , @tiffany20 , @fyzanur sinav sonuclari aciklandi mi guzeller?
Pembis Hayaller nasilsin canim?
Iyi uykular.Kızlar bugün misafirim vardı oyüzden giremedim şuan çok yorgunum yatıcam iyigeceler canlar:))
Oh ne güzel gezmeler tadını çıkarın.Madem takimda sohbet donmuyor ben konusurum:)
Bugun annem Akin ben kahve icmeye gittik.
Donuste Akin uyudu eve geldik, annem simdi bahceyi supuruyor , ben hastane cantami tamamliyorum.
Aklim sizde:)
Uyudunuz mu guzeller??
Ablacim sen takimimizi sirtladin isinin , yogunlugunun arasinda, kizlarda destek olacaklar eminim..İyi geceler kızlar yemekten sonra kvalidemle görümcem geldiler bakamadım takıma gündüz mesaide yoğun geçiyor kış ayları malum çocukların hastalık mevsimi.
Takıma kaptanlık yapmaya çalışıyorum özgeye söz verdim çünkü ama bu bir iki ay iş olarak benim yoğun zamanlarım akşamları vakit buldukça gelmeye çalışıyorum. Özge kadar herkesle ilgilenip tabloları falan hazırlayamıyorum. Sağolsun fatime ve Merve de ellerinden geleni yapıyorlar.
Hepimiz zayıflamak için buradayız birbirimize destek olmaya çalışıyoruz sizlerde hem kendiniz hem takımımız için elinizden geleni yapmaya çalışıyorsunuz biliyorum. Ama son zamanlarda kış aylarının rehavetine kapıldık ağır aksak ilerliyoruz. Biraz canlanmaya çalışalım bu aylar geçip bahar gelince yaz geliyor kilo veremedik diye telaşa kapılıyoruz. Ben hepimize güveniyorum ve takimimizi toparlayacagimizi düşünüyorum. Ne dersiniz ?
Iyi geceler canim:)Çok sağol kuzum inşallah
Bol kazancli,bereketli olsun canim..Canim benim.iyi gibi simdilik Allaha cok sukur.. siparisler oldukca daha da iyi olucak.. sen nasilsin bu arada canimcim
Sagol ablalarin guzeli iyi dinlenmeler:)Takımda kalmanı tercih ederim edacim ama yinede son karar senin
Nette arama yaparsan kegel egzersizleri var bu durum için kesinlikle faydasını göreceksin.
Gitme bi yere sakın menüm kötüde olsa paylaş canım.
Hadi inşallah güzel bir başlangıç olacak.
Yorucu bir gündü yine canım bunada şükür.
Iyi uykular.
Oh ne güzel gezmeler tadını çıkarın.
Madem takimda sohbet donmuyor ben konusurum:)
Bugun annem Akin ben kahve icmeye gittik.
Donuste Akin uyudu eve geldik, annem simdi bahceyi supuruyor , ben hastane cantami tamamliyorum.
Aklim sizde:)
Uyudunuz mu guzeller??
Git gulum doktora, yarin bana bir tavsiyede bulunursa seni haberdar edicem.
Kuzun nasil canim?
Bir sey yok takimimizda bomba gibiyiz Fatimem,sen nasilsin?
Guzel geciyor cok sukur kuzum havalar iyi Allahtan bahceye atiyoruz kendimizi:))
Canim nasilsin kuzun nasil , her sey yolunda mi?
Ozledik kuzum yarin gelde azicik sohbet edelim:)
Iyiyim bende kuzum hastane cantasini kapaticam bugun kismetse annemde geldi ya bir rahatlama geldi:))
Okuldan haber var mi canim?
Ellerinize saglik Sibelim bende isterim:))
Ben varim iste motivasyon icin:))
Kucuk beden kiyafetleri dusun, yeni yeni mis gibi..
Belki bebisin kilo vermeni bekliyor gelmek icin.
Esinin sana hayran hayran bakacagini dusun daha ne olsun:))
Hayirdir gulum doktora bir gorunseydin agrin falan var mi?
Iyi ol da Fatimem bende kilolardan yuvarlaniyorum :))Özledim ya konuş tabiii :))
Çok şükür iyiyim canım, yuvarlanıyorum her zamanki gibi :))
Canim nasil oldu kayinvalidenin durumu?Kızlar merhaba bugün yine hastanedeydik. Yarın evdeyim inşallah sonunda..
Menum
Sabah
Bir avuç kurutulmuş dut
Öğlen
Yarım porsiyon kaşarlı karnabahar
Yarım porsiyon sucuklu yumurta
Bir dilim kepek ekmeği
Ara
1/3 çikolata
Aksam
Yarım porsiyon yoğurtlu ıspanak
Bir kâse şehriye çorbası
Yarım dilim kepek ekmeği
Ara
Bir avuç fındık
Spor (cezami yaptım), su 1.5 lt
Iyi ol da Fatimem bende kilolardan yuvarlaniyorum :))
Canim nasil oldu kayinvalidenin durumu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?