Dikiş yeri ağrıyor ama o normal dir bence ya gülüm hastane den bıktım artık inan ki tüyler im urperiyor hastane deyince.Git gulum doktora, yarin bana bir tavsiyede bulunursa seni haberdar edicem.
Kuzun nasil canim?
Bir sey yok takimimizda bomba gibiyiz Fatimem,sen nasilsin?
Guzel geciyor cok sukur kuzum havalar iyi Allahtan bahceye atiyoruz kendimizi:))
Canim nasilsin kuzun nasil , her sey yolunda mi?
Ozledik kuzum yarin gelde azicik sohbet edelim:)
Iyiyim bende kuzum hastane cantasini kapaticam bugun kismetse annemde geldi ya bir rahatlama geldi:))
Okuldan haber var mi canim?
Ellerinize saglik Sibelim bende isterim:))
Ben varim iste motivasyon icin:))
Kucuk beden kiyafetleri dusun, yeni yeni mis gibi..
Belki bebisin kilo vermeni bekliyor gelmek icin.
Esinin sana hayran hayran bakacagini dusun daha ne olsun:))
Hayirdir gulum doktora bir gorunseydin agrin falan var mi?
*** YARIŞMA SONUCU ***
1. 8570 adım ile -KarKralicesi
2. 7.000 adım ile - B Burcak41
3. 5.200 adım ile -Ebush_354
4. 3.500 adım ile -tiffany20
Dikis yeri agrir gulum ama kanaman cok mu?Dikiş yeri ağrıyor ama o normal dir bence ya gülüm hastane den bıktım artık inan ki tüyler im urperiyor hastane deyince.
nasılsın kuzumGunaydin canlar, gununuz mutlu gecsin
Ne güzel canım tatlı telaşlar :) insanın annesi yanında olunca bir güven rahatlama geliyor..Git gulum doktora, yarin bana bir tavsiyede bulunursa seni haberdar edicem.
Kuzun nasil canim?
Bir sey yok takimimizda bomba gibiyiz Fatimem,sen nasilsin?
Guzel geciyor cok sukur kuzum havalar iyi Allahtan bahceye atiyoruz kendimizi:))
Canim nasilsin kuzun nasil , her sey yolunda mi?
Ozledik kuzum yarin gelde azicik sohbet edelim:)
Iyiyim bende kuzum hastane cantasini kapaticam bugun kismetse annemde geldi ya bir rahatlama geldi:))
Okuldan haber var mi canim?
Ellerinize saglik Sibelim bende isterim:))
Ben varim iste motivasyon icin:))
Kucuk beden kiyafetleri dusun, yeni yeni mis gibi..
Belki bebisin kilo vermeni bekliyor gelmek icin.
Esinin sana hayran hayran bakacagini dusun daha ne olsun:))
Hayirdir gulum doktora bir gorunseydin agrin falan var mi?
yardımcı olmam gereken birşey olursa özellikle gündüzleri seve seve yardımcı olurum ablaİyi geceler kızlar yemekten sonra kvalidemle görümcem geldiler bakamadım takıma gündüz mesaide yoğun geçiyor kış ayları malum çocukların hastalık mevsimi.
Takıma kaptanlık yapmaya çalışıyorum özgeye söz verdim çünkü ama bu bir iki ay iş olarak benim yoğun zamanlarım akşamları vakit buldukça gelmeye çalışıyorum. Özge kadar herkesle ilgilenip tabloları falan hazırlayamıyorum. Sağolsun fatime ve Merve de ellerinden geleni yapıyorlar.
Hepimiz zayıflamak için buradayız birbirimize destek olmaya çalışıyoruz sizlerde hem kendiniz hem takımımız için elinizden geleni yapmaya çalışıyorsunuz biliyorum. Ama son zamanlarda kış aylarının rehavetine kapıldık ağır aksak ilerliyoruz. Biraz canlanmaya çalışalım bu aylar geçip bahar gelince yaz geliyor kilo veremedik diye telaşa kapılıyoruz. Ben hepimize güveniyorum ve takimimizi toparlayacagimizi düşünüyorum. Ne dersiniz ?
Günaydın kızlar nasılsınız bakim gününüz mutlu ve güzel geçsin tatlışlar:))ben şimdi yengeme kahvaltıya gidiyorum öğleden sonra giremeyebilirim ama akşam söz inşallah girecem bol bol sohbet ederiz hadi akşam toplanalım burda sohbetin dibine vuralım:)))
Günaydın mutlu sabahlar.
Gün içinde sqaut yapıcam her wc molamda inşallah
bu arada akşam menümden sonra 1avuc fındık.
ceyrek armut.yarım muz yedim
yardımcı olmam gereken birşey olursa özellikle gündüzleri seve seve yardımcı olurum abla
Tama vuralım gözüne akşamGünaydın kızlar nasılsınız bakim gününüz mutlu ve güzel geçsin tatlışlar:))ben şimdi yengeme kahvaltıya gidiyorum öğleden sonra giremeyebilirim ama akşam söz inşallah girecem bol bol sohbet ederiz hadi akşam toplanalım burda sohbetin dibine vuralım:)))
Sohbetlere katıl yaz çiz paylaşyardımcı olmam gereken birşey olursa özellikle gündüzleri seve seve yardımcı olurum abla
Sabahtan beri koşturuyor bu insan evladıoturmayamı geldik ayol
haydin herkes pisteeeeee
hoşgeldin canımGünaydın canım :)
Akşam burda olmazsan bozuşuruzzz
Günydınn :)
Canım akşam meyve yememeye çalış
Sen buraları boş bırakma yeter ki, yaz da yazzz
kolaylık versin rabbim abla sanaTama vuralım gözüne akşam
Sohbetlere katıl yaz çiz paylaş
Sabahtan beri koşturuyor bu insan evladı
hoşgeldin canım
he onuda toparlarım bugün yemem akşam meyve.
yada bir tane
he bugün böyle bırakmam buraları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?