- 29 Nisan 2013
- 22.030
- 116.169
- 798
Merhaba, paylaşım alanında oylama var bir bakarmısınız...
Merhaba, teşekkür ederiz canım..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba, paylaşım alanında oylama var bir bakarmısınız...
Ara ögün elmam vardı dün yemeyi unutmuşumHoşbulduk canım :)
Kız akşam yemesene :)) ara öğünlerde tüketmeye çalış..

Ara ögün elmam vardı dün yemeyi unutmuşum![]()
Ne oylaması bu anlamadımMerhaba, paylaşım alanında oylama var bir bakarmısınız...
Hehe dondurma candır:)))Bırak o dondurmayııı elma ye elmaaa![]()
Ne oylaması bu anlamadım
Hım anladım:)))Cuma zayıflama yarışmasının karar defteri var canım, belki görmüşsündür..
Onu artık SeaBahaR düzenlemeyecek, aksilik yaşanmasın diye bu işi her hafta 1 takıma vermek istiyoruz..
Onun oylamasıydı..
takımda sohbet az motivasyon düşük belki ama inanıyorum herkes günde 5 dk ayırıp bişiler yazsa sayfalar ilerler.bu bizim takımımız ve bence toparlanır geldiğimizde kimse yazmadıysa bile biz bişiler yazıp çıkalım 
Bırak şurd anefisimi köreltimBırak o dondurmayııı elma ye elmaaa![]()

bırak geleni gideni gel şurda iki lafın belini kıralımSlm canlarım nasılsınız teşekkür ederim soranları şükür iyiyim. evim maalesef aile apartmanı olduğu için sürekli gelen gidenim oluyor o yüzden çoğu zaman dinlenme fırsatım olmuyo. hatta bazen şaşırıyorum bu tempoda nasıl hala zayıflamıyorum diyetakımda sohbet az motivasyon düşük belki ama inanıyorum herkes günde 5 dk ayırıp bişiler yazsa sayfalar ilerler.bu bizim takımımız ve bence toparlanır geldiğimizde kimse yazmadıysa bile biz bişiler yazıp çıkalım
bak özgem hamile haliyle izne ayrılmasına rağmen takım için hergün burda
hepinizi seviyorum ve takımdan kimse gitmesin sakın
![]()

Ne yapıyon kızçe dondurma mı istedi yine canınHım anladım:)))
Yetiştim gari ne yapıyon gıııbırak geleni gideni gel şurda iki lafın belini kıralım![]()
çene çalıcak adam arıyordum buldum sanırımYetiştim gari ne yapıyon gııı
Aynen ya karkraliçesi karşımda yiyip duruyor insanın canını çektiriyor al İrem bende yiyor işteKızçe
Ne yapıyon kızçe dondurma mı istedi yine canın![]()

Sorma kız anneme yemeğe davetliyiz umarım diyete uygun bişiler vardırçene çalıcak adam arıyordum buldum sanırım
sen naban![]()
Çene çalışan birinimi arıyordun hehe çene de banaçene çalıcak adam arıyordum buldum sanırım
sen naban![]()
Ay kışın da ne güzel oluyor dondurma vallaAynen ya karkraliçesi karşımda yiyip duruyor insanın canını çektiriyor al İrem bende yiyor işte![]()