• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Slm canlarım nasılsınız teşekkür ederim soranları şükür iyiyim. evim maalesef aile apartmanı olduğu için sürekli gelen gidenim oluyor o yüzden çoğu zaman dinlenme fırsatım olmuyo. hatta bazen şaşırıyorum bu tempoda nasıl hala zayıflamıyorum diye :rapci: takımda sohbet az motivasyon düşük belki ama inanıyorum herkes günde 5 dk ayırıp bişiler yazsa sayfalar ilerler.bu bizim takımımız ve bence toparlanır geldiğimizde kimse yazmadıysa bile biz bişiler yazıp çıkalım :KK60::KK60: bak özgem hamile haliyle izne ayrılmasına rağmen takım için hergün burda :KK200::KK200::KK200: hepinizi seviyorum ve takımdan kimse gitmesin sakın :sinirli:

Slm canlarım nasılsınız teşekkür ederim soranları şükür iyiyim. evim maalesef aile apartmanı olduğu için sürekli gelen gidenim oluyor o yüzden çoğu zaman dinlenme fırsatım olmuyo. hatta bazen şaşırıyorum bu tempoda nasıl hala zayıflamıyorum diye :rapci: takımda sohbet az motivasyon düşük belki ama inanıyorum herkes günde 5 dk ayırıp bişiler yazsa sayfalar ilerler.bu bizim takımımız ve bence toparlanır geldiğimizde kimse yazmadıysa bile biz bişiler yazıp çıkalım :KK60::KK60: bak özgem hamile haliyle izne ayrılmasına rağmen takım için hergün burda :KK200::KK200::KK200: hepinizi seviyorum ve takımdan kimse gitmesin sakın :sinirli:
bırak geleni gideni gel şurda iki lafın belini kıralım :süslü:

B Burcak41 gülüm nasılsın sınavlar bitti mi
@ umutLatahzen bitanem yeni işin hayırlı ugurlu ve bol kazançlı olsun inşallah. ne iş yapacaksın gözden kaçırdım belki yazmış olabilirsin
B belindamm canım nasılsın arada uğra takıma da iki lafın belini kıralım özledim ♥
eda-sofi eda-sofi nasılsın kuzum nerelerdesin ;)

Yawrukush Yawrukush özgem nasılsın sanırım hala tek parçasın anacığında gelmiş gözün aydın paşa artık ne zaman isterse gelsin
Ebush_354 Ebush_354 gülüm nasılsın diyet nasıl gidiyor
@hsevda kuzum hadi artık başlayalım gitsin şu kilolar dimi tüp bebek yapmadan hem belki bebişin gelir ♥ nöbetlerin ne alemde

Back
X