- 9 Ağustos 2016
- 1.743
- 6.298
- 73
Aynen kim demiş kışın dondurma yenmez diyeAy kışın da ne güzel oluyor dondurma valla

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen kim demiş kışın dondurma yenmez diyeAy kışın da ne güzel oluyor dondurma valla

Aynen ya karkraliçesi karşımda yiyip duruyor insanın canını çektiriyor al İrem bende yiyor işte![]()
yiyin gayri yiyin 
salata ye salataSorma kız anneme yemeğe davetliyiz umarım diyete uygun bişiler vardırsen naban

Çene çalışan birinimi arıyordun hehe çene de bana![]()

Sen kaćgündür nerelerdesin bakim takımı yalnız bırakıyorsunuz olmuyo böyleAy kışın da ne güzel oluyor dondurma valla

Kim diyecek kaptanlar tabi kiAynen kim demiş kışın dondurma yenmez diye![]()
Onlarmı demişlerKim diyecek kaptanlar tabi ki![]()
AKovser mi dedi yoksa
Kız sorma iğneler haplar vickler valla zor kendime geldimSen kaćgündür nerelerdesin bakim takımı yalnız bırakıyorsunuz olmuyo böyle![]()
Bu cüsseye salata doyurmaz kiyiyin gayri yiyin
salata ye salata
oturuyorum işyerinde kös kös
![]()
Eee o da kaptan sonuçta ama indir o merdaneyi valla kovar takımdan seniOnlarmı demişlerAKovser mi dedi yoksa
![]()

salatanı çeşitlendirBu cüsseye salata doyurmaz ki![]()
Geçmiş olsun tatlım ama sıcak duş iyi gelir vücudu rahatlatır viksin kokusu ćok ağır yaa ben dayanamıyorum ama iyi geliyor üşütmeyeKız sorma iğneler haplar vickler valla zor kendime geldimhatta kokuyorum ama yıkansam hasta olurum diye yapmıyorum o derece
![]()
kendim actigim konudayim canim kalori diyeti :) sen nasilsin tatlim@Burcak41 gülüm nasılsın sınavlar bitti mi
@ umutLatahzen bitanem yeni işin hayırlı ugurlu ve bol kazançlı olsun inşallah. ne iş yapacaksın gözden kaçırdım belki yazmış olabilirsin
@belindamm canım nasılsın arada uğra takıma da iki lafın belini kıralım özledim ♥
eda-sofi nasılsın kuzum nerelerdesin
![]()
kiz alya ziyaretime gel arada :)Geçmiş olsun tatlım ama sıcak duş iyi gelir vücudu rahatlatır viksin kokusu ćok ağır yaa ben dayanamıyorum ama iyi geliyor üşütmeye
Aynen mesela makarna salatası rus salatası mayonezli salatalar ye ye bunlardan yesalatanı çeşitlendir![]()
Banane gelmem küstüm sana beni bırakıp gittinkiz alya ziyaretime gel arada :)
Aynen mesela makarna salatası rus salatası mayonezli salatalar ye ye bunlardan ye![]()
dün salata yedim akşam
napayim tatlim kendim icin yaptim . motivemi kaybediorum . bizim surekli motive yuklu olmamz lazim yoksa ben birakiorum skldimmi basliom yemege o yuzden kendi diyetimle ilgili konu actim arada gelirim burayada :)Banane gelmem küstüm sana beni bırakıp gittin![]()
bir bulaşık yıkıyorum yada ufak bir ev işi bakıyorum ki çamaşır batmış.dün akşamdan bu yana yok kanama.bide hiç hissetmiyorum kanamanın olduğunu çok tuhaf bir bakıyorum ki kanama olmuş.artık psikoloji falan kalmadı bende.