Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canım kalori diyeti için dedim edaya da o programı söylemiştim kendim uygulamıyorum :)))ama artık o programı kullanmaya tekrar başladı m bugün den itibaren:)))

Canım kalori diyeti için dedim edaya da o programı söylemiştim kendim uygulamıyorum :)))ama artık o programı kullanmaya tekrar başladı m bugün den itibaren:)))

Anladım canım, ben genel olarak telefon sevmiyorum anormalim birazzProgramları hiç kullanamıyorum
Bak uyandığımdan beri telefon yatağımın yanında hiç gidib bakmadım

eda-sofi
Edammm ben de kalori diyetine başlıyorum
Çok sevdiğim bir site var, eskiden orda hesaplardım yine seni görünce heves ettim
kesinlikle yapmalisi herkes yapmali . ben pazartesi 79.6 idim demi hatrliomusun ? bugin 79 olmusum ve dun sabah cikmafim yuruyuse 2gundurde gozleme yiyorum 3 -4 tane mandalina tuketiorum elme muz falan . canm cok tatli isterse cok az helva atiom agzima okdar aksam normal yemek . ama tavuktan5te kotu oldum soguk soguk terlemeye basladim usudum bi tuafti . karnima yastik dayadim gecti biraz

aynen programdan memnunum su 2 gundur kaydetmiorum ama artik kafadan bile hesapliorum alisiyorsun 3hafta oldu nerdeyse

İçerde dönen sacmalıklar yüzündendir daha cok.
bencede ..mutfak gorevlisi orda cocugada ole bakiosa o gozunu oyu veririm . ya daha neler var. aman allahim mecbur etmesin . biz cocugumuzu sakinioz die mutlaka bisi gelir basina. ama diger verenler hic umursamio hicbiside olmuyor

ama bu iddialar 1 gun surmesin lutfen
Tatlım ben minnoşu bırakıp yürüyüşe gidemiyorumki gitsem süper olucak bugün bile evin içinde deli dana gibi dolaşıyorum yürüyüş sayacımı açtım ama bundan sonra aynen sıkı tutucam sporda yapmaya başladım fatsecret programını kullanmayada başladım bakalım cumaya tartıda be olucak:)))

eeee zamaninda eda size cok soyledi yapin yapin kalori diyeti die hihhhh

4 saat gayet yeterli canım öğlene kadar aktivite yapıyolar öğlen yemekten sonra uyku saati zaten hem ücret olarak uygun olur hemde çocuk sıkılmamis olur.
servis belli saatlerde canim servis bize denk gelmez kışın bu sefer gidemeyiz gelemeyiz. bu var. bide asil etkinlik uyku saatinden sonra . gonul ister ama bi faydasi yok yok problem; oofff bilmiom rabbim buyuk bakalim canm

Geçmiş olsun canımm..
Başladım yazıyorum artık

eee evde internet oluncaaaa bole oluyor

Belki de ondandır ama genel olarak telefona yapışmayı sevmiyorum..
Tanıdıklarımın elinden telefon düşmezken benim hiç ilgimi çekmiyor..
Kullandılar kullanmadılar telefon sürekli yanlarında. ellerinde

canim isin gucun oldumu mecbur kaliosun 5 dakka bakip cikabilion bilgisayarda o imkan olmuyor bizler icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…