- 29 Eylül 2015
- 10.085
- 36.662
- 598
Iyiyim boncuğum sen nasilsin nasıl gidiyorSelam kızlar yoğunluktan kaçgündür uğrayamadım nasılsınız:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iyiyim boncuğum sen nasilsin nasıl gidiyorSelam kızlar yoğunluktan kaçgündür uğrayamadım nasılsınız:)
yok sizin icin dedim ozman siz bakin kendiniz icin ben alistim artik diyetime :)Bitirme internetini canım, ne paylaşmak istiyorsan söyle ben bulup yazarım..
sende yap kalori diyeti :)Iyiyim boncuğum sen nasilsin nasıl gidiyor
Selam kızlar yoğunluktan kaçgündür uğrayamadım nasılsınız:)
yok sizin icin dedim ozman siz bakin kendiniz icin ben alistim artik diyetime :)

Ben s heart indirdim onda yapsam olur mu ki o da güzel bir programsende yap kalori diyeti :)
canim isin gucun oldumu mecbur kaliosun 5 dakka bakip cikabilion bilgisayarda o imkan olmuyor bizler icin
Ben s heart indirdim onda yapsam olur mu ki o da güzel bir program
Doğru hesaplıyor kuzum fakat almam gereken kalori 2000 yazıyor çok baya
Doğru hesaplıyorsa neden olmasın ki, canım..
Doğru hesaplıyor kuzum fakat almam gereken kalori 2000 yazıyor çok baya
canim o yuruyus programi bendede var. yaktigin kaloriyi hesaplio. ben fatscrt daha ayrintili guzel buldum sen bilirsin kolayina nasil gelirseBen s heart indirdim onda yapsam olur mu ki o da güzel bir program
canim 1200 yap sende genelde oyle yapiliyor hesaplamana gerek yok . orta aktifsen yeterli bazen 1100 yap aradaDoğru hesaplıyor kuzum fakat almam gereken kalori 2000 yazıyor çok baya
27 yaşındayım 1.55 boyum kuzum bana da çook geldi zaten o kadar normal de bile yemiyorumO yazılan kalori kilo korumak için bildiğim kadarıyla..
Vermek için ondan az alman gerek..
Ben 1500-e çok diyordum seninki bayağı çokmuş..
Canım bir de ben hesaplayayım senin için, 2000 çok fazla geldi bana da..
Yaşını, boyunu bir de yaşam tarzını yazar mısın ?
Evet o kadar yersem ancak zayıflarım zaten. Fat screeti indireyim en iyisi bide ona bakayımcanim 1200 yap sende genelde oyle yapiliyor hesaplamana gerek yok . orta aktifsen yeterli bazen 1100 yap arada
boyun bayagi kisaymis canim kac kg sin?27 yaşındayım 1.55 boyum kuzum bana da çook geldi zaten o kadar normal de bile yemiyorum
biz diyetteyiz canm sen ne yapiosun :)Merhbaaalar merhabalar nnasilsiniiiz :)
:))) Dersteyiiiim durup durup su iciyorum :))))biz diyetteyiz canm sen ne yapiosun :)