• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

İyi akşamlar :)

27 yaşındayım 1.55 boyum kuzum bana da çook geldi zaten o kadar normal de bile yemiyorum

Benim saydığım sitede senin için bunları yazdı canım :)
  • Vücut Kitle İndeksi:
    29.6 kg/m2 (Hafif Kilolu)
  • İdeal Kilo:
    54 kg
  • Bazal Metabolizma:
    1383 kcal/gün
  • Enerji Tüketimi:
    1902 kcal/gün

Merhbaaalar merhabalar nnasilsiniiiz :)

Merhaba canım :)
İyiyim çok şükür, sen nasılsın ??

kızlar ingilizceden anlayan varmı hiç anlamıyorum , hoca bi ödev verdi sınav yerine geçecek pazartesiye kadar yetişmesi lazım , bi kaç sayfa ,yardım edebilecek var mı ? nasıl yapıldığına bakmıycak öğretmek için değil yapın verin kafasında kadın

kızlar ingilizceden anlayan varmı hiç anlamıyorum , hoca bi ödev verdi sınav yerine geçecek pazartesiye kadar yetişmesi lazım , bi kaç sayfa ,yardım edebilecek var mı ? nasıl yapıldığına bakmıycak öğretmek için değil yapın verin kafasında kadın
internetten arastirabilirsin canm

Sana Özge lazımmm :KK45:
Öğretmen de öğretmek niyetinde değilse neden öğretmen olmuş acaba :KK12:

İyi akşamlar :)

Benim saydığım sitede senin için bunları yazdı canım :)
  • Vücut Kitle İndeksi:
    29.6 kg/m2 (Hafif Kilolu)
  • İdeal Kilo:
    54 kg
  • Bazal Metabolizma:
    1383 kcal/gün
  • Enerji Tüketimi:
    1902 kcal/gün

Merhaba canım :)
İyiyim çok şükür, sen nasılsın ??
Sağol kuzum güzel bilgiler için ;)

Sana Özge lazımmm :KK45:
Öğretmen de öğretmek niyetinde değilse neden öğretmen olmuş acaba :KK12:
ayyy özgenin derdi başından aşkın kıyamam ona , valla gııı sanki anlattı o konularıda soru soruyo , ben ne bileyim soy ağacı yapmayı felan ,daha izlediğim yabancı dizileri anlamıyom ...öfff yapmazsamda o dersten kalıcam :)

yok canım ,soy ağacı felan yapılcak internetle olmuyor ,hayır anlatmadığı şeyi nasıl ödev veriyor anlamadım
Nasıl bir soyağacı istiyor hocan? Mesela işte babanın adı x olsun
X is my father. He is 48 years old. He is a doctor. Vs tarzında bir soyağacı mı yoksa daha da kompleks bir şey mi

ayyy özgenin derdi başından aşkın kıyamam ona , valla gııı sanki anlattı o konularıda soru soruyo , ben ne bileyim soy ağacı yapmayı felan ,daha izlediğim yabancı dizileri anlamıyom ...öfff yapmazsamda o dersten kalıcam :)

Anlasaydım keşke ama maalesef :(
Yok mu yardım edecek biri ?

ayy koftede cok kalori varyaaa. ben yapamiorum cok yerim biliyorum ..
şöle 74 e geleyimde vucudu sasrtmak icin kullanabilirim kofteyi :)

Mesela bizde köfte sadece kuzu etine soğan katılarak yapılıyor..
Tereyağında kızartıyoruz..
Bunun kalorisi ne kadar olur kii ?:işsiz:

Anlasaydım keşke ama maalesef :KK43:
Yok mu yardım edecek biri ?

Mesela bizde köfte sadece kuzu etine soğan katılarak yapılıyor..
Tereyağında kızartıyoruz..
Bunun kalorisi ne kadar olur kii ?:işsiz:
Yapabileceğim tarzda bir şeyse ben yardım etmeye çalışacağım ama ne tarzda bir soy ağacı istiyor acaba?

Back
X