- 15 Ocak 2016
- 6.893
- 33.933
- 548
- 28
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oofff ben unutuyorum ya . iyide derste afedersim tuvalete cikmak gerekmio mu ben 5 dakka duramiom hemen fışşş:))) Dersteyiiiim durup durup su iciyorum :))))
27 yaşındayım 1.55 boyum kuzum bana da çook geldi zaten o kadar normal de bile yemiyorum
Merhbaaalar merhabalar nnasilsiniiiz :)
internetten arastirabilirsin canmkızlar ingilizceden anlayan varmı hiç anlamıyorum , hoca bi ödev verdi sınav yerine geçecek pazartesiye kadar yetişmesi lazım , bi kaç sayfa ,yardım edebilecek var mı ? nasıl yapıldığına bakmıycak öğretmek için değil yapın verin kafasında kadın
kızlar ingilizceden anlayan varmı hiç anlamıyorum , hoca bi ödev verdi sınav yerine geçecek pazartesiye kadar yetişmesi lazım , bi kaç sayfa ,yardım edebilecek var mı ? nasıl yapıldığına bakmıycak öğretmek için değil yapın verin kafasında kadın
Sağol kuzum güzel bilgiler içinİyi akşamlar :)
Benim saydığım sitede senin için bunları yazdı canım :)
- Vücut Kitle İndeksi:
29.6 kg/m2 (Hafif Kilolu)- İdeal Kilo:
54 kg- Bazal Metabolizma:
1383 kcal/gün- Enerji Tüketimi:
1902 kcal/gün
Merhaba canım :)
İyiyim çok şükür, sen nasılsın ??
yok canım ,soy ağacı felan yapılcak internetle olmuyor ,hayır anlatmadığı şeyi nasıl ödev veriyor anlamadıminternetten arastirabilirsin canm
aksam ?
Akşam neden yok canım ?
5 köfte fazla olmuş ama..
öğleni akşamla birleştirdim canlarım , vaktim olmadı okulda çünkü aslında öğlen yok akşam vardı ben ona öğlen yazmışım :)Akşam nerde kızzzz
ayyy özgenin derdi başından aşkın kıyamam ona , valla gııı sanki anlattı o konularıda soru soruyo , ben ne bileyim soy ağacı yapmayı felan ,daha izlediğim yabancı dizileri anlamıyom ...öfff yapmazsamda o dersten kalıcam :)Sana Özge lazımmm
Öğretmen de öğretmek niyetinde değilse neden öğretmen olmuş acaba![]()
Nasıl bir soyağacı istiyor hocan? Mesela işte babanın adı x olsunyok canım ,soy ağacı felan yapılcak internetle olmuyor ,hayır anlatmadığı şeyi nasıl ödev veriyor anlamadım
anladim su ilk okuldki soy agacimi yoksa baska ozelliktemi istiyor anlamadimki :)yok canım ,soy ağacı felan yapılcak internetle olmuyor ,hayır anlatmadığı şeyi nasıl ödev veriyor anlamadım
ayy koftede cok kalori varyaaa. ben yapamiorum cok yerim biliyorum ..Akşam neden yok canım ?
5 köfte fazla olmuş ama..
ayyy özgenin derdi başından aşkın kıyamam ona , valla gııı sanki anlattı o konularıda soru soruyo , ben ne bileyim soy ağacı yapmayı felan ,daha izlediğim yabancı dizileri anlamıyom ...öfff yapmazsamda o dersten kalıcam :)
ayy koftede cok kalori varyaaa. ben yapamiorum cok yerim biliyorum ..
şöle 74 e geleyimde vucudu sasrtmak icin kullanabilirim kofteyi :)

Yapabileceğim tarzda bir şeyse ben yardım etmeye çalışacağım ama ne tarzda bir soy ağacı istiyor acaba?Anlasaydım keşke ama maalesef
Yok mu yardım edecek biri ?
Mesela bizde köfte sadece kuzu etine soğan katılarak yapılıyor..
Tereyağında kızartıyoruz..
Bunun kalorisi ne kadar olur kii ?![]()